![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
și chiar după ce află multe, tot spune că știe aproape nimic. iar omul religios "le știe pe toate" chiar dacă nu își cunoaște, la nivel mediu măcar, propria credință. asta,este diferența. |
|
|||
|
|||
![]()
De fapt greul abia atunci incepe, dupa ce intelege care e adevarul. Filosoful sau omul de stiinta e adevarat ca nu stie mai nimic, stie doar o mica portiune din partea vazuta, daca nu o cunoaste pe cea nevazuta e nesemnificativ cat stie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfatul meu e sa te rogi pentru ceva ce ai cea mai mare nevoie acum. Tu te rogi pentru credinta, dar din moment ce esti aproape convins ca nu exista ceri ceva ce de fapt nu vrei in acest moment. Tu esti necredincios, cred ca e bine sa te rogi pentru ceva material, ca in asta crezi. Sau daca vrei, un exemplu, te poti ruga sa iti dea un semn Domnul ca exista, asta e mai aproape de ceea ce cauti. |
|
||||
|
||||
![]()
tu știi totul?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar Dumnezeu? până și,ascetii îl caută neîncetat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
suntem doi necredinciosi. tu nu crezi în Buddha, eu nu cred în divinitate. |
|
|||
|
|||
![]()
Iadul cu foc si cazane cu smoala si tortura fara sfarsit este o perversiune a cuvintelor din Bible. Cuvantul tradus "vesnic" cu referire la pedeapsa este aionios, care de fapt inseamna ceva care apartine veacurilor, eonian. Va fi pedepasa, dar nu va dura pentru totdeauna. Va avea rol de a indrepta (kolasis). Hristos a spus: "Si dupa ce voi fi inaltat de pe pamant, voi atrage la Mine pe toti oamenii." Ioan 12:32
Pavel spune clar in prima epistola catre corintenica Fiul Se va supune Celui ce I-a supus toate lucrurile, pentru ca Dumnezeu sa fie totul in toti. Fiecare genunchi se va pleca si fiecare limba va marturisi ca Hristos este Domnul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ps: Nu ma refer la omiterea de litere, asta se poate intampla din graba.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
@ Florin-Ionut
Libertatea o avem cu totii, dar in final toti vor face voia lui Dumnezeu. Dumnezeu este Mantuitorul tuturor oamenilor in special al celor credinciosi (1 Timotei 4:10) Uite si alte versete, cu punctele cheie facute mari de catre mine: Ieremia 10:23 Stiu, Doamne, ca soarta omului NU ESTE in puterea lui; nici NU STA in puterea omului, cand umbla sa-si indrepte pasii spre tinta. Proverbe 16:9 Inima omului se gandeste pe ce cale sa mearga, DAR Domnul ii indreapta pasii. Psalmi 139:16 Cand nu eram decat un plod fara chip, ochii Tai ma vedeau; si in cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau randuite, MAI INAINTE DE A FI FOST VREUNA DIN ELE. Si Mantuitorul ne spune in pilda Sa ca pastorul nu a renuntat si a gasit oaia ratacita, desi avea alte 99, si ca s-a bucurat mai mult pentru ea decat pentru celelalte. @ Lucian Domnule, inainte sa vezi paiul din ochiul meu, uita-te mai bine la ochiul tau. Last edited by Eduard S; 28.05.2013 at 06:22:00. |
|