![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu n-am vazut nici o stea! Unde e?? Sa o vad eu pe cer! Si daca era ceva oare satelitii din spatiu sau telescopul Hubble nu vedeau mai bine ce e?
Ce treaba avem noi cu steaua,sa-i fie de bine :) |
|
|||
|
|||
![]()
N-ai vazut-o tu dar au vazut-o altii. Maitreya a spus ca dupa aparitia stelei va da primul interviu la televiziunea americana... ramane de vazut ce se va intampla, iar daca-i antihristul am incurcat-o, zic eu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si a dat interviu sau nu? Cine-i Maitreya ala? Poate sa fie si antihristu,de ce sa spunem ca am incurcat-o? Nu trebuie sa ne temem de el. Adica sa ma tem cand stiu ca Hristos e cu mine? Niciodata! Fiti curajosi cu totii si rugati-va Domnului sa ne intareasca pt cele ce au sa vina.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie mi-e frica de necredinta mea, ca daca prind vremurile astea eu una nu sunt pregatita duhovniceste, nu practic. Teoretic toti suntem. Mi-e teama mai degraba pentru sufletul meu decat pentru trup... degeaba am curaj daca sufletul mi-e intinat de pacate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Maitreya is a bodhisattva who in the Buddhist tradition is to appear on Earth, achieve complete enlightenment, and teach the pure dharma. According to scriptures, Maitreya will be a successor of the historic Šākyamuni Buddha, the founder of Buddhism. The prophecy of the arrival of Maitreya is found in the canonical literature of all Buddhist sects (Theravāda, Mahāyāna, Vajrayāna) and is accepted by most Buddhists as a statement about an actual event that will take place in the distant future. [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/OWNER%7E1.YOU/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-10.jpg[/IMG] |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Fratilor, ce legatura au toti acestia cu Sfarsitul Lumii ?
Oare cata durere are Hristos in acest ceas, cand vede ce porcarii ocupa atentia unora dintre noi? [COLOR=darkred]Racirea dragostei[/COLOR] este cel mai mare semn al Sfarsitului Lumii. Pe zi ce trece ne uram tot mai mult, si asta e grav, caci Lumea insasi nu mai poate suporta atata rautate, cu atat mai mult omul si Hristos. [COLOR=darkred]Sa avem dragoste, ca Sfarsitul sa nu ne afle cu mana pe studii si calcule.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ma intreb de unde atitudinea asta alergica fata de realitate... stiu ca realitatea doare, dar nici ignoranti nu putem fi. Dragoste avem si cu stiri mai putin placute, zilnic suntem bombardati cu informatii fie ca vrem fie ca nu... oare ne ajuta cu ceva daca stam pe forum si filozofam pe teme religioase? Nu intra si asta la categoria "pierdere de timp"? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Semnele mortii | Ionut27 | Generalitati | 9 | 14.10.2013 18:34:53 |
Stiinta si razboiul sfarsitului lumii | JustNicol | Generalitati | 3 | 29.07.2012 22:04:18 |
Semnele propovaduirii. | ClaudiuT | Din Noul Testament | 3 | 09.09.2009 14:01:43 |
Apropierea sfarsitului ? | Matei21 | Generalitati | 102 | 07.02.2008 13:27:59 |
SEMNELE TIMPULUI | Laurentiu | Generalitati | 47 | 16.12.2006 21:20:15 |
|