Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2015, 20:50:39
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ai să râzi, dar sunt mult mai ortodocși decât crezi si cei care manipulează impotriva Bisericii au fost cam izolați de restul celior de aici.
Problema Nr.1 e clasa politică ajunsă de r...t !
Uite acum am ascultat pe Privesc EU, pentru ca nu am vrut sa aud comentariul securistilor de prin studiourile de televiziune. M-a interesat sa aud si eu ce scandeaza oamenii.

Si acum 2 minute scandau : "Daniel nu uita va veni si ziua ta ! ". Daca tie ti se pare normal sa participi la o mizerie ca aia, sau daca ne spui ca oamenii frumosi de acum au vreo legatura cu oamenii care in 89 il redescopereau pe Dumnezeu ..."

Daca aveau vreo legatura cu aia din 89 ar fi protestat in fata ambasadei SUA. :)
Reply With Quote
Vechi 04.11.2015, 20:53:53
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
Ai să râzi, dar sunt mult mai ortodocși decât crezi si cei care manipulează impotriva Bisericii au fost cam izolați de restul celior de aici.
Problema Nr.1 e clasa politică ajunsă de r...t !
Sunt convins că te-ai rătăcit și n-ai ajuns în Piața Universității.
Reply With Quote
Vechi 04.11.2015, 20:55:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Si pana la urma ce au cu IPS?
Ca n-a venit in persoana sa tina slujba (care, nici ei nu stiu, una sa fie) la locul masacrului atunci cand au batut ziaristii din picior?

Last edited by AlinB; 04.11.2015 at 21:00:52.
Reply With Quote
Vechi 04.11.2015, 21:01:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Sunt convins că te-ai rătăcit și n-ai ajuns în Piața Universității.
Sunt la Facultate a de Drept acum , nu prea departe :)
Vechi 04.11.2015, 21:01:52
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Uite acum am ascultat pe Privesc EU, pentru ca nu am vrut sa aud comentariul securistilor de prin studiourile de televiziune. M-a interesat sa aud si eu ce scandeaza oamenii.

Si acum 2 minute scandau : "Daniel nu uita va veni si ziua ta ! ". Daca tie ti se pare normal sa participi la o mizerie ca aia, sau daca ne spui ca oamenii frumosi de acum au vreo legatura cu oamenii care in 89 il redescopereau pe Dumnezeu ..."

Daca aveau vreo legatura cu aia din 89 ar fi protestat in fata ambasadei SUA. :)
E fascinant sa vezi atati oameni mergand fara sa aiba nici macar cea mai mica idee in ce directie se indreapta.
Vechi 04.11.2015, 21:05:16
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:

Preafericitul Daniel este hulit chiar aici pe forum in multe mesaje, ai uitat asta ?
Preafericitul Daniel este comentat si prin Manastiri si Biserici ,ai uitat ?
Ti se pare normal asta ?
Vechi 04.11.2015, 21:07:10
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
E fascinant sa vezi atati oameni mergand fara sa aiba nici macar cea mai mica idee in ce directie se indreapta.
E fascinant sa-ti bați joc de alții precum o faci tu cu muuulta mistocareala ieftina de mahala provincială !
Vechi 04.11.2015, 21:16:12
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Preafericitul Daniel este hulit chiar aici pe forum in multe mesaje, ai uitat asta ?
Preafericitul Daniel este comentat si prin Manastiri si Biserici ,ai uitat ?
Ti se pare normal asta ?
Nu mi se pare normal. Dar ce legatura are una cu alta ? Nu ma inhaitez cu oamenii de pe forum care fac asta - de ce m-as inhaita cu nefericitii aia din strada care fac jocurile altora ? Ca sa apara maine in presa ca 10.000 de oameni au cerut demisia Patriarhului ? Sau cati or fi acolo ?

E si penibil, toti nebunii, unii dintre ei atei, au ajuns sa-si dea cu parerea despre Patriarh. Ar fi de ras daca nu ne-ar privi direct.
Reply With Quote
Vechi 04.11.2015, 21:26:07
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu mi se pare normal. Dar ce legatura are una cu alta ? Nu ma inhaitez cu oamenii de pe forum care fac asta - de ce m-as inhaita cu nefericitii aia din strada care fac jocurile altora ? Ca sa apara maine in presa ca 10.000 de oameni au cerut demisia Patriarhului ? Sau cati or fi acolo ?

E si penibil, toti nebunii, unii dintre ei atei, au ajuns sa-si dea cu parerea despre Patriarh. Ar fi de ras daca nu ne-ar privi direct.
Mulți ortodocși sunt cu mult mai prejos decat cativa atei nevinovati manipulați de Remus C.
Sunt oameni ai Bisericii Ortodoxe Române care il vor jos pe Patriarh si-l numesc in fel si chip, asta este chiar grav , nu ce strigă acum un grup la nervi si-n manipulare de Remus Carnea.
Înțelegi ?
Vechi 04.11.2015, 21:27:19
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:

PF Daniel nu este prigonit de jurnaliști sau cei rupți de Biserică, cum este prigonit de cei din interiorul Bisericii. Și pericolul sunt cei din interior.

Last edited by ovidiu b.; 04.11.2015 at 21:32:27.
Reply With Quote
Răspunde