![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si acum 2 minute scandau : "Daniel nu uita va veni si ziua ta ! ". Daca tie ti se pare normal sa participi la o mizerie ca aia, sau daca ne spui ca oamenii frumosi de acum au vreo legatura cu oamenii care in 89 il redescopereau pe Dumnezeu ..." Daca aveau vreo legatura cu aia din 89 ar fi protestat in fata ambasadei SUA. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt convins că te-ai rătăcit și n-ai ajuns în Piața Universității.
|
|||
|
|||
![]()
Si pana la urma ce au cu IPS?
Ca n-a venit in persoana sa tina slujba (care, nici ei nu stiu, una sa fie) la locul masacrului atunci cand au batut ziaristii din picior?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.11.2015 at 21:00:52. |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt la Facultate a de Drept acum , nu prea departe :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Preafericitul Daniel este comentat si prin Manastiri si Biserici ,ai uitat ? Ti se pare normal asta ?
|
||||
|
||||
![]()
E fascinant sa-ti bați joc de alții precum o faci tu cu muuulta mistocareala ieftina de mahala provincială !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E si penibil, toti nebunii, unii dintre ei atei, au ajuns sa-si dea cu parerea despre Patriarh. Ar fi de ras daca nu ne-ar privi direct. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt oameni ai Bisericii Ortodoxe Române care il vor jos pe Patriarh si-l numesc in fel si chip, asta este chiar grav , nu ce strigă acum un grup la nervi si-n manipulare de Remus Carnea. Înțelegi ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 04.11.2015 at 21:32:27. |
|