Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.08.2008, 03:28:56
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanhodean
bai snape.
tu ori esti in situatia asta
ori e un forumist sau unu care are chef de batjocura si sa ne arda noua nervii degeaba:)).
mai degrab dute la pocaiti pe site`uri ca acol ei au pe satana lider,schimbat in "inger de lumina"
fratilor ignoranta e cea mai buna
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 08:04:54
s_snape s_snape is offline
Banned

Data înregistrării: 18.08.2008
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adrian010155
s_snape, ai tot ce-ti trebuie pentru a redeveni un bun crestin ortodox. Multi oameni s-au ratacit de la Dumnezeu, iar cand s-au intors au devenit mai credinciosi decat cei care nu s-au rataict. Ai o perioada mai dificila. Te tenteaza magia. Este libertatea ta. Te tenteaza satanismul. De asemenea este libertatea ta. Cauti puterea in minciuna. Asta e. Cu timpul te vei lamuri. Dumnezeu te asteapta cu rabdare si dragoste sa te intorci la picioarele lui si, plangand cu lacrimi amare, sa-I ceri iertare. Daca te vei trezi si vei face lucrul acesta, in mod absolut liber, va fi mare bucurie in ceruri pentru tine. Deocamdata este tristete mare, pentru ca Dumnezeu ii iubeste pe toti oamenii, fiind ca El i-a facut si El ii tine in toate clipele si se intristeaza cand vede ca un suflet este pe cale de a se pierde. In ce te priveste, cred ca vitejia pe care o afisezi este falsa. In realitate ai o problema pe care te jenezi sa o recunosti. Incearca sa treci peste aceasta retinere si sa-ti deschizi sufletul. Vei vedea din nou cerul.
N-o sa-i cer iertare cu lacrimi amare lui Dumnezeu, nici in Iad (cand oricum e prea tarziu)!
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 08:09:04
Banned

Implicit

Citat:
bai snape.
tu ori esti in situatia asta
ori e un forumist sau unu care are chef de batjocura si sa ne arda noua nervii degeaba:)).
mai degrab dute la pocaiti pe site`uri ca acol ei au pe satana lider,schimbat in "inger de lumina"
La pocaiti?...N-am fost...N-ar fi rau sa incerc...Dar nu stiu ce raspunsuri o sa primesc...Am fost si la satanisti (de aia rebeli...)dar lor nu le pasa decat sa-l adore pe Satan cum faceti voi cu Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 09:01:13
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de s_snape
Si daca as fi sluga Antihristul, ce?...Pot sa fiu si sluga Diavolului (desi a fi sluga Antihristului sau a Diavolului e tot una), chiar ca nu-mi pasa, vreau doar sa obtin puteri magice. Sa fiu cea mai puternica fiinta de pe Pamant. Daca Satan mi-ar da aceste puteri normal ca i-as da sufletul, in schimb... Si cat despre ritualurile sataniste, apoi trebuie sa fii initiat sa faci unu...si unde as gasi eu preot satanist sa ma initeze...? si oricum ritualurile se fac in minim doi ori in grup..si nu prea am prieteni satanisti.
Cu multi ani in urma mi-a cazut in mana o carte de beletristica al carei titlu era "SUB SPANZURATOARE".. tema acestei carti pe scurt: un barbat isi dorea ca si tine sa poata avea in aceasta lume tot ceea ce isi doreste.. putere, bogatie, fericire,sa poate controla tot... intr-un dialog cu diavolul a facut pactul cu pricina, diavolul fagaduindu-i absolut toate placerile lumesti cu conditia ca la data x si ora y sa vina ptr a isi lua ceea ce i se cuvenea.. adica sufletul bietului om... zis si facut.. diavolul si-a tinut fagaduinta si omul cel sarman a devenit puternic, bogat, a avut femeia ce si-a dorit-o.. dar... ce crezi ca a urmat?? povestea a fost ptr mine coplesitoare, extraordinara descriere a zbuciumului si cosmarului prin care a trecut acest sarman...NU S-A PUTUT BUCURA DE ABSOLUT NIMIC, intrucat fiecare ora, secunda, minut din"perfecta" lui viata pamanteasca era ptr el o tortura,urmarit fiind, in mod obsesiv, de data si ora la care diavolul urma sa vina....inutil a mai preciza sfarsitul cartii.. e limpede ca lumina zilei...
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 09:09:02
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
Citat:
Si daca as fi sluga Antihristul, ce?...Pot sa fiu si sluga Diavolului (desi a fi sluga Antihristului sau a Diavolului e tot una), chiar ca nu-mi pasa, vreau doar sa obtin puteri magice. Sa fiu cea mai puternica fiinta de pe Pamant. Daca Satan mi-ar da aceste puteri normal ca i-as da sufletul, in schimb... Si cat despre ritualurile sataniste, apoi trebuie sa fii initiat sa faci unu...si unde as gasi eu preot satanist sa ma initeze...? si oricum ritualurile se fac in minim doi ori in grup..si nu prea am prieteni satanisti.
Cu multi ani in urma mi-a cazut in mana o carte de beletristica al carei titlu era "SUB SPANZURATOARE".. tema acestei carti pe scurt: un barbat isi dorea ca si tine sa poata avea in aceasta lume tot ceea ce isi doreste.. putere, bogatie, fericire,sa poate controla tot... intr-un dialog cu diavolul a facut pactul cu pricina, diavolul fagaduindu-i absolut toate placerile lumesti cu conditia ca la data x si ora y sa vina ptr a isi lua ceea ce i se cuvenea.. adica sufletul bietului om... zis si facut.. diavolul si-a tinut fagaduinta si omul cel sarman a devenit puternic, bogat, a avut femeia ce si-a dorit-o.. dar... ce crezi ca a urmat?? povestea a fost ptr mine coplesitoare, extraordinara descriere a zbuciumului si cosmarului prin care a trecut acest sarman...NU S-A PUTUT BUCURA DE ABSOLUT NIMIC, intrucat fiecare ora, secunda, minut din"perfecta" lui viata pamanteasca era ptr el o tortura,urmarit fiind, in mod obsesiv, de data si ora la care diavolul urma sa vina....inutil a mai preciza sfarsitul cartii.. e limpede ca lumina zilei...
Trebuia sa se bucure de viata pe care a primit-o si sa o traiasca cat il ma lasa Diavolul...eu asa as fi facut daca as fi avut ocazia asa.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 15:45:48
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

Pe tine nu te baga nimeni in seama si vrei sa pari interesanta aici.Mie imi starnesti doar mila si indispozitie stomacala si nu pt ca nu crezi in Dumnezeu,ci pt ca nu dai semne de inteligenta/Trebuie sa stii ca Satan este prost de da in gropi,iar adeptii lui sunt si ...!Asa ca nu poti primi nici un raspuns pt ca nu esti in stare sa-l pricepi!Si acesta va fi iadul tau in viata de aici:vei dori multe si nu vei avea nimic dinceea ce doresti!si ...acum scuza-ma ca nu-ti voi mai raspune pana nu postezi si tu ceva mai interesant<Pana cumm ai reusit sa ma plictisesti!
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 19:31:47
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

admin.
un mic ban la s_snape va rugam?
multumim.
majoirtatea forumistilor.-cred-
ionu.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 20:17:27
Banned

Implicit

Citat:
admin.
un mic ban la s_snape va rugam?
multumim.
majoirtatea forumistilor.-cred-
ionu.
Daca o sa decideti sa-mi dati ban foarte bine...cred ca am sa fac un nou record personal la cat de repede l-am primit:D. Apropo, mi-a facut sincer placere sa ma distrez alaturi de voi si sper ca placerea sa fie si de partea voastra....Si stiu ca poate pare greu de crezut...dar o parte din ce am spus este adevarata, desi am observat ca unii nu ma cred...dar m-ar cunoaste personal nici atat.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 20:54:13
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorstor
Pe tine nu te baga nimeni in seama si vrei sa pari interesanta aici.Mie imi starnesti doar mila si indispozitie stomacala si nu pt ca nu crezi in Dumnezeu,ci pt ca nu dai semne de inteligenta/Trebuie sa stii ca Satan este prost de da in gropi,iar adeptii lui sunt si ...!Asa ca nu poti primi nici un raspuns pt ca nu esti in stare sa-l pricepi!Si acesta va fi iadul tau in viata de aici:vei dori multe si nu vei avea nimic dinceea ce doresti!si ...acum scuza-ma ca nu-ti voi mai raspune pana nu postezi si tu ceva mai interesant<Pana cumm ai reusit sa ma plictisesti!
Poti sa ma injuri pe mine, pe adeptii lui Satan si pe Satan cum te conduce inspiratia, fii invitatul meu. As putea sa fac si eu asta cu tine, crestinii si cu Dumnezeu, dar eu nu sunt la nivelul asta. Cat despre coeficentul meu de inteligenta, chiar nu stii absolut nimic...ma consideri proasta doar,pentru ca nu impartasesc aceleasi idei cu voi, nici macar nu ma cunosti. Dar fii invitatul meu sa ma judeci daca vrei. Eu n-o sa fac astra pentru ca nu te cunosc.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 20:55:28
Banned

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de dorstor
Poti sa ma injuri pe mine, pe adeptii lui Satan si pe Satan cum te conduce inspiratia, fii invitatul meu. As putea sa fac si eu asta cu tine, crestinii si cu Dumnezeu, dar eu nu sunt la nivelul asta. Cat despre coeficentul meu de inteligenta, chiar nu stii absolut nimic...ma consideri proasta doar,pentru ca nu impartasesc aceleasi idei cu voi, nici macar nu ma cunosti. Dar fii invitatul meu sa ma judeci daca vrei. Eu n-o sa fac astra pentru ca nu te cunosc.
Si s-ar putea sa nu mai am timp pentru asta, cum spera ioanhodean.
Reply With Quote
Răspunde