Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2008, 17:40:12
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

A nu?Nu au forumuri?Si forum.martorii.ro ce este??
Vechi 05.02.2008, 20:45:41
sisu sisu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2007
Locație: Montreal, Canada
Religia: Alta confesiune
Implicit

aha ! te-am prins! :D

martorii.ro este un site al apostatilor si se pare ca este administrat de cei care fac parte din secta "Adevaratii Martori aiu lui Iehova".Pot sa-mi permit sa spun ca este o secta intrucit a deviat din cultul Martorilor lui Iehova.
Posibil sa participe si adevarati (sau ne-Adevarati...intelegeti voi :D) dar participa asa cum particip si eu aici.Eu am intrat odata (pe vremea cind inca nu eram Martor si m-am lamurit)
De fapt ne este sugerat (pe buna dreptate) sa ne ferim de chat-uri si forumuri (mai ales ca cel mentionat de tine). ;)
Vechi 05.02.2008, 22:06:26
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

eu am cautat numai sa vad daca exista.de inscris acolo nu m-am inscris.si...or fi apostati cum zici tu...
Vechi 05.02.2008, 23:17:07
tot_jean tot_jean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.01.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel
Draga sisu, traiesc ortodoxia altfel decat tine.
ortodoxia ta macar e apropiata de ce traiau Apostolii?
Vechi 05.02.2008, 23:21:34
sisu sisu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel
Iar daca vrei sa o cunosti si nu de la distanta, e simplu: ai nevoie de un duhovnic, de botez, de spovedanie, de impartasire si uite asa incepi sa ma cunosti.
costel, nu am inteles, un adevarat ortodox trebuie sa se mai boteze odata cind este adult ?
Poti sa-mi traduci te rog ceilalti termeni: duhovnic,spovedanie,impartasire?
Sincer nu cunosc in profunzime termenii ortodocsi.Merci.
Vechi 06.02.2008, 01:54:09
Dia20_diana Dia20_diana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sisu
aha ! te-am prins! :D

martorii.ro este un site al apostatilor si se pare ca este administrat de cei care fac parte din secta "Adevaratii Martori aiu lui Iehova".Pot sa-mi permit sa spun ca este o secta intrucit a deviat din cultul Martorilor lui Iehova.
Posibil sa participe si adevarati (sau ne-Adevarati...intelegeti voi :D) dar participa asa cum particip si eu aici.Eu am intrat odata (pe vremea cind inca nu eram Martor si m-am lamurit)
De fapt ne este sugerat (pe buna dreptate) sa ne ferim de chat-uri si forumuri (mai ales ca cel mentionat de tine). ;)
martori, adevaratii martori, nu mai inteleg nimic
ce e cu secta asta "Adevaratii Martori ai Lui Iehova"? si de ce ei sunt mai adevarati ca ceilalti martori?:dontgetit:
poate binevoieste a-mi explica cineva:D
Vechi 06.02.2008, 16:14:20
sisu sisu is offline
Senior Member

Implicit

Osa-ncerc sa va raspund la amindoua.
Din pacate asta se intimpla doar in Romania, tara tuturor posibilitatilor. (de curind am citit ca un avion a lovit la decolare o masina lasata pe pista ...).

Este vorba de un grup de martori (probabil apostati) care desi au aceiasi credinta contesta corpul de guvernare de la NY.Nici nu stiu daca sint formati sau nu intr-o secta sau pur si simplu palavragesc pe martorii.ro.
Ce este grav si interesant in acelasi timp este ,ca si multi altii, ca contesta partea umana a "bisericii" .Deci partea "imperfecta".Se leaga si ei de cine pot...:D
Multi se leaga de amanunte si lasa deoparte esentialul.
Chiar si chestia asta cu crucea sau fratii lui Isus,de ex., nu face decit sa ne indeparteze de la adevar...In loc sa intelegem misiunea lui Isus pe pamint si mesajul transmis, ne legam de fleacuri.
Satan munceste din greu...

Daca are si altcineva alte informatii , cu placere
Vechi 06.02.2008, 18:07:27
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Draga sisu, nu poti intelege misiunea lui Hristos daca Il consideri un simplu om. Nu uita ca pomenirea Lui nu este fara prezenta Lui. Daca ajung sa-ti spun ca in viata viitoare in toata creatia se va vedea Hristos, vei spune ca aberez. Acele amanunte pe care tu le consideri fara importanta sunt pentru noi exprimari ale Adevarului.
Vechi 06.02.2008, 19:21:48
sisu sisu is offline
Senior Member

Implicit

imi pare rau dar esti dezinformat (sau orb)
Am spus de atitea ori ca noi nu-l credem pr Hristos doar un simplu om.
Restul afirmatiei tale sint absolut de-accord.Nu e nici-o aberatie.

Posibil ca nu ai citit alte postari anterioare.
(daca e asa de unde ai scos ideea cu "simplu om" ?)

Vechi 06.02.2008, 19:42:01
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Pai afirmasesi ca nu e importanta crucea, ca nu e important daca Hristos a avut si alti frati, ba mai mult ca aceste lucruri ne indeparteaza de adevar. Pai, tocmai aceste lucruri ne apropie de adevar. Pe de o parte, Hristos nu poate fi cunoscut fara cruce, iar pe de alta parte Fecioara MARIA ramane Fecioara si dupa nasterea Sa.
PS Ortodoxia nu orbeste, dimpotriva, te face sa stralucesti.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Profeti adventisti NeInocentiu Secte si culte 592 07.05.2012 09:41:27
Baptisti elena_si Secte si culte 15 01.09.2010 21:28:04
Despre inmormantare la baptisti cdiasimi Secte si culte 3 28.12.2008 19:24:00