![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
2080? stati sa trecem mai intii de 21 Dec 2012 dupa care mai vorbim...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pina la urma Rromii au cucerit planeta cu mentalitatea lor cind zic : Acum sa-mi fie bine ca mine mai vad eu... exact asta se si intimpla.
|
|
|||
|
|||
![]()
de ce 21 dec. 2012 ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cauta pe internet, Google, pentru ca este mult de povestit.
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca maiasii or sa fie tare dezamagiti cand o sa trecem de 2012 la fel cum am trecut si de 2000 ;)
cat despre suprapopulare: zilele trecute am citit un articol despre asta, bazat pe cresterea populatiei din ultimele decenii. daca se mentine aceasta rata, in 2050 se va ajunge la 9.2 miliarde fata de 6.7 din momentul de fata. practic populatia creste cu circa 50% pe generatie |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii ca maiasii fara telescop si alte instrumente au calculat cu precizie de 34 de secunde cite zile, ore, minute, secunde are o luna si tot calendarul lor de 12000 de ani parca, in schimb faceau agricultura cu unelte de lemn, si nu stiau ce este roata? |
|
|||
|
|||
![]()
nu, nu stiam asta :)
foarte interesant... de fapt toata cultura maiasa (putin acolo, cat stiu din ea) mi se pare fascinanta |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
macs, dar rata mortalitatii nu se calculeaza? la noi in tara rata natalitatii este ingrijorator de mica fata de cea a mortalitatii. nu se pun la socoteala cei care mor de diferite boli anual, cei care mor in bombardamente sau in urma multelor calamitati naturale, cei care mor de foame prin africa, etc.... copii se nasc din ce in ce mai putini, pt ca acum exista multe metode contraceptive si rar mai sunt familii care sa aiba mai mult de 4 copii. aceste lucruri nu se contabilizeaza asa cum ar trebui.
in urmatorii ani vor muri din ce in mai multi oameni din cauza calamitatilor, ca urmare a incalzirii globale. aceste lucruri se cam evita sa fie luate in considerare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si degeaba e rata natalitatii scazuta in romania, unde scade populatia cu 1 milion pe generatie din 22, adica vreo 4-5 la suta, cand in africa creste cu 50 de procente. gandeste-te ca practic e de ajuns ca fiecare familie sa aiba 3 copii pt o crestere de 50 la suta. si sunt multe familii cu mult mai multi copii |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minciuna Minciunilor | vsovi | Teologie si Stiinta | 147 | 12.03.2013 15:27:09 |
Minciuna | Sanduu | Generalitati | 2 | 07.04.2012 22:19:55 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Despre minciuna | IulianaM | Generalitati | 34 | 21.05.2011 08:28:29 |
Minciuna din noi | Anca-Miha | Pocainta | 21 | 03.07.2009 23:55:06 |
|