![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Va multumesc pentru interventie! Nu de jertfa si smerenie era vorba, ci de necesitatea mass-mediei. Am dorit sa subliniez ca sunt persoane care se folosesc foarte mult de acest mod de transmie a sfintelor slujbe. Da, toti suntem datori de jertfa cum o numiti dumneavoastra, dar puterea de a te jertfi pe tine insuti pentru iubirea Lui Hristos este o mare virtute, virtute ce se obtine prin smerita smerenie asa cum bine ati indemnat.:)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea sustin ca folosirea mijloacele mass media de catre preoti duce la instrainarea intre oameni, si intre oameni si Biserica.Ajungem toti niste straini, in familie, intre vecini, in comunitatea crestina care ar trebui creata in jurul Bisericii. |
|
||||
|
||||
![]()
folosirea mijloacelor masmedia e f.f.buna pt ca in biserica maieste lume care fiind in spate nu aude predica si slujba bine ,fiind la distanta ,si dc mai e si cu un grad de surzenie ,fiind mai in virsta ,babe si mosi ,si ei tre sa auda si sa inteleaga ,adica si cei din spate ,de mai departe de iconostas si cei mai in virsta la care auzul nu mai asa de fin ca la tineri
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
oare cum ar fi daca un om ar sta la geam iar cunoscutii vazandu-l la geam nu mai trec pe la el sa vada ce face ci se multumesc doar cu simplul fapt ca l-au vazut? cum se simte omul acela:bine sau singur? am dat si eu un exemplu dupa mintea mea cea pacatoasa........
|
|
|||
|
|||
![]()
chiar nu merita Dumnezeu sa intri in Casa Lui si sa-I spui macar ,,Buna, Doamne sunt si eu aici....?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat: