![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic să ceri părerea adminului cu condiția să citească tot topicul (nu numai desenul).
Să știi că eu încă mai sper la o minune. |
|
|||
|
|||
![]()
Conditiile pune-i-le tu. Poti spera intr-o minune; spune-ne si noua daca Dumnezeu a facut minunea pe care o astepti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e vorba de Scriptura in sine ci contextul in care cei ca tine sau Daniel"Ortodox" o amplasati.
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca n-a banat pe cei care arunca acuzatii aiurea gen cutare e clona, cutare e postac, cutare e asa si pe dincolo, cutare nu e de ajuns de ortodox sau deloc, cred ca nu-i putem cere sa schimbe peste noapte politica, nu?
|
|||
|
|||
![]()
Asa crezi tu. E vorba de Sfanta Scriptura, dupa care ne ghidam in viata noastra de zi cu zi. Ca voi va permiteti sa sa va simtiti loviti, cand cineva va pune un verset din Sf. Scriptura in fata ca argument pentru o anumita idee, este f grav.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai, AlinB, spune ca esti ortodox si incetam orice discutie. Daca nu erai postac, erai de mult zburat! |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ce inseamna "postac"?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mă îndoiesc, dar să știi că mai sper. |
|