Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2007, 22:21:27
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin44

"TOATA DREPTATEA OMENEASCA E CA O CARPA LEPADATA INAINTEA LUI DUMNEZEU", spune Isaia.
"Si toate pacatele noastre sunt ca o picatura intr-un ocean"
Foarte adevarat, dar sa tinem cont de cum interpretam acestea, dar mai bine sa nu le interpretam ci doar sa le luam ca atare.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2007, 22:29:10
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

nu va mai luati de Becali :p
a spus k o face pt a da exemplu... si adevarul e k cel ce e mai mare peste cineva (mai ales cum vrea el sa fie conducator) trebuie sa fie un exemplu pt cei din jur. n-aveti voi de unde sa stiti ce e in sufletul lui, dak se mandreste sau nu. numai Dumnezeu stie.
nu-i iau apararea... dar de multe ori e atacat aiurea si pe nedrept.

vorba cuiva de mai sus... macar de-ar face toti milostenie din mandrie...
Reply With Quote
Vechi 05.08.2007, 22:34:09
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

eu nu-l vad decat caraghios,este un personaj comic,de fapt tragico-comic,cat despre bunatatea lui el stie...parerea mea este ca unul care un ban si-l da saracilor este mai valoros decat unul care are miliarde de dolari si da cateva milioane de lei,dar ce vorbesc eu ca nu sunt nici ca primul si nici ca al doilea,am de multe ori arici la buzunar.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2007, 23:06:45
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd
Da, probabil stii tu mai bine...doar te chama Sofia!
Iarta-ma ca te-am deranjat, nu asta era intentia mea.
POATE CA NU AM INTELES EU CE VREI SA SPUI ,SCUZE
Reply With Quote
Vechi 06.08.2007, 00:39:04
mirelat
Guest

Implicit

ptr stefan/ veilur si pentru iubitorii de teorii in ceea ce priveste credinta... teorii pe care ei insisi recunosc ca nu le aplica, in schimb vad neajunsurile altora:

uneori o experienta vie face mai mult decat 10 carti citite!

de aceea eu am renuntat la "taina" acelei intamplari, sperand ca poate cineva se va folosi din ea. dar fiecare gaseste ceea ce cauta, la urma urmei. de aceea unii raman numai cu teoria, din pacate. ???
Reply With Quote
Vechi 06.08.2007, 01:03:13
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory
In Japonia nu exista aur de 14 kt,ci numai de 18 si de 24.
Nu acestea ar avea vreo importanta,dar ti-am raspuns Mirela,la cele afirmate de tine mai sus.
draga ory, stiam si eu in mare diferentele intre aurul de diverse calitati, insa oricum, multumesc pentru lamuriri. dar uite ca mi-ai starnit o curiozitate: te-ai maritat cumva cu un japonez bogat?!
Reply With Quote
Vechi 06.08.2007, 01:07:06
mirelat
Guest

Implicit

:) veilur, baiatule drag, eu una as aprecia de o mie de ori mai mult daca ne-ai impartasi din experientele tale de viata si nu mi-ai reda - fie si cu cuvintele tale :p - ceea ce am citit si rascitit. numai bine!
Reply With Quote
Vechi 06.08.2007, 01:22:18
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory
Am citit aici ceva de mandria lui Becali, pentru care calitatea lui milostiva ar deveni nula. Nu fratilor, indiferent cat orgoliu are acest om, calitatea lui este incontestabila, si binele simtit de persoanele care-l primesc ii va innalta sufletul, cu siguranta, acolo unde trebuie. Pana la urma este un om foarte bogat, nu-i putem cere sa gandeasca exact cum ar face-o un om simplu, si sa-si manifeste gesturile in aceeasi masura in care o face un om simplu. Banii au un impact extrem de puternic asupra psihicului uman, daca acest om a reusit sa se desprinda de tendinta de lacomie pe care o au majoritatea bogatasilor, gandindu-se si la nevoiasi, este un lucru extrem de bun, nu-l mai judecati voi cei care-l desconsiderati, care habar nu aveti ce-nseamna sa duci pe umeri povara unei averi si concomitent cu aceasta grija de-a face ceva si pentru suflet, pentru cei din jur.
foarte bine pus punctul pe "i", ory.

adaug si eu aici aceasta frumoasa rugaciune pe care suntem indemnati sa o citim seara, inainte de cina:

Manca-vor saracii si se vor satura si vor lauda pe Domnul, iar cei ce-L cauta pe Dansul, vii vor fi in inimile lor in veacul veacului. Amin.
Reply With Quote
Vechi 06.08.2007, 05:15:54
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd
Iar eu cred ca cei bogati nu pot fi crestini
aici esti cam radical, marius, nu crezi?!
Reply With Quote
Vechi 06.08.2007, 05:19:11
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de quasar
Aratati-mi un om care s-a realizat din pct de vedere material si mai are si grija sufletului.
mai oameni buni, oameni din astia chiar exista, eu am cunoscut destui insa nu are rost sa dau nume.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce e saracie-Rezervele de cupru ale Romaniei de miliarde de euro privatizate. hydro314 Generalitati 40 01.11.2012 00:37:47
Despre lacomie, bogatie si saracie ! cristiboss56 Pocainta 21 01.08.2012 22:36:27
Saracie mare! rusumadena Umanitare 0 24.06.2010 12:20:03