Citat:
În prealabil postat de s_snape
Si daca as fi sluga Antihristul, ce?...Pot sa fiu si sluga Diavolului (desi a fi sluga Antihristului sau a Diavolului e tot una), chiar ca nu-mi pasa, vreau doar sa obtin puteri magice. Sa fiu cea mai puternica fiinta de pe Pamant. Daca Satan mi-ar da aceste puteri normal ca i-as da sufletul, in schimb... Si cat despre ritualurile sataniste, apoi trebuie sa fii initiat sa faci unu...si unde as gasi eu preot satanist sa ma initeze...? si oricum ritualurile se fac in minim doi ori in grup..si nu prea am prieteni satanisti.
|
Cu multi ani in urma mi-a cazut in mana o carte de beletristica al carei titlu era "SUB SPANZURATOARE".. tema acestei carti pe scurt: un barbat isi dorea ca si tine sa poata avea in aceasta lume tot ceea ce isi doreste.. putere, bogatie, fericire,sa poate controla tot... intr-un dialog cu diavolul a facut pactul cu pricina, diavolul fagaduindu-i absolut toate placerile lumesti cu conditia ca la data x si ora y sa vina ptr a isi lua ceea ce i se cuvenea.. adica sufletul bietului om... zis si facut.. diavolul si-a tinut fagaduinta si omul cel sarman a devenit puternic, bogat, a avut femeia ce si-a dorit-o.. dar... ce crezi ca a urmat?? povestea a fost ptr mine coplesitoare, extraordinara descriere a zbuciumului si cosmarului prin care a trecut acest sarman...NU S-A PUTUT BUCURA DE ABSOLUT NIMIC, intrucat fiecare ora, secunda, minut din"perfecta" lui viata pamanteasca era ptr el o tortura,urmarit fiind, in mod obsesiv, de data si ora la care diavolul urma sa vina....inutil a mai preciza sfarsitul cartii.. e limpede ca lumina zilei...