![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
bine atunci,dar ca sa-L ajungi acolo trebuie sa faci anumite lucruri ce au facut fiecare om sfant in vremea sa.Mai trebuie decat sa fii o marturisitoare asa cum au fost si Sfinti Marturisitori ai dreptei credinte si milostiva cu oamenii aflati la probleme nu materiale ci cu ceva duhovnicesc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
dar te poti intoarce si pe calea cea dreapta ca usile Bisericii Ortodoxe sunt deschise pentru oricine vrea sa se intoarca in sanul Bisericii Mama,fiindca Domnul nu alunga pe nimeni.Si asta poti sai arati Domnului ca vrei sa schimb viata,dar eu nu te fortez,nici Domnul nu forteaza sa vii.Domnul sa te ajute in continuare!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
L-am cautat mult pe Hristos, L-am gasit, acum am tot ce imi trebuie. In ce priveste moartea sau viata, citeste-mi semnatura. Desigur, nu ma astept sa ma intelegi sau sa ma crezi...
|
||||
|
||||
![]()
cum spuneam nu fortam pe nimeni,nici Domnul nu forteaza.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ca si sectaria, deci nimic nou. tu ai auzit la bunici, eu destul de recent, nu-s 3 saptamani de cand mi-a batut una la usa ca sa-mi propovaduiasca cu o sacosa de carti, si dupa ce i-am spus de 3 ori ca sunt crestin ortodox, ziceai ca a dat strechea-n ea, mai abitir se apucase sa ma invete adevarata cale. mi-era rusine de rusinea ei si mai tara si o femeie insarcinata si un copil. si nu e singura... deci tu macar ai ramas pe vreme bunicii, eu am ramas cu realitatea nu prea placuta.... oricum orotodxia nu se va schimba, fata de sectele care apar ca ciupercile dupa ploaie..... bleah.
|
|||
|
|||
![]()
Mda...pari foarte convinsa de ceea ce zici, cred ca nu ma pot contrazice cu tine...
![]()
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|