![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc Jenica, multumesc Maria, citind frumoasele poezii, uiti de toata supararea si necazul.
Inca putin si se aduna de o carte :) Multumesc! Cu drag, Liviu |
|
|||
|
|||
![]()
iarta Liviu:p ma opresc aici.:Dcu dragsote frateasca jenica mult pacatoasa
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba sa nu te opresti nici tu si nici Maria! Balsam peste sufletul obosit este poezia, cantecul inimii pe versuri maiastre, strigatul de bucurie si chemarea lui Dumnezeu.
Cu dragoste frateasca, Liviu |
|
|||
|
|||
![]()
Si mie imi plac poeziile voastre. Eu nu ma pricep sa scriu, ca as scrie. Dar citesc luandu-le ca pe un desert...si de post si de dulce. Si ce e bine e ca desi dulce, desertul asta nu are calorii. :) Asa ca va rog sa nu ma lasati fara desert...
Va imbratisez cu dor, Elena |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu ma opresc.
Multumesc celor care m-au suportat , si iertare celor care s-au tulburat! Maria |
|
|||
|
|||
![]()
maria, Nu te opri. Eu voi fi plecata o perioada de aceea Nu voi mai scrie:) dar scrie tu, eu iti voi darui si o bucatica din sufetul meu sa il asterni tu pe hartie...il primesti?? daca da...atunci scrie...VA IUBESC MARIA, ELENA, LIVIU va iubesc cu dragsote frateasca in Domnul. jenica voastra
|
|
|||
|
|||
![]()
drag jeni ,
la o asemenea oferta si cerere s-ar topi si ghetarii , poate si usile iadului s-ar cutremura , cum asi putea sa te refuz ? Sper ca sufletul meu n-a ajuns inca un ghetar . Am sa mai revin de dragul tau in primul rand , rugamintea ta ma face sa nu ma simt bine . Cine sant eu sa astept plecaciuni ? Nu poti sa-i multumesti pe toti ,la asta m-am mai gandit . Am sa mai revin , nu stiu daca o sa-mi mai reuseasca , n-am scris niciodata , Domnul le trimite ! cu drag maria |
|
|||
|
|||
![]()
Ma silesc mereu sa fac ce-ti place Tie ,
Ma rog, muncesc ,postesc , Citesc acatiste sau slujesc , Dar vai pe cele mici le-am uitat . Ce pacat! Am uitat , Vecinul m-a salutat . Nu i-am raspuns ,am fost tulburat . El s-a mahnit Eu n-am observat , Sant cu cele mari ocupat . Pe mine Te-ai suparat Doamne , ce pacat ! Ca n-am facut ce n-am putut , Ca n-am bani sa fac milostenie , N-am putere sa stau la rugaciune , Nici metanie , nici plecaciune , Tu pentru toate m-ai iertat , Dar nesocotinta mea Rau te-a suparat Ce pacat ! Cat sant de nepriceput Pe toate le-am pierdut ! Acum stau si plang din greu Ce putin mi-a cerut Domnul meu ! Da-mi putere s-o iau de la inceput Tu , cel ce m-ai facut ! Multumesc Tie Iisuse bun si sfant N-am stiut ca ma iubesti atat de mult ! Crestine nu-ntarzia Cerceteaza inima ta Si aduna comori in ea ! Din cele mari sa faci cat poti Pe cele mici sa nu le uiti ! cu drag maria |
|
|||
|
|||
![]() Ramas bun...... Daca voi pune Cate o samanta din sufletul meu In fiecare faptura - Intr-o zi voi ramane Fara suflet. Daca voi lasa Cate o frimitura din trupul meu In fiecare caramida, In fiecare pas, Voi ramane intr-o zi Fara trup. Si atunci o sa-mi las In toate lucrurile, Din suflet si din trup cate putin... Iar cand n-am sa mai fiu, Toate vor striga doveditor Pentru ca vor avea si trup si suflet - Vor semana cu mine. Si se vor mantui Si ma vor mantui!...... cu dragoste jenica voastra |
|
|||
|
|||
![]()
Toti santem incercati ,
de ganduri cautati. Si bune si mai complicate si rele si deochiate . Toate dau navala in mintea mea , doar ,doar de o vor sufoca . Pentru toate cate in jurul meu zboara , nu voi da socoteala . Cel pe care l-am primit si l-am ascultat , e gandul de judecat . Sa am grija sa nu primesc niciodata Gand tulburator ,de ura sau slava desarta ! Si de voi birui Domnul ma va rasplati . In loc de ura cu iubire, In loc de manie cu multumire , Bucurie in loc de suparare, Pace in loc de agitare . Si asa si eu ma voi imbogati mereu . Cel cu inima curata nu se teme niciodata . Nici sa scrie nici sa citeasca, nici sa rada nici sa vorbeasca. Judecat de-ar fi Nu s-ar pagubi . Singurul Dumnezeu Vede-n sufletul meu. De ce ma voi tulbura ? Numai de judecata Ta . Amin ! cu drag maria |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum s-a dorit sa se indemne la ura interetnica in Covasna si ce a iesit | mihailt | Generalitati | 30 | 28.12.2012 20:18:13 |
Apel catre suflete! | cat_ioan5 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 08.02.2011 09:59:22 |
Sapte suflete | aureliapopescu | Generalitati | 6 | 08.04.2010 12:41:43 |
Dumnezeu a dorit o singura religie care sa uneasca toate popoarele lumii... | mehiel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 22 | 01.09.2009 17:58:48 |
PARINTELE ARSENIE BOCA MARE INDRUMATOR DE SUFLETE | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 19 | 12.01.2009 01:18:43 |
|