![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@Anca - tu esti mai veche aici decat flying - stii confesiunea mea. Sunt Ortodoxa.
El/ea nu stie, ca abia a venit pe forum. In rest nu mai spun nimic. Dumnezeu ne vede pe toti...si aici pe forum.
|
||||
|
||||
![]()
Un sfat sincer si prietenesc : te rog din suflet , draga Sofia , evita acele topice ce te tulbura si mai ales dialogul cu cei nu te suporta din cauza felului tau mai "greoi " de a pricepe anumite lucruri . Cand te simti rau de la ceva , nu continui cu acel ceva si mai ales cu acel cineva , caci altfel este clar un joc murdar si periculos al diavolului . Acseaza-te pe subiectele care pot sa-ti aduca linistea , precum : muzica , pictura si iconografia , pelerinaje , marii duhovnici ai nostrii , etc . Este mult mai intelept astfel , suflet drag ! Atat de frumos ai scris intr-o zi la un topic despre Parintele Galeriu incat nu-mi venea sa cred ca esti tu . Gasind intelepciunea necesara , iti vei gasi si linistea draga Sofia ! HRISTOS a Inviat !
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate Cristi. Multumesc.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 11:32:27 |
OARE CE SA FIE? | simona76 | Generalitati | 39 | 09.07.2008 00:08:08 |
|