![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirean, ti-ai facut obicei de a vorbi prostii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In aceeasi linie, iti recomand sa ai grija la limbaj, si sa pastrezi atacurile la persoana pentru cei care iti permit/tolereaza astfel de atitudini "crestinesti" (sper ca observi ghilimelele). Daca nu esti de acord cu postarule mele, incearca sa ataci ideea pe care merg ele sau ignora-le. Incearca sa nu ataci persoana! Bineinteles, daca poti! De altfel, postarea nu iti era nici pe departe adresata! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:-Daaaa? spun prostii? Argumenteaza!! :) Mirean, chiar asha, de ce sa n-o fi trimis mamica la culcare pe Alexandra28... ca uite atunci nu mai erai dumneata nevoit s-o faci... cum? iacata ca ma jenez de data asta! :p shi apropo, emisiunea se putea vedea shi in reluare, shi era doar un tolkshow banal... n-am avut rabdare sa urmaresc dar chiar i se facuse rau la respectiva ca Ionescu s-a impacientat... :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" De altfel, postarea nu iti era nici pe departe adresata! Da, asa e, nu observasem. Scuze. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qqPRfoLP3tI -faza respectiva
|
|
|||
|
|||
![]()
lol asta era marea faza ?
pai la cat de "posedata" reiesea ca e din ce am citit pe-aici, ma asteptam sa fie ceva de-a dreptul terifiant. am vazut oameni care bausera peste masura mai "posedati" de atat... :p |
|
|||
|
|||
![]()
Desi am vazut secventa fara sonor, am fost foarte neplacut impresionata de cele aratate la tv. Nu e de mirare, ca altii nu au fost impresionati. Lumea se uita la atatea fime, incat suferinta umana nu mai inseamna mare lucru. Nu ne mai impresioneaza mai nimic, nici macar moartea, pentru ca le vedem zilnic la tv in filmele artistice. Dar aici nu avem de-a face cu un film artistic, este o secventa live, in care unei persoane i se face rau in direct. Cum sa nu fim impresionati?
Poate ar trebui sa ne facem ganduri de ce am devenit atat de insensibili fata de suferinta umana si cui serveste aceasta insensibilitate sau chiar indiferenta? Se spune ca crestinul trebuie sa sufere cu cel care sufera si sa se bucure cu cel care se bucura. Oare cand am incetat sa mai suferim pentru altul? Si de ce? |
|
|||
|
|||
![]()
si pe mine m-a surprins faza, dar nu m-am gandit k ar fi vorba de vreo posedare... dar nici alta explicatie n-am gasit.
ma intreb ce s-a mai intamplat dupa aceea, cum si-a revenit. |
|
|||
|
|||
![]()
si-a revenit,chiar a dorit sa continue emisiunea dar prezentatorul a crezut ca e mai bine sa se duca acasa.ea a spus ca avut o cadere de calciu din cauza efortului pe care il depune zilnic.
cele 2 fete reprezentau doua stiluri de viata total diferite desi practicau aceeasi meserie.diferenta dintre ele era ca cea care a lesinat,desi ar fi avut mult mai multe posibilitati de a lucra in alt domeniu,datorita aspectului fizic,inteligentei,situatiei finciare si socaile mult mai bune,prefera sa fie prostituata pentru ca ii placea ceea ce face si pentru a deveni cat mai bogata.a doua,probabil neavand prea multe sanse ca sa castige un post bun,se prostitua pentru a supravietui.diferenta dintre ele doua s-a cam vazut la final..... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acces direct & Teoctist Nichitean | Aurelia2010 | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 04.03.2010 19:23:52 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.01.2007 23:51:39 |
IN DIRECT LA TV ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 5 | 12.01.2007 00:03:48 |
|