Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2011, 19:41:47
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Deloc....Raoul...deloc...A si sa stii....ma spovedesc in fiecare luna....la Nicula...
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 19:51:12
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Important e si ce spui la spovedanie si mai ales ce duhovnic ai. In fine,raman la convingerile mele. Dar te sfatuiesc sa citesti doar ce e aprobat de Biserica,nu toate prostiile,indiferent cat de interesante ar parea.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 19:56:06
Banned

Wink

E staret acolo ....In plus n-ai tu de unde cunoaste ceea ce citesc eu.....Deci n-ai cum sti ca sunt prostii...La anii tai sunt convinsa ca citisem fff mult si nimic prostesc. Pun punct definitiv oricarei discutii contradictorii....pt nu vreau sa ma risipesc pt maruntul orgoliu al unui tanar care crede ca e in masura sa judece....Amin.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 21:42:57
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
EU n-am postat despre cei ce au facut invocatii...Am citit multe ...dar cand am vizitat acele locuri, eu personal am trait o stare de bine , care mi-a oferit liniste.....Dar m-am rugat lui Dumnezeu...Despre Zamolxe(is) pot povesti multe , insa chiar nu are sens....Deci privitor la cei ce invocau sau invoca spiritul lui Zamolxe....ma abtin !
calatorule si eu am fost la regia,intr-un an eram arbitru in cadrul unui concurs de drumetie montana initiat de clubul de turism kogaion din care faceam parte.eu le dadeam startul intrun traseu ce urmarea obiectivele istorice si pe unii concurenti poate iam suparat putin cu exigenta mea verificare a minimului de echipament din dotarea fiecarui grup participant,dar era spre binile lor caci muntele nu iarta nici pe soldatii romani.dupa plecarea grupurilor in traseu si pina sa fiu recuperat de colegi am avut vreme sa ma simt bine vrio citeva ore minunate.m-am sintit tare mindru ca sunt mostean al zestrei ce a ramas dupa tavalugul roman.armata romana dupa ce cucereau cetatea darimau zidurile si le acopereau cu pamint punind cite o trupa de paza sa nu indrazneasca nimeni sa se mai apropie macar de ceia ce lea fost sistemul lor de aparare si loc de inchinare si casa chear.si dupa 2000 de ani vine un cioban ce isi pastea pe acolo oitele lui dragi si descopere ceva ce ar aduce cu un zid, de acolo nu a mai fost prea mult pina la marea descoperire.

Last edited by mihaila_alin; 22.02.2011 at 21:47:37.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 21:55:25
mihaila_alin
Guest

Implicit

[quote=mihaila_alin;340758][quote=Raoul;340747]Da,da... nu ma iarta stramosii. Sa fim seriosi. O am de atatia ani si chiar imi place sa am asa ceva in casa,mai ales ca sunt lucruri extrem de rare. Sta bine la mine!

frate draga nu te poti elibera de materie, nu te poti alipii de Hristos Domnul.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 22:56:27
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
frate draga nu te poti elibera de materie, nu te poti alipii de Hristos Domnul.
Si acum ce ai vrea sa fac,sa o dau la muzeu? Pai aveau destule,ce ar mai conta una in plus? Lasa sa am si eu o chestie dacica in casa,chiar imi place. Nu-i chestia ca nu ma pot elibera,insa unde sa o dau? Cel putin am grija de ea...
Mai am si niste bucati de vase gasite prin ruinele cetatii Devei. Nici nu mai stiu pe unde sunt exact,dar iarasi am avut grija de ele.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 23:37:54
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

Tot judetul Hd ii impanzit de vestigii. Inclusiv la 14 km de Deva, la tara, s-au gasit bratari dacice, dar nu de aur!!:D Sarmisegetuza e doar o mica parte din orasul mare care a existat pe timpul lui Decebal!

Chestia cu energii benefice acolo sunt doar povesti! E un loc pagan, acolo e un altar inchinat unui zeu! Mai lipseste sa va aud ca existau pe timpul lui Decebal si sfinti daci!
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 00:28:16
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Chestia cu energii benefice acolo sunt doar povesti! E un loc pagan, acolo e un altar inchinat unui zeu! Mai lipseste sa va aud ca existau pe timpul lui Decebal si sfinti daci!
Exact! Asta am vrut si eu sa spun. Ori sunt inventii ori sunt lucruri diavolesti!
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 07:39:38
Banned

Wink

Non omnia possumum omnes, deci reformulat in lb romaneasca....Fiecare cu ce si cat poate intelege ! Doamne ajuta !
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 11:08:40
KANDIA KANDIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.01.2011
Implicit nu stiu

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul

Viteji erau,sincer ma mandresc si eu ca ma trag din ei (uneori mi-e scarba de mine gandindu-ma ca ne tragem si din desfranatii de latini,da asta-i alta poveste). Oiricum sangele nostru e tot dacic in mare parte,doar limba am mostenit-o de la romani. Dar ai gresit cu ceva:

DACII NU ERAU UNITI! Exact ca noi! Suntem urmasii lor si se vede! Daca ar fi fost uniti se spune ca niciun popor nu le-ar fi putut sta impotriva. Dar ca si noi... au fost calcati in picioare de "tiganii" de romani! Pacat,insa sangele lor curge si azi prin venele noastre si se vede astea. Suntem viteji,harnici,descurcareti,dar numai uniti nu!
Si eu ma mandresc-desi nu e crestineste-tot cu originea dacica nu cu cea latina.Si in prostia asta a mea inca ma mandresc si ca sunt romanca...desi stiu cate defecte avem si sigur le stiu si altii...Imi povestea un prieten din Canada ca nici acolo nu se ajuta un roman cu altul asa ca trebuie sa-ti dau dreptate si cu faptul ca nu suntem uniti.Mai mult uite si la faza asta cu energia...ma intreb de ce trebuie si acum unii sa-i dea ca-i benefica si altii ca-i diavoleasca.Alta natie stii ce cred ca ar fi facut in locul nostru? Ar fi reconstruit cetatea de mult,dar cu gust si imitand patina timpului si ar fi facut reclame la greu cu "sufletul neamului" sau "Mecca romanilor" si mai ales s-ar fi vorbit numai si numai despre calitatile stramosilor ca oricum au fost mai multe decat ale stramosilor altor neamuri si in plus religia lor a fost (aproape) monoteista iar trecerea la crestinism s-a facut lin,nu cu dat de mancare la lei sau rastigniri.Avem un talent unic de a ne improsca cu noroi MAI ALES VALORILE.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! guardian knight Generalitati 618 10.02.2012 12:50:01
Cum se sterge din istoria romanilor - o parte din cetatea Sarmisegetuza distrusa mihailt Generalitati 32 11.07.2011 23:49:20
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24