![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Deci nu ne punem cercelus?
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca sunt informata corect, prin europa se mai tatuau criminalii/hotii ptr. a fi recunoscuti, mai ales daca reuseau sa scape. Din punct de vedere ortodox, tatuajele, la fel ca orice alta interventie plastica, mutileaza intr-un fel templul Duhul Sfant. Ii reprosezi indirect Domnului ca nu te-a creat cum trebuie. Daca aveam nevoie de tatuaje, ni le facea Domnul, nu? Se poate citit ce spun diferiti duhovnici despre tatuaje, cercei, dar si despre ce inseamna iubirea adevarata. Acum, putem gasi scuze ptr. a ne motiva alegerea, dar aceste scuze nu vor schimba adevarul. Nu consider ca unui crestin ortodox adevarat ii sunt ingaduite tatuajele. Iubirea fata de aproapele (mama,tata,frati,prieteni) trebuie sa fie in inima si in fapta. Iubirea adevarata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand ii imprumuti cuiva masina ta, ii spui inainte: "ai grija sa mi-o aduci la fel cum ti-am dat-o!" (valabil pt orice obiect pe care il imprumuti). Cum te-ai simtii daca ti-ar aduce-o inapoi... "tatuata" ?!? (vopsita cu un model ales de respectivul) Asa si Dumnezeu ne-a dat un trup dar nu este al nostru, ci al Lui. Cand o sa ne intrebe la judecata ce am facut cu el... cum i-l prezentam?
|
|||
|
|||
![]()
era doar o ideie,nu-i asa?.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
seamănă cu niște maracini. |
|
|||
|
|||
![]()
Am cunoscut persoane ce se taiau cu lame pe miini,aveau nenumarate taieturi[7cm.],chear si in x. poate iti vine vri-o ideie.
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce sa optati pt gaurirea urechilor si nu pt clipsuri? De ce cercei cu gaura si nu clipsuri? Tot cercei se numesc...
|
||||
|
||||
![]()
eu știam că problema este bijuteria nu o gaură minusculă.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lume de barbati, pentru barbati | sophia | Generalitati | 36 | 27.01.2012 11:50:55 |
Nasii de cununie pot fi doi barbati? | pitulicea | Nunta | 8 | 05.09.2010 13:08:31 |
Barbati se pricem la magie | mehiel | Vrajitoria | 6 | 21.10.2008 11:43:11 |
|