![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stai dom'le relaxată.
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca trebuie judecat cineva si nu trebuie condamnat cineva ca a ales sa lucreze si sa traiasca in alta tara! Valoarea unui om nu se judeca in functie de acest lucru, ci numai in functie de faptele sale concrete si de modul de comportament.
Ori a jigni un om, pentru ca a ales sa traiasca in SUA sau in orice alta tara straina, mi se pare complet deplasat si anormal! Acum din punct de vedere economic si social, evident ca ar fi de preferat ca toti romanii sa aibă posibilitatea de a gasi servicii sigure si bine platite in Romania, asa cum era inainte de 1990. Dar situatia actuala social-economica din Romania este departe de a permite acest lucru. |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte bine.You do that.
Citat:
Citat:
incins, e treaba lor.Sa sara pana cand vor obosi. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum a plecat si Brancusi, pleaca toti.Pai si noi ce ne facem ?
![]() Ce ne facem bre ca ne pleaca valorile ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ținem legătura cu ele și nu le ușuim.
Asta facem.
|
|||
|
|||
![]()
Pai si cu Brancusi ce facusa-si ? Cu el de ce nu s-a tinut legatura ?
|
|
||||
|
||||
![]()
M-a supărat la un moment dat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Last edited by Grand Moff Hadrianus; 11.09.2015 at 10:59:10. |
|
||||
|
||||
![]() Fallen, ai o scumpete de fetita dulce de nota 10! Sa va traiasca, sa va bucurati de ea si ea de voi! Dumnezeu sfantul s-o binecuvinteze! |
|
|||
|
|||
![]()
Pai pe asta se bazeaza si UE cand stabileste cota la imigranti.
"Romania n-o sa acepte 6000 de imigranti, Romania n-o sa..." Poftim ? 6000 acum, executarea... ![]() "Gata sefu, sa traiti.E doar o gluma sa destindem atmosfera.Sefu..., te rog sa nu-mi maresti intretinerea la iarna prin eliminare subventiilor de la primarie la gica-calorie." "Pai asta depinde de tine, dragul meu.Cat esti dispus sa acepti in plus peste 6000..." "Pai cat vrei sefu ?" "Cat trebuie..." "Si cat trebuie sefu '?" "Cate vreau eu". "Bine sefu s-a facut". Last edited by Copacel; 11.09.2015 at 17:28:29. |
|