![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ganditiva ca ajutati 3 copilasi doar imi pare rau ca ne judecati gresit si ganditi anormal despre noi eu as face orice sa ma intelegeti numaica dumneavoastra nu doriti asa vb intruna aici oricum multumim
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum ca in sfirsit a aparut si sotul, el de ce nu se poate repezi pina la Dorohoi pentru obtinerea actelor? Sa-si ia liber de la munca si sa se duca sa rezolve!
Cu un copil in brate va ajunge cu ia-ma nene in citeva ore |
|
||||
|
||||
![]()
Haideti sa fim putin intelegatori.Probabil nu poate pleca de la munca oricand,nu e usor sa bati km cu un prunc in brate si cred ca ea trebuie sa fie cea care va trebui sa fie acolo pentru a ridica actele.
Stiu ca in vremurile astea este greu pentru noi toti,insa,chiar daca nu avem bani,poate strangem ceva hainutze,jucarii,mancare,ce o fi si s-o putea pentru a trimite si pentru acesti oameni aflati in nevoie. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc persoanelor care doresc sa ma ajute si ma inteleg sotul are servici si la acte eu semnez ptr buletin dar va rog pentru un moment ajutatima sunt in mare nevoie acum a ajuns sotul a facut un nr de cont il pun aici celer care doresc sa ne ajute dumnezeu va avea grija de dumneavoastra nu ne batem jocdattorita dumneavoastra copii mei vor lua alocatiile si va fi mai bine pentru noi nr de cont este ro09btrl03701201t06955xx in lei va multumim pentru tot sa va dea dumnezeu sanatate si ziua de maine bucurii
|
|
|||
|
|||
![]()
heaven, daca noi nu suntem intelegatori atunci cine???? cred ca suntem suficienti de intelegatori. de 2 zile cel putin eu si LapetiteMoc ne chinuim sa scoatm ceva concret, o adresa, un cont. vad ca se mai simte si jignita acum....as intreba-o de ce??????? incercam sa ii dam solutii pt perioada lunga dar vad ca ne lovim de un zid. asa, 1 mil , 2 vor primi pt carut ....dar dupa????? vine iarna, intretinerea creste, nevoile-s mai mari, fata mare va merge la scoala....ce vot face???? vor cere in continuare?
ultimul lor measaj arata a au intele importanta actelor, asta a fost si scopul meu si nu numai al meu....ACTELE SUNT IMPORTANTE! cu ele poti sa iti ceri drepturile, respectiv alocatia pt copii.....care nu e chiar 2 lei, pt aia mica e 200 lei (bani dupa parerea mea) si alte cateva sute pt ceilalti , cu actele poti sa ceri ajutor social avand in vedere ca venitul pe membr de fam e mic....deci nu va mai simtiti jigniti ca NIMENI nu a avut intentia asta si nu o are. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru transfer bancar e nevoie de multe alte date. Scrieti toate datele contului, cu cifre si majuscula, numele titularului de cont, Banca la care este deschis si adresa sucursalei unde ati deschis contul.
Numarul de telefon de la Biserica il aveti? Parintele cand intra pe forum? Va este vecin, deci nu e greu sa-l contactati! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sucursala TULCEA Director: Ionel PopaAdresa: Str. Babadag nr. 15 / 7Telefon: +40240 506170Fax: +40240 506171Email: ionel.popa@bancatransilvania.ro Agentia Danubius Sef agentie: Boghian DanielaAdresa: Str. Isaccei nr. 3, bl. I1Telefon: +40240 510250Fax: +40240 510290Email: daniela.boghian@bancatransilvania.ro PS: va admir pentru perseverenta si ptr faptul ca ati reusit sa purtati toate aceste discutii cu voie buna si fara resentimente. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
SOTUL A DESCHIS ACEST CONT IERI LA SUCURSALATULCEA BANCA TRANSILVANIEI STRADA BABADAG NR 15 BL7 PARTER NR DE CONT . RO09BTRL03701201T06955XX in lei va multumim tuturor cerem ajutor sa pot sa imi fac actele ,certificatul si nu inseamna ca mai cer atunci voi putea sa bat la usa primariei sami fac ajutor social sa ma ajute multumesc tuturor pentru ca nea incurajat si cei care doresc si nu ne crede sunt rugati sa il caute pe preotul jecu sebastian care apartine de parohia cei trei ierarhi si nr de telefon nu il da din motive personale ceea ce mia spus sa va zic sal caute cineva de pe acest forum si va afla de la dumnealui in ce situatie ne aflam la fata locului ptr-ca a zis ca la telefon nu se poate discuta acest caz persoanele care ma inteleg si vor ne ajute se va gasi cineva din tulcea care il poate cauta si poate vb cu dumnealui va multumim pentruca unii ne incurajati si ne sfatuiti si altor persoanecarene intreaba intruna acelasi lucru doamna domnul lepetite va rog intelegeti ce a spus parintele sa va spun a refuzat sa dea nr de telefon din motive personale sa trimiteti pe cineva sa vb cu el daca tot nu ne credeti Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi
|
|
||||
|
||||
![]()
Numarul acestui parinte este facut public pe siteul episcopieiTulcea:
"Tulcea - Sf. Trei Ierarhi, str. Spitalului nr.1, biserică zidită anul 2007; preoți slujitori: paroh, Viorel Trofim, tel. 0744652473, Sebastian Jecu, tel. 0728301901" http://www.episcopiatulcii.ro/semati...ul-tulcea.html PS:Dumi_emil,eu am inteles din alte posturi ale tale ca parintele este de acord sa discute cu cei de pe forum,dar doar cu una,maxim doua persoane.Am inteles eu gresit? |
|
|||
|
|||
![]()
Da asa este dar vrea fata in fata nu la telefon daca se poate asa mia spus a zis ca este altceva sa discute fata in fata in loc sa discute la telefon asa mia spus dar va rog daca il sunati intrebati despre noi eu chiar ieri am fost sim am discutat cu el si asa mia spus intelegeti eu nu mint daca tot ati gasit da acesta este parintele jecu sebastian nu am dori sa fie asaltat cu telefoane va multumim mie nu mia dat nr daca doriti sa vb cu dumnealui sunati si spunetii despre noi stie dumnealui despre noi eu nu am vrut sal deranjez fara aprobarea dumnealui cu telefonul sa ne se supere atat va pot spune intrebatil ce doriti iar dumnealui va poate confirma ceea ce doriti sa stiti .doamne ajuta va doresc
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fericiti cei saraci cu duhul! | patinina34 | Generalitati | 31 | 27.04.2012 01:00:27 |
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? | Florin-Ionut | Umanitare | 60 | 09.02.2011 19:58:11 |
Saraci si cu datorii! | rusumadena | Umanitare | 0 | 16.12.2010 18:59:04 |
Salarului preotilor saraci | Indraznetul | Generalitati | 13 | 04.02.2008 20:55:48 |
|