![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Va rog din tot sufletul si din tot cugetul meu sa ma iertati fratilor. Stiu, ca mai mult decat oricine, am gresit de multe ori si am spus cuvinte nesabuite la adresa multora.
Dumnezeu sa ne ajute sa ne putem cere mereu iertare unii altora
|
|||
|
|||
![]()
O rog pe Alina-Ileana să mă ierte dacă prin cuvintele mele am rănit-o.îmi pare nespus de rău că are probleme de sănătate și că este atât de nefericită.
Nu am nimic cu ea dar îl iubesc atât de mult pe Iisus Hristos și sfânta biserică și îmi pare nespus de rău că am risipt mulți ani din viața mea iubind această lume vremelnică și deșartă ...Aș dori ca toți oamenii să se întoarcă așa cum m-am întors eu. Mă voi ruga pentru tine.Sunt convinsă că ești o persoană minunată dar vrăjmașul te ține strâns în ghiarele lui ca să nu poți vedea LUMINA. Doamne ajută.[/quote] SCUMPA DOAMNA! nu am pentru ce sa va iert: daca totusi trebuie...VA IERT DIN SUFLET! si DOAMNE AJUTA . problemele mele...intr'adevar...sunt (destul de grave), probabil din aceasta cauza par "recalcitranta",....imi pare rau, si va cer iertare tuturor. am incercat....nu conteaza... SA NE AUZIM CU BINE |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Îmi pare rău Cristian dar nu am reușit să postez trandafirul pe care ai dorit să i-l oferi Jenicăi ca dar de împăcare.Sper că îi vor plăcea și acestea:
Așadar prin mesagerul Dorina ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Orice rău spre bine , căci sunt superbe florile tale , precum sunt și poeziile postate de Mirela primite în dar de la tine. Deci , scurt și la obiect : Jenica , draga mea surioară : iertare !
|
|||
|
|||
![]()
Domnul si Maicuta Domnului sa ne ierte pe amandoi Cristian, ca eu nu am ce ierta.
![]() ![]() Last edited by eduardd; 20.05.2010 at 08:12:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnica 26 februarie este Duminica Iertării. Avem până atunci destul timp să ne cerem iertare unii de la alții și să intrăm în Postul cel mare cu inima curățată de orice vrajbă sau mânie. Așa făceau batrânii noștri, așa mai fac încă cei de pe la sate și așa se face în multe mănăstiri. Iertați-mă fraților și dragele mele surori pentru cuvântul care poate uneori a durut. Postul să ne fie cu folos spre sporirea virtuților dar și spre înmulțirea harului. |
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer iertare tuturor celor pe care i-am suparat ...cu voie sau fara de voie...ca cuvantul sau cu gandul...va rog sa ma iertati fratilor ca am indraznit sa scriu cuvant aici pe forum...fara sa fiu intarita duhovniceste!
|
|||
|
|||
![]()
Si eu va rog, pe toti cei pe care i-am suparat intr-un fel sau altul, sa ma iertati!
|
|
||||
|
||||
![]()
Fratilor, va rog sa ma iertati cei care socotiti ca v-am suparat / tulburat cumva, prin mesajele mele! Cateodata nu e bine sa stai deoparte, chiar daca stii ca vei nemultumi pe cineva, asta e parerea mea. Din partea mea, nu m-a suparat nimeni sau daca m-a tulburat, m-am folosit spre intarire si am uitat. Sa iertam toate pentru Inviere!
![]() Acum, sa stiti ca am citit la duhovnicii care au facut puscarie politica in vremea carlista sau comunista ca pana si acolo erau dispute si conflicte intre fratii de credinta, dar ca erau uniti de dragostea si marturisirea lui Hristos, care au fost mai importante si i-au ajutat sa supravietuiasca sau sa se sfinteasca. Tuturor va doresc post binecuvantat, post usor, sa va spovediti, sa va rugati, sa faceti milostenie sufleteasca si trupeasca, sa va faceti datoria unde sunteti si, mai ales, pe toate, multe sau putine, sa le faceti cu dragoste, nu ca asa e obiceiul sau cu sila, in chin si scrasnind din dinti!
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 26.02.2012 at 00:22:14. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu iarta dar nu uita | ladyanda | Generalitati | 22 | 06.06.2011 21:05:52 |
iarta-ma sunt tanar | maria32 | Generalitati | 0 | 18.02.2011 20:35:06 |
Scuze, iarta-ma, nu pot | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 34 | 01.01.2011 21:59:48 |
Doamne iarta militari | BogdanBogdan | Generalitati | 18 | 22.03.2008 20:29:18 |
Doamne iarta-ne pe noi pacatosii si ne miluieste | serb_crina | Preotul | 3 | 04.12.2007 21:54:16 |
|