![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
asa crezi tu?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa cum am afirmat in numeroase ranaduri Dumnezeu este Creatorul si EL a dat porunca pamantului sa dea viata biologica atat vegetala cat si animala intr-o mare varietate de specii, pe baza legii (principiului) vietii biologice. (Ca exista un singur principiu al vietii biologice, asta se vdede clar in ADN). Omul insa este cununa creatiei si este singura creatura directa (trup si suflet) a lui Dumnezeu pe Pamant. Astfel numarul speciilor nu este nici constant si nici limitat in timp. Atata timp cat va exista pamantul el va asculta de porunca lui Dumnezeu sa dea viata biologica intr-o mare varietate de specii. Cuvantul lui Dumnezeu este atemporal! In concluzie, Noe nu a salavat toate speciile de plante si animale ci doar o parte din ele. Adresesz urmatoarea intrebare (mai ales pentru creationistii fundamentalisti, cu tendinte fanatiste): Ce a fost mai intai oul sau gaina?! |
|
|||
|
|||
![]()
Conform evolutionistilor atei in cateva mii de ani nu apar atatea specii. Evolutia e un proces relativ lent. Cu alte cuvinte, Biblia e o colectie de basme.
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta știm, ne-ați mai împărtășit părerea Dvs. Altele mai aveți?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
În mod cu totul evident, amândouă simultan.
|
|||
|
|||
![]()
Ori amandoua pentru ca oricum sunt practic amandoua creationism. Singura diferenta este intre adepti. Unii se chinuie sa ramana inapoiati cu mii de ani, altii incearca sa traiasca in secolul 21.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e doar o parere. Incearca sa faci diferenta intre pareri si realitate. S-ar putea sa devii ateu dar macar ai sa fii sincer cu tine!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Teologia de eliberare | ignatiu | Biserica Romano-Catolica | 1 | 16.09.2012 22:31:47 |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
intrebari despre teologia ortodoxa | nell | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 09.09.2009 20:33:48 |
|