Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2011, 13:19:34
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Spor la invatat,si ai grija pe viitor la cine te inchini!
Vechi 08.02.2011, 13:29:59
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Esti si ramai..incorijibil....Dumnezeu sa iti fie aproape...
Cre'ca si io la fel!...
Daniele, ceea ce facem noi (TOTI) nu este decat sa-i tinem si mai treaza memoria acestui artist. Daca Dumnezeu vrea, poate sa-l si ierte, dar eu personal nu am un motiv sa-l apreciez pentru ceva in viata. Cat despre printesa Diana, desi a avut slabiciuinile ei, ca orice om, sunt convins ca Dumnezeu a fost cu ea mult mai ingaduitor. Chiar si Michael Jakson a facut foarte mult bine in viata lui, iar in a doua jumatate a vietii a fost o victima, platind foarte scump pentru geniul si celebritatea lui. Despre chitaristul cu pricina, nu cred sa fi auzit altceva decat concerte si dezmat! Cine vrea, i se poate inchina sau ii poate face parastase! Doar ca din exterior, imaginea ortodocsilor care vorbesc de... ortodoxie, este jalnica!...
Dumnezeu sa ne ierte pe toti ca tare mai suntem intr-un mare fel!...
Vechi 08.02.2011, 13:33:35
Banned

Implicit

Ideea care trebuie retinuta,este ca acea muzica nu trebuie ascultata.Omul nu e problema mea,nu stiu eu ce viata a avut(desi pot banui )....dar nu se stie ce fapte bune a facut ...

Insa muzica care a lasat-o cu siguranta nu se numara printre faptele bune,si nu sunt aici ca sa evidentiez raul facut de el,ci sa indemn la neascultarea acestei muzici.

Poate asa si el va fi mai bine acolo sus,daca tot mai putini vor pierde in viata,datorita muzicii lui.....,deci daca nu va mai duce la pierzare prea multe suflete...
Vechi 08.02.2011, 14:12:46
padrevicentiu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Ideea care trebuie retinuta,este ca acea muzica nu trebuie ascultata.Omul nu e problema mea,nu stiu eu ce viata a avut(desi pot banui )....dar nu se stie ce fapte bune a facut ...

Insa muzica care a lasat-o cu siguranta nu se numara printre faptele bune,si nu sunt aici ca sa evidentiez raul facut de el,ci sa indemn la neascultarea acestei muzici.

Poate asa si el va fi mai bine acolo sus,daca tot mai putini vor pierde in viata,datorita muzicii lui.....,deci daca nu va mai duce la pierzare prea multe suflete...
Scuza-ma dar ce?cum sa aduca pierzare?asta chiar nu inteleg adica cand canta despre dragoste eeh nu ca are plete si canta la chitara dar manelarii care vorbesc numai despre bani si femei?Chiar nu puteti sa va tineti putin guritele si sa faceti ce a spus colaps3?
Vechi 08.02.2011, 14:15:24
Banned

Implicit

@padrevicentiu
Si manelele sunt daunatoare....Aproape toata muzica...

La multi ani,am inteles ca astazi este ziua ta!
Vechi 08.02.2011, 14:18:45
padrevicentiu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
@padrevicentiu
Si manelele sunt daunatoare....Aproape toata muzica...

La multi ani,am inteles ca astazi este ziua ta!
Da...multumesc pentru urare...acum unde este adminul ca sa inchida topicul asta?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit Jean Constantin - Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca maria32 Stiri, actualitati, anunturi 24 31.05.2010 14:08:00