![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
. Pentru aceea, oricine ai fi, o, omule, care judeci, ești fără cuvânt de răspuns, căci, în ceea ce judeci pe altul, pe tine însuți te osândești, căci același lucruri faci și tu care judeci. Cred ca asta ne ar ajunge la toti daca am face o duminica placuta
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sarmanul as dori nu da sfaturi ce a ruga pe Bunul Dumnezeu ca In Numele Domnului IISUS HRISTOS sa ne daruiasca , rabdare ,dragoste, smerenie, Intelepciune,si sal cunoastem cu adevarat si sa plinim poruncile LUI, si vesnic sa fim cu mintea In rugaciune si cu sufletul plin de iubire catre toti oameni de pe suprafata pamintului sa nu urIm , sa nu dujmanim, sa nufacem altora ce nu ne place noua ,sa fim gata sa ajutam pe cel mai slab ca noi In orce timp si Imprejurare sa multumim Bunului DUMNEZEU In Numele PreasfIntului HRISTOS pentru toate sa cautam prin comportamentul nostru ca cei care nu vad ca noi si nu au aceleasi parei cu noi , ca ei sa vada ca suntem ucenici Domnului asa cum o cere EL, sa nu certam cu ura ce sa certam cu parere de rau si sa ne doara cInd trebuie sa certam fapta aproapelui nostru sa o certam cu aceiasi masura cu care am vrea sa fim certati si noi de Dumnezeu si de frati nostri, sa plIngem si sa ne rugam ca Dumnezeu sa departeze de lanoi aceste feluri de descoperiri ca sa nu cadem din neglijenta In trufie si In mIndrie, si sa fie perzarea noatra cu aceste judecati , sa stam bine si sa cercetam ce scoatem pe gura sa ne grabimsa dam cu parul ca a gresit vreun frate, Insa sa lu lasam ca raul sa infecteze tot corpul , sa cautam sa curatim si sa desinfectam rana pIna este mica si nu sa Intins mult, ca dac vedem si nu curatim va fi vai si amar de noi . Multe sunt de spus dar de pus In practica trebuieste In primul rInd de catre mine pacatosu si dupa aceia sa cer celor ce ma asculta si ma urmeaza. Bunul Dumnezeu sa ne daruiasca Iertare si minte si Intelepciune ca sa facem voia lui amin amin amin Slavit sa fie Domnul Dumnezeul nostru de acum si pIna la sfIrsitul veacurilor amin Last edited by ioan_strainul; 21.08.2011 at 09:57:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu apuna soarele peste pacatele voastre-nu stiu exact cum era indemnul.
Doamne ajuta-ne!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumim asa ar trebui sa fie toti care urmeaza porunca Iubitiva uni pe alti percum si Eu vam iubit pe voi. Daruiestene Doamne Dumnezeule dragoste de tine si de aproapele nostru amin amin amin Slavit sa fie Domnul Dumnezeul nostru acum si In veacul veacului amin amin amin |
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:51:55. |
|
||||
|
||||
![]()
Nadejde,credinta,dragoste ,aceste trei cuvinte spun totul.
|
|||
|
|||
![]()
Iarta pe oricine de orice.
|
|||
|
|||
![]()
Rugati-va neincetat,puterea rugaciunii este foarte mare,va spun din experienta proprie,iar cand puteti nu ezitati sa faceti cate o milostenie,indiferent cu cine!Mai am un sfat:Stiu ca este greu dar nu va lasati prada greutatilor,sunt incercari de la Bunul DUMNEZEU sa vada credinta fiecaruia,nu ne da mai mult decat putem duce!DOAMNE AJUTA la toata lumea,mai ales la dusmanii mei si celor care ma vorbesc de rau si ma ocarasc!Amin
|
|
||||
|
||||
![]()
Fericit barbatul care se teme de Domnul!Foarte fr psalmul 111!
|
|
||||
|
||||
![]()
Pazirea dragostei si inmultirea ei reprezinta starea sufletelor noastre . De aceea trebuie o intoarcere totala din calea rautatilor spre calea Sfintei biserici . Biserica ne invata si ne ajuta sa pastram dragostea si sa ne curatim sufletul murdarit de pacate !
Sa nu uitam de iertare , de iertarea sincera , pentru ca iertarea este mijlocul prin care rodeste dragostea . Sa nu fim vicleni in dragostea noastra , pentru ca ne mintim pe noi insine si pierdem roadele ei , caci dragostea iertatoare trebuie infaptuita cu sinceritate ! Sa nu ne fie rusine sa ne cerem iertare si sa recunostem pacatele ! In fine multe sfaturi sun de dat in privinta asta , dar sa nu uitam ca Sf. Ap. Pavel sublineaza ca iubirea nu piere niciodata , fiind singura putere care invinge raul , iar iubirea lui Dumnezeu este puterea care invinge moartea !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Pentru tine, pentru mine!... | OmuBun | Rugaciuni | 22 | 02.08.2010 15:20:54 |
Liturghie pentru mine ,Liturghie pentru toti! | strajeru | Rugaciuni | 32 | 23.06.2010 23:01:22 |
Multumiri tuturor celor care s-au rugat pentru mine | patinina34 | Generalitati | 6 | 26.01.2009 03:46:36 |
|