![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nicolae_nicolae: Ce vrea ecumenismul asta?Sau, tradus, ce vor oamenii astia?
Vor inlocuirea ADEVARULUI cu "alt adevar". Sau cu alte cuvinte: indepartarea de la adevar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
citind pe siteul indicat de Anca eu am tras concluziile urmatoare:
-monahul de la man Huta A GRESIT pt faptul ca si-a permis sa vorbeasca cu alt coleg,cu voce tare ,el trebuind sa se abtina de la orice comentariu gen scolaresc[adica cum fac copii la scoala]pina la vorbi in fata tuturor. Aceasta atitudine a lui a determinat pe ierarh sa nu-i mai dea cuvintul si din aceasta cauza monahul a pierdut, caci teritoriul unde functioneaza manastirea Huta este revendicat de catolici si era important ca el ,monahul sa ia cuvintul. -daca avem si ierarhi care ne indica ,noua celor din turma sau preotilor,care sint pastorii nostri,sa NU ASCULTE de marii nostri duhovnici si corifei ai credintei ortodoxe romane, care au fost MARTURISITORI ai lui HRISTOS in vremuri grele,platind pt curajul lor cu ani grei de puscarie ,oameni care au dat singe si au primit DUH SFINT , atunci noua nu ne ramine decit sa ne rugam pentru astfel de arhierei ca DOMNUL sa le dea intelepciune si smerenie ca si ei sa -i intrebe pe acesti mari oameni de credinta ,monahi ca si ei,in cele ale credinrei pentru a pastori mai bine turma incredintata lor.Sa ne rugam ca Dumnezeu sa le inlature TINA DE PE OCHII SUFLETULUI LOR,spre a lor si spre a noastra mintuire. Dumnezeu sa-i ajute si sa ne ajute si pe noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica atata zarva pentru un calugaras (oare este calugar cu adevarat?) care prezinta o versiune nesustinuta de nimeni.... Nu zic ca n-o fi fost asa, dar nimeni nu-l sustine.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirean: Cred ca daca e cineva de tras de urechi, din cate am citit pana acum, este ierarhul locului care a permis asa ceva si care nu a reactionat postum...
Adica cum sa reactioneze postum, adica dupa moarte? Presupun ca ai vrut sa zici ulterior. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un loc in care ti se ia credinta (vindecarea memoriei), fara sa fii intrebat, folosind anumite tehnici orientale, poate fi numit iad? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ecumenism? | BogdanF2 | Generalitati | 150 | 21.12.2014 21:06:04 |
Ecumenism | Tartaruga | Biserici Protestante | 230 | 04.12.2012 01:46:41 |
ecumenism | alexandra | Generalitati | 15 | 20.04.2008 16:10:49 |
Ecumenism | Iacov | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 178 | 08.10.2007 20:02:36 |
Ecumenism | Noesis | Generalitati | 13 | 17.07.2007 09:35:57 |
|