![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred cu foarte mare tarie in dreptatea lui Dumnezeu,de aceea ori de cate ori m-i s-au facut nedreptati,am iesit invingatoare!Conditia este sa fi nepatat,nevinovat!
Au fost destule nedreptati care m-au incercat,insa Binele intotdeauna triumfa :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Da,in "tinerete",in liceu. Cel putin nu ma feresc sa spun cine si ce am fost. Sunt asa cum sunt,v-am spus ca n-am fost un teolog sau un tanar cu viata crestina pana acum cativa ani. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stie cum decurg lucrurile la tinerete cand unele lucruri le faci din nestiinta,nu din neascultare.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Raoul,e gresit sa spui ca sunt impotriva voastra!
Sunt impotriva doar a unei modalitati de a trata lucrurile ,metoda insusita de la altii,care desi sunt eroii zilelor noastre,majoritatea au ajuns la acest statut pe cai nu tocmai ortodoxe! Te rog,fa-mi placerea si nu o lua personal:)
|
||||
|
||||
![]()
Nu o iau persoanal,am dat doar exemple. Stii... si eu eram (si poate mai sunt) genul de om care tine la corectitudine,dreptate etc. Si mereu cand vedeam nedreptate ridicam glasul,imi exprimam nemultumirea,pana ma saturasem de bataie (la propriu!) de la antrenorul de kickbox. Aveti cuvantul meu ca luam bataie aproape in orice seara,dadea in mine pana cadeam jos din picioare (bine,nu doar din motivul asta). Si sa continui cu dreptatea... cand i-am spus odata ca "nu e corect!" stiti ce mi s-a raspuns?? Exact asa: "Auzi ma,da ce-i corect pe lumea asta??"
Si acum mi-aduc aminte de vorbele astea! Mare adevar a spus,desi atunci mi-era greu sa inteleg,ma revoltam ca ma punea sa fac 20 de flotari pe nedrept... Ce prost eram! |
|
||||
|
||||
![]()
Si trebuia sa-i raspunzi:corect este Dumnezeu!Corecti mai sunt cativa crestini!
Mai dar tare negativist mai era si antrenorul asta...tu chiar crezi ca stam asa rau,ca nu mai exista nimic corect?basme...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragul meu....in viziunea mea aceasta stare de lucruri despre care vorbesti, mi s=a intamplat si mie....Dar asa am invatat sa imi traiesc clipa, fara planuri sau fixare de obiective prea indepartate, iar atunci cand chiar imi propun ceva , zic asa " prin gratia divina imi propun sa.."....Si atunci mereu imi iese....Sau mai spun si altfel.."daca vrei tu Doamne, ajuta-ma sa..atunci.."....La mine functioneaza...chiar daca uneori nu iese chiar cum vreau, ulterior realizez ca s-a realizat in modul optim pt mine....EL stie mai bine mereu ! Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
cat despre mine, da, sunt cam lenesa, ca de exemplu acum, in loc sa invat stau paici, dar sunt si la facultate de inginerie, si sincer e preaa greu pentru mine, nu ma pricep, e muuult de invatat, e facultate pentru oameni destepti, nu ca mine. cat despre note, sa stii ca eu ma bucur cand iau 5, 6 cand de fapt ma astept sa pic, nu copiez deloc , scriu doar ce imi aduc aminte, si rugaciunea e pentru luminarea mintii, nu ca sa iau note mari degeaba. cred ca intelegi gresit, penru mine sunt minuni cand ma chinui 2 zile sa invat numai vorbarie fara sa inteleg nimic,(ca asa e la noi, ar trebuii sa fie practica, dar nu e) la examen uit tot, scriu ce pot, sunt sigura ca pic, dar iau 6. Am si eu in an multe fete care chiar invata, si sunt cu adevarat destepte, si iau numai 10, dar eu nici nu ma apropii de ele la medii. chiar m-a deranjat ce ai spus, parca ai manjit cu namol peste micile mele minuni... Last edited by Ana.Maria.; 05.02.2011 at 11:05:44. |
|
|||
|
|||
![]()
In principiu nu ar trb sa dam pe fata toate gandurile noastre, mai ales pe cele bune ca sa nu le afle vrajmasul si sa ne impiedice de la ele decat daca este necesar.
Sunt multe moduri in care Dumnezeu ne vorbeste, numai sa-L ascultam.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
"foarte ciudat" | annajanette | Generalitati | 369 | 16.05.2010 13:53:45 |
ciudat | alex00 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 01.02.2010 20:42:22 |
|