![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deloc....Raoul...deloc...A si sa stii....ma spovedesc in fiecare luna....la Nicula...
|
|
||||
|
||||
![]()
Important e si ce spui la spovedanie si mai ales ce duhovnic ai. In fine,raman la convingerile mele. Dar te sfatuiesc sa citesti doar ce e aprobat de Biserica,nu toate prostiile,indiferent cat de interesante ar parea.
|
|
|||
|
|||
![]()
E staret acolo ....In plus n-ai tu de unde cunoaste ceea ce citesc eu.....Deci n-ai cum sti ca sunt prostii...La anii tai sunt convinsa ca citisem fff mult si nimic prostesc. Pun punct definitiv oricarei discutii contradictorii....pt nu vreau sa ma risipesc pt maruntul orgoliu al unui tanar care crede ca e in masura sa judece....Amin.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by mihaila_alin; 22.02.2011 at 21:47:37. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=mihaila_alin;340758][quote=Raoul;340747]Da,da... nu ma iarta stramosii. Sa fim seriosi. O am de atatia ani si chiar imi place sa am asa ceva in casa,mai ales ca sunt lucruri extrem de rare. Sta bine la mine!
![]() frate draga nu te poti elibera de materie, nu te poti alipii de Hristos Domnul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai am si niste bucati de vase gasite prin ruinele cetatii Devei. Nici nu mai stiu pe unde sunt exact,dar iarasi am avut grija de ele. |
|
|||
|
|||
![]()
Tot judetul Hd ii impanzit de vestigii. Inclusiv la 14 km de Deva, la tara, s-au gasit bratari dacice, dar nu de aur!!:D Sarmisegetuza e doar o mica parte din orasul mare care a existat pe timpul lui Decebal!
Chestia cu energii benefice acolo sunt doar povesti! E un loc pagan, acolo e un altar inchinat unui zeu! Mai lipseste sa va aud ca existau pe timpul lui Decebal si sfinti daci! |
|
||||
|
||||
![]()
Exact! Asta am vrut si eu sa spun. Ori sunt inventii ori sunt lucruri diavolesti!
|
|
|||
|
|||
![]()
Non omnia possumum omnes, deci reformulat in lb romaneasca....Fiecare cu ce si cat poate intelege ! Doamne ajuta !
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! | guardian knight | Generalitati | 618 | 10.02.2012 12:50:01 |
Cum se sterge din istoria romanilor - o parte din cetatea Sarmisegetuza distrusa | mihailt | Generalitati | 32 | 11.07.2011 23:49:20 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
|