![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A te pastra curat pana la casatorie se poate, numai daca Il iubeste pe Dumnezeu din toata inima. Eu l-am cunoscut pe sotul meu in decembrie 1998 iar in iulie 1999 ne-am casatorit. Nu am "trait" impreuna cu toate ca eu ramaneam la el in weekend si dormeam in acelas pat. Daca oamenii se respecta si isi respecta dorinta unul celuilalt se poate trai curat pana la casatorie chiar daca in tine tropaie hormonii. Orice lucru se poate face daca ai vointa, nu exista "nu pot". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Felicitari! Sunt fericita sa aud si cazuri fericite, in care barbatii rezista probei timpului si a ispitelor. La mine situatia nu a fost asa, ... fapt care m-a aruncat intr-un ocean de suferinta si durere. |
|
|||
|
|||
![]()
cea mai buna metoda contraceptiva;ABSTINENTA
|
|
|||
|
|||
![]()
Laurentiu
eu vreau sa primesc mesaje despre carte. trebuie sa-ti dau vreo adresa? pot sa-ti adresez intrebari? cum fac? |
|
||||
|
||||
![]()
toti stim ca a face sex inainte de casatorie este pacat dar important e sa vrem sa acceptam acest lucru. Daca ne gandim la moarte inainte de a face ceva am deveni mai credinciosi. Am cauta sa traim mai mult cu Dumnezeu si atunci nici nu ne-am mai gandi la sex ci la Dumnezeu. Chiar si necasatoriti fiind unii dintre noi putem avea o viata frumoasa cu Dumnezeu, important e cu ce ne hranim privirea si sufletul. Citesti despre Dumnezeu iti e gandul la EL, te uiti la filme sexi sau chiar pe net atunci normal ca gandul iti e numai la sex...Asta e parerea mea.
In ziua de azi cel mai important e sa traim o viata curata cu Dumnezeu ca celelalte lucruri nu au valoare...sunt gunoaie. Ce-as da sa am iar 20 de ani sa-mi fac o viata mai curata...nu va pierdeti timpul cu "e pacat sa faci sex inainte de casatorie?" DAAAAAAAAAAAAAAA E PACAT!!!! TREBUIE SA INTELEGETI ODATA PT TOTDEAUNA, NU MAI BATETI CAMPII CU ASTA. Daca gandesti lumeste despre acest lucru nu este pacat dar daca gandesti duhovniceste este pacat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica sa inteleg ca cei care nu sunt casatoriti dar stau impreuna, avand relatii sexuale constante savarsesc desfranarea? Pai daca tot o sa devina sot/sotie, de ce totusi este considerat pacat momentele de intimitate petrecute impreuna?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
De ce este cunoasterea dragoste? | alecsandru | Teologie si Stiinta | 15 | 01.03.2008 22:04:42 |
|