![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am doar o problema cu felul obiectiv, documentat, la prima mina in care trebuie sa prezentam lucrurile in public ...tocmai ca sa nu pacatuim prin mintire...poate cea mai mare patima a omului, deoarece citeodata ne i-a apa si nici nu ne dam seama ca spunind ceva de care nu suntem siguri spunem un neadevar...si conf definitiei... m i n t i m
|
|
|||
|
|||
![]()
..ne ia apa
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar in Post ma pot lipsi cu usurinta si de acestea. Le inlocuiesc cu alune, nuci si migdale.
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi zi așa !
|
||||
|
||||
![]()
Intre minciuna ( ce este voită, premeditată ) și luatul apei ( când e fără voie, din prostie. . . )
|
|||
|
|||
![]()
Stii ce este interesant Cristi, ca deseori mintim fara sa ne dam seama, insa in suflet se simte si raminem cu pete si primim buline negre
...si daca ne ascultam cu atentie corpul cum reactioneaza sa stii ca simtim cind vorbim prostii, ba se pune un nod in git , ba te doare plexul solar, ba ti se usuca gura, ba stringi din fese ...toate semne ca mintim si corpul vrea sa ne transmita mesajul: Nu mai face asta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
a ramas de domeniul trecutului ceea ce inainte imi facea rau - maioneza,usturoiul,fructele si legumele crude; este adevarat si faptul ca,la inceput,foloseam suplimentele vitaminice,fierul si seleniul,insa mai tarziu am renuntat;posibil sa revin. (ps: pt. ca familia mea -2 studenti si sotul considera ca totusi,cea mai eficienta leguma ramane carnea,nu am de ales si ma conformez.....) |
|
|||
|
|||
![]()
ce am uitat sa specific :
greutatea corporala scade , desi mesele sunt obisnuite , uneori chiar si seara mai tarziu,cand ajung acasa...dar se pare ca nu mai conteaza acum,de cand am eliminat carnea.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
acum le pot consuma fara nici o problema !
|
|