Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.11.2009, 22:34:20
Dunnamite
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Cred ca tu tanjesti dupa o telenovela, de fapt (urmarind implicarea ta in topic)

diavolul m-a pus! am auzit ca e la moda sa dau vina pe el!
Reply With Quote
Vechi 16.11.2009, 22:41:38
Dunnamite
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Fii atentă la ceea ce vrei și ceea ce ești! Experiența lui de viață este experiența cu aceste ”foste”. Fără să-și dea seama l-au modelat.
O prietenă, după despărțirea de un prieten cu care a petrecut 10 ani, plângea nu după el, ci de ciudă că o ”alta” va beneficia de ceea ce ea a modelat îm 10 ani...
vai de noi barbatii, ce ne facem noi fara femei! probabil ca nu ne-am da jos din copac! amuzant! d-aia are barbatul burta si ragaie pt. ca l-a modelat femeia! :)) dupa ce ne-a facut Domnu din tzarana mai vine si femeia sa puna si ea mana sa ne modeleze... deja suntem ca niste accesorii pt. voi, femeile! apopos, modelarea se face prin manipulare?
Reply With Quote
Vechi 16.11.2009, 22:48:24
Dunnamite
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Am cunoscut multe persoane care aveau ca sa zic asa o dubla personalitate:iubeau sincer cind iubeau si apoi urau din tot sufletul cind urau.
Interesant, nu?
foarte! daaaa, iubire adevara cu nabadai, cu patima... fatala! ne iubim si ne uram impreuna nimic si totul e al nostru... ce dulce este impacare, e ca si cum te-as iubi de-o viata! aaah! imi ard genunchi si simt ca zbor de fericire cand ma impac cu tine!!! uuuuuu! asta nu e o dubla personalitate... e dragoste inflacarata! foarte frumos! :)
Reply With Quote
Vechi 16.11.2009, 22:57:58
Dunnamite
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Cunosc o doamna care, aflandu-se la o petrecere, a fost nevoita sa asiste la o scena care ar fi putut s-o scoata din sarite. Sotul ei a dansat cu alta, apoi au inceput sa vorbeasca mai mult si li se citea ,,acea dorinta'' in priviri. Toti priveau scena contrariati, iar unii o avertizau pe ,,fraiera de sotie'' din priviri. Aceasta, prefacandu-se ca doarme, s-a apucat de rugaciuni. Cand si-a ridicat privirea, se asteptau ca ea sa imprastie scantei de ura. Dar n-a fost asa. Aceasta i-a impresurat pe toti cu un zambet sugubat si cu bunatate in priviri.

Nimic n-ar fi putut-o enerva mai mult pe ,,cealalta'', care a plecat urgent acasa, rosie de manie. De asemenea, si pe el l-a sfichiuit putin cu o gluma, dupa care episodul a fost dat uitarii.
hopa! da' de unde stii tu ca s-a apucat de rugaciuni? apopos, mai stiu yo pe cineva care are zambetul ala shugubatz! este ala pe care dati voi vina mereu!
hm! s-a apucat de rugaciuni! zambet shugubatz! oare au fost rugaciuni?
Reply With Quote
Vechi 16.11.2009, 23:01:11
Dunnamite
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Doamne Doamne, mare e gradina, dar in opinia mea toti au gresit in situatia asta chiar daca au reactionat cum au crezut de cuviinta . Cum Doamne iarta-ma sa danseze sotul cu o tipesa la o petrecere iar sotia sa isi pastreze calmul, de parca ar fi avut ceva de tratat cu ea si nu el, sotul ei?
Eu daca eram in locul doamnei respective, ma ridicam si plecam si il lasam pe individ cu aia...asta cred ca tine si de demnitate pana la urma. Cumva e crestinesc sa stai sa iti vezi sotul cum se da in petec cu tipe si sa faci frumos, eu chiar nu cred!!!!
AndruscaCIM, stai linistita ca poate o sa-ti dea Domnul sansa sa faci asa!
Reply With Quote
Vechi 16.11.2009, 23:03:21
Dunnamite
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Prieteni, e trecut...Tot insistati pe topicul asta. Mi-a trecut, m-am convins ca ma iubeste pe mine mai mult decat pe oricine din trecut...Dar am avut nevoie sa ma convinga de asta. M-a convins, gata.
ieeeee! mai bine saream aici la pag. 5 sau 6 cat e si gata... nu! :)) anna, yo unu scriu aici ca sa "ne simtem bine"!
Reply With Quote
Vechi 16.11.2009, 23:04:42
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Dunanmite, pentru a da multi quote poti folosi cu incredere butonul cu ghilimele din josul fiecarui mesaj pe care doresti sa il citezi!
Vechi 16.11.2009, 23:07:53
Dunnamite
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Dunanmite, pentru a da multi quote poti folosi cu incredere butonul cu ghilimele din josul fiecarui mesaj pe care doresti sa il citezi!
n-am stiut... asa ca am improvizat! ms!
Reply With Quote
Vechi 17.11.2009, 15:32:14
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dunnamite Vezi mesajul
ieeeee! mai bine saream aici la pag. 5 sau 6 cat e si gata... nu! :)) anna, yo unu scriu aici ca sa "ne simtem bine"!
Macar am ras bine.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 17.11.2009, 16:24:50
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dunnamite Vezi mesajul
vai de noi barbatii, ce ne facem noi fara femei! probabil ca nu ne-am da jos din copac! amuzant! d-aia are barbatul burta si ragaie pt. ca l-a modelat femeia! :)) dupa ce ne-a facut Domnu din tzarana mai vine si femeia sa puna si ea mana sa ne modeleze... deja suntem ca niste accesorii pt. voi, femeile! apopos, modelarea se face prin manipulare?
E un fel de a spune, eu de fapt cred ca barbatii ( orice om de fapt) se modeleaza de la sine pentru persoana iubita...bine a nu se intelege ca e intotdeauna necesara sau ca te transformi in alta persoana cand iubesti, dar e ca si cum te-ai obisnui cu cineva, fara sa iti dai seama renunti la anumite activitati din trecut si devii deschis spre altele, iti mai dezvolti anumite calitati si tot asa...asta inseamna " modelatul" in opinia mea..deci nu te gandi neaparat la manipulare, batai si alte asemenea
Reply With Quote
Răspunde