![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu cum poate fi frumos ceva atat de zgomotos si cu manifestari atat de ciudate si urate...si cum poate cineva sa fie crestin si totusi sa asculte si sa ii placa asa ceva.Sincer nu inteleg.A fi crestin,a merge la biserica,a te ruga Lui Dumnezeu,a cauta pacea Lui,linistea,a iubi si a fi milos,a iubi copii si ai primi in viata ta,nu se pupa cu pantalonii rupti,cu racnete pe scena,cu tot felul de semne,cu betii,cu droguri,cu 666 the number of the beast,cu capete de morti ranjiti...
Este prea mare diferenta intre a iubi rock-ul si a iubi biserica,am prieteni care merg la biserica si se roaga si apoi ii vad dand din cap pe rock de parca au innebunit,ba mai scot si limba si fac tot felul de semne.Nu se poate asa ceva,exteriorul reda in mod fidel interiorul.Poate judec acum,dar nu pot sa cred ca se poate sa fi si rocker si crestin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=9wg7Qf0sYIU Dar exista in acelasi timp si rock de asta: http://www.youtube.com/watch?v=FUIb3Q05cfE
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie? Doamne fereste! Eu nu ii suport. Mie imi plac cei din al doilea link. Vroiam doar sa iti demonstrez ca nu tot rock-ul se bazeaza pe tipete si dat din cap.
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 01.12.2010 at 20:13:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt curios ce tip de muzica asculta mihaelaflorina.
|
||||
|
||||
![]()
Spiritele s-au cam încins.
Ia destindeți-vă oleacă cu alde Strauss: http://www.youtube.com/watch?v=poAb0MhEvmk din păduricea de lângă Vienișoara Austriecilor.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu il pot deschide pe al doilea videoclip.Spune-mi care e numele lor te rog.
Ce muzica ascult? In aceasta perioada ascult colinde,iar de obicei muzica usoara romaneasca ,muzica psaltica,clasica,populara romaneasca,uneori jazz vechi(doar cele vesele) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
stai linistit, pe langa marii capi ai BOR esti un heruvim. datoria ta e doar sa iubesti . atat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iti recomand moarte si transfiguratie de richard strauss sau simfonia a 7-a de beethoven (daca esti dornic sa experimentezi zbuciumul sufletesc) sau vecerniile lui rachmaninov (sa fim in trend cu forumul). si ceaikovski (cel homosexual) are lucrari pentru liturghie superbe si niste coruri fenomenale, foarte potrivite pentru craciun. la fel oratoriile lui bach sau "iisus pe muntele maslinilor" tot de beethoven. cauta-le pe youtube sau torrente. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Demoness of the rock | florin.oltean75 | Alte Religii | 4 | 08.10.2011 12:40:57 |
Este pacat sa ascultam Rock? | redandrei90 | Generalitati | 365 | 09.07.2010 15:08:36 |
|