![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
am avut o discutie cu o amica pe aceasta tema si vroiam sa stiu daca se pomeneste ceva in biblie de reincarnare.
multumesc |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
din cite stiu eu,biserica ortodoxa nu crede in reincarnare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Reîncarnarea este credința conform careia sufletul, dupa moarte, revine într-un nou trup. Moare din nou, revine intr-un nou trup si tot asa... Biblia afirma insa ca omul moare o singura data. Și precum este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata...Evrei 9: 27. In concluzie: conform Bibliei, invatatura reincarnarii este una falsa. |
|
|||
|
|||
![]()
Oricat incearca cei care cred in reincarnare, nu vor gasi in Sfanta Scriptura temei pentru teoria transmigratiei sufletului. Sigur, speculatii pe marginea anumitor texte se pot face la infinit.
Noi avem interpretarea cartilor Sfintei Scripturi asa cum ni s-a pastrat in Traditia Bisericii si pe aceasta trebuie sa o tinem. Or, niciun Sfant Parinte care a talcuit Scriptura, nu a gasit un temei biblic in favoarea credintei in reincarnare. |
|
|||
|
|||
![]()
reincarnarea detine strcit de budism pentru ca este initiat de Budha si nu de Dumnezeu ca sa fie in Sfanta Scriptura nu e destul de logic?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Și cine, mă rog frumos, a eliminat pasajele din Biblie, din ce cauză și cu ce scop? Lămurește-mă și pe mine cum stă treaba cu conspirația asta în falsificarea Bibliei?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
S-a modificat la sinoadele ecumenice,cazuza find puterea si banul,asta a vrut biserica sa tina lumea in ignoanta ,sa le ascunda adevarul,si in ziua de azi se mai incearca acest lucru dar deja jumatate din adevar a iesit la lumina.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
tu incepi postarea cu "Da se pomeneste" (in Biblie despre reancarnare)...si o termini cu "In concluzie: conform Bibliei, invatatura reincarnarii este una falsa" Ce poate sa inteleaga un om din postarea ta?
|
|||
|
|||
![]()
Mai draguta Iubire,
Daca intrebarea ar fi fost: „Sustine Biblia reincarnarea?” , atunci as fi fost de acord cu ceea ce spui. Insa am fost intrebati daca se pomeneste ceva in Biblie despre reincarnare, daca scrie undeva in Biblie legat de reincarnare. Este posibil ca Biblia sa pomeneasca un subiect aducand argumente in favoarea lui sau contrazicandu-l. In cazul intrebarii noastre, Biblia pomeneste subiectul aducand un argument zdrobitor IMPOTRIVA reincarnarii: omul moare o singura data. Asta ar putea intelege un om din postarea mea ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti in reincarnare? | Panthera | Generalitati | 265 | 11.01.2021 16:54:30 |
De ce se scrie iisus cu 2 i si nu cu un i | annajanette | Generalitati | 234 | 12.08.2017 16:49:47 |
Reincarnare | FlorinS | Generalitati | 48 | 04.01.2014 16:51:07 |
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? | elenavioletacocos | Slujba inmormantarii | 8 | 05.11.2012 01:48:09 |
Reîncarnare! | AdeLlA | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 09.11.2008 12:55:05 |
|