![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte adevarat, dar sa tinem cont de cum interpretam acestea, dar mai bine sa nu le interpretam ci doar sa le luam ca atare. |
|
|||
|
|||
![]()
nu va mai luati de Becali :p
a spus k o face pt a da exemplu... si adevarul e k cel ce e mai mare peste cineva (mai ales cum vrea el sa fie conducator) trebuie sa fie un exemplu pt cei din jur. n-aveti voi de unde sa stiti ce e in sufletul lui, dak se mandreste sau nu. numai Dumnezeu stie. nu-i iau apararea... dar de multe ori e atacat aiurea si pe nedrept. vorba cuiva de mai sus... macar de-ar face toti milostenie din mandrie... |
|
|||
|
|||
![]()
eu nu-l vad decat caraghios,este un personaj comic,de fapt tragico-comic,cat despre bunatatea lui el stie...parerea mea este ca unul care un ban si-l da saracilor este mai valoros decat unul care are miliarde de dolari si da cateva milioane de lei,dar ce vorbesc eu ca nu sunt nici ca primul si nici ca al doilea,am de multe ori arici la buzunar.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ptr stefan/ veilur si pentru iubitorii de teorii in ceea ce priveste credinta... teorii pe care ei insisi recunosc ca nu le aplica, in schimb vad neajunsurile altora:
uneori o experienta vie face mai mult decat 10 carti citite! de aceea eu am renuntat la "taina" acelei intamplari, sperand ca poate cineva se va folosi din ea. dar fiecare gaseste ceea ce cauta, la urma urmei. de aceea unii raman numai cu teoria, din pacate. ??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:) veilur, baiatule drag, eu una as aprecia de o mie de ori mai mult daca ne-ai impartasi din experientele tale de viata si nu mi-ai reda - fie si cu cuvintele tale :p - ceea ce am citit si rascitit. numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
adaug si eu aici aceasta frumoasa rugaciune pe care suntem indemnati sa o citim seara, inainte de cina: Manca-vor saracii si se vor satura si vor lauda pe Domnul, iar cei ce-L cauta pe Dansul, vii vor fi in inimile lor in veacul veacului. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce e saracie-Rezervele de cupru ale Romaniei de miliarde de euro privatizate. | hydro314 | Generalitati | 40 | 01.11.2012 00:37:47 |
Despre lacomie, bogatie si saracie ! | cristiboss56 | Pocainta | 21 | 01.08.2012 22:36:27 |
Saracie mare! | rusumadena | Umanitare | 0 | 24.06.2010 12:20:03 |
|