Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.06.2010, 17:59:19
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vidoveczandrei Vezi mesajul
nu te poti ascunde in moarte mult timp ca tot sufletul merge direct spre Dumnezeu.
Nici nu intentionez sa ma ascund, abia astept sa ma-ntalnesc cu Dumnezeu...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 28.06.2010, 18:07:43
vidoveczandrei's Avatar
vidoveczandrei vidoveczandrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.02.2010
Locație: oradea
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vidoveczandrei
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nici nu intentionez sa ma ascund, abia astept sa ma-ntalnesc cu Dumnezeu...
bine atunci,dar ca sa-L ajungi acolo trebuie sa faci anumite lucruri ce au facut fiecare om sfant in vremea sa.Mai trebuie decat sa fii o marturisitoare asa cum au fost si Sfinti Marturisitori ai dreptei credinte si milostiva cu oamenii aflati la probleme nu materiale ci cu ceva duhovnicesc.
Vechi 28.06.2010, 18:13:34
Senior Member

Implicit

Citat:
bine atunci,dar ca sa-L ajungi acolo trebuie sa faci anumite lucruri ce au facut fiecare om sfant in vremea sa.Mai trebuie decat sa fii o marturisitoare asa cum au fost si Sfinti Marturisitori ai dreptei credinte si milostiva cu oamenii aflati la probleme nu materiale ci cu ceva duhovnicesc.
Lucrez la asta...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 28.06.2010, 18:27:12
vidoveczandrei's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Lucrez la asta...
dar te poti intoarce si pe calea cea dreapta ca usile Bisericii Ortodoxe sunt deschise pentru oricine vrea sa se intoarca in sanul Bisericii Mama,fiindca Domnul nu alunga pe nimeni.Si asta poti sai arati Domnului ca vrei sa schimb viata,dar eu nu te fortez,nici Domnul nu forteaza sa vii.Domnul sa te ajute in continuare!
Vechi 28.06.2010, 19:31:51
Senior Member

Implicit

Citat:
dar te poti intoarce si pe calea cea dreapta ca usile Bisericii Ortodoxe sunt deschise pentru oricine vrea sa se intoarca in sanul Bisericii Mama,fiindca Domnul nu alunga pe nimeni.Si asta poti sai arati Domnului ca vrei sa schimb viata,dar eu nu te fortez,nici Domnul nu forteaza sa vii.Domnul sa te ajute in continuare!
Andrei, iti spun pe scurt:
L-am cautat mult pe Hristos, L-am gasit, acum am tot ce imi trebuie. In ce priveste moartea sau viata, citeste-mi semnatura.

Desigur, nu ma astept sa ma intelegi sau sa ma crezi...
Vechi 28.06.2010, 19:49:39
vidoveczandrei's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Andrei, iti spun pe scurt:
L-am cautat mult pe Hristos, L-am gasit, acum am tot ce imi trebuie. In ce priveste moartea sau viata, citeste-mi semnatura.

Desigur, nu ma astept sa ma intelegi sau sa ma crezi...
cum spuneam nu fortam pe nimeni,nici Domnul nu forteaza.
Vechi 28.06.2010, 20:36:25
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
E foarte dureros, dar stii de ce? Sunt foarte multi adventisti tineri, au diverse activitati si cu siguranta l-au bagat in seama... E trist sa cazi din necunostinta!
in general sectarii cauta sa aibe cat mai multi adepti. ei nu doar isi spala creierul si gata, nuuuu trebuie sa mai traga si altii dupa ei, alfel... nu-si mai vad rostul de pamant. deci cei care l-au racolat pe trice stiau f bine ce fac, nu doar l-au bagat in seama.
Vechi 28.06.2010, 20:47:31
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
in general sectarii cauta sa aibe cat mai multi adepti. ei nu doar isi spala creierul si gata, nuuuu trebuie sa mai traga si altii dupa ei, alfel... nu-si mai vad rostul de pamant.
You got to be kidding...e drept ca am tot auzit fraza asta pe la bunici dar nu-mi vine sa cred ca inca mai e la moda...si in aceeasi forma standard de atatia ani...Din anumite puncte de vedere ortodoxia chiar e neschimbata...
Vechi 28.06.2010, 20:57:17
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
You got to be kidding...e drept ca am tot auzit fraza asta pe la bunici dar nu-mi vine sa cred ca inca mai e la moda...si in aceeasi forma standard de atatia ani...Din anumite puncte de vedere ortodoxia chiar e neschimbata...
ca si sectaria, deci nimic nou. tu ai auzit la bunici, eu destul de recent, nu-s 3 saptamani de cand mi-a batut una la usa ca sa-mi propovaduiasca cu o sacosa de carti, si dupa ce i-am spus de 3 ori ca sunt crestin ortodox, ziceai ca a dat strechea-n ea, mai abitir se apucase sa ma invete adevarata cale. mi-era rusine de rusinea ei si mai tara si o femeie insarcinata si un copil. si nu e singura... deci tu macar ai ramas pe vreme bunicii, eu am ramas cu realitatea nu prea placuta.... oricum orotodxia nu se va schimba, fata de sectele care apar ca ciupercile dupa ploaie..... bleah.
Vechi 28.06.2010, 21:02:07
Senior Member

Implicit

Mda...pari foarte convinsa de ceea ce zici, cred ca nu ma pot contrazice cu tine...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42