![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ar fi cazul sa cunosti homosexuali si lesbiene pentru a intelege care este treaba. puneti si alte intrebari in afara de "cum sa fac sa dovedesc lumii ca acesti oameni sunt periculosi sau nebuni?" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sunteti amandoi sa discutam despre aceste treburi pe topicul referitor la homosexualitate? |
|
|||
|
|||
![]()
ma refeream la fundamentalism si nu la homos...te... ma oripileaza si termenul ... ca zunt cam pudibondishor :p:cool:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci dupa cum spuneam sunt unii care au ghinionul sa fie hermafroditi... asa se mai explica homosexualitatea. http://www.medfam.ro/rompres/modules.php?name=News&file=article&sid=5206 Dar sunt unii care datorita mintii pervertite doresc sa isi satisfaca mintea murdara prin orice. Aia nu mai au D-zeu. Daca sunt pe forum si indivizi homosexuali botezati crestini..probabil sunt si ei in cautarea adevarului ...dar daca ii respingi nu ai sa ii ajuti cu nimic. In schimb daca ai sa ii ajuti cu un sfat ..sa mearga la duhovnic si la un psiholog sa afle baza problemei lui si sa il primesti cu bratele deschise cum te-a primit si pe tine Hristos (ca nimeni nu e fara de pacat) ai sa ajuti mai mult... dar cu siguranta nu cu atitudea asta de superioritate |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
? Eu cred ca esti aici pentru ca acel suflu de divinitate din tine il cauta pe D-zeu...gandeste-te. Nu am vorbit cu homosexuali si lezbiene dar dupa cte am observat majoritatea sunt drogati, au SiDa, boli venerice, morti spiritual, prin baruri etc. Daca tot nu crezi in Biblie...atunci priveste natura umana. Ca si animalele oamenii isi folosesc sexul pentru procreere si poate chiar sutnem mai rau decat animalele caci oamenii mai folosesc sexul pentru a-si perverti mintea, inima si trupul in placeri desfranate. macar ia ca exemplu firea umana. cei care aleg homosexualitatea ori au probleme psihice( molestati sexual sau psihic de parinti: incest sau tata sau mama prea dominanti, timiditate excesiva, etc) si le este frica de esecul daca o fata il poate refuza sau parasi (in cazul barbatilor) si frica de violenta (in cazul femeilor) sau o alta cauza ar fi pervertirea... din lipsa de D-zeu sufletul are un gol care omul doreste sa il umple cu dorinta de bani, femei, patimi, iar in cazul homosexualilor, placerea trupeasca fireasca nu ii mai produce placere si cauta placere la cel de acelasi sex sau alte perversiuni mai grave. te sfatuiesc sa citesti Noul Testament cu inima si apoi mai vorbim |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Care stiti din Noul Testament dacă Mântuitorul ar fi vindecat vrun homosexual ori vro lesbiana?Sau probabil nu erau atunci acolo?Mă indoiesc ca nu erau.La ce concluzie putem ajunge?Că homosexualii si lezbienele sunt mai greu de vindecat in Biserica noastră?Parcă Savatie Bastovoi la aceasta concluzir a ajuns.Si anume că mai degrab vindeci orice altfel de împătimiti decât homosexuali si lezbiene.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si sa fi fost oare Dumnezeu fundamentalist că a dat 33 de grade celsius la moscova,imediat după nefasta încercare a sodomitilor de a face acolo paradă?Păi 30 de grade celsius nu cred ca a văzut Moscova în iulie de cine stie câti ani..dar 33 la sfârsitul lui mai...?O fi oare o întâmplare,sau Dumnezeu o fi fundamentalist?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ortodox sau crestin ortodox? | mara2008 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 8 | 07.01.2013 14:54:36 |
Rusinea de a fi ortodox sau politicianul ortodox in Europa unita | mihaiB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 08.08.2012 13:13:45 |
De ce ortodox? | cosmin_lovin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 05.12.2008 20:07:46 |
Nunta ortodox rit nou cu ortodox rit vechi | Lumi79 | Nunta | 2 | 05.01.2007 14:05:29 |
|