![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ionel. Da-ne niste secole. Pana cand a fost crestinism autentic? In ce perioada nu a mai fost crestinismul autentic? Cand a fost regasit crestinismul autentic? Avem in ziua de azi un crestinism autentic? Cine sunt crestinii autentici?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei si tu acuma... Te apuci sa inconfortezi omu? Il fortezi la nesimtire, hait?
Nu vezi ca nu stie pe ce lume iaste? Mai bine lasa-l in plata Domnului, ca-i sarman sireacul............... |
|
||||
|
||||
![]()
mai bine spus, sa-l lasam in plata lui Iehova!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Alin, is a lost cause; sa folosesti logica pe martorii lui ebola e lucru mecanic in vid. Mai bine imi proclam desktopul senator si laptopul darth wrath, decit sa incerc sa comunic logic cu tipi pentru care transfuzia este apostazie, Domnul Hristos un fel de arhanghel ceva mai rasarit, Maica Domnului si Sf. Spirit nu exista. Bleah.
Mereu, cind e vorba de astia, imi amintesc de doua lucruri: melodia Wachturm a lui Sodom, si faptul ca in satul meu patern era un din asta care isi legase nevasta fiindca nu tinuse post. :)))))))))))))))))))))))) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic | colaps | Generalitati | 37 | 11.05.2010 03:04:05 |
Proportiile religiilor pe glob | luchian | Generalitati | 4 | 09.10.2009 15:32:51 |
100 de ani de istoria religiilor | odin | Generalitati | 0 | 09.03.2007 18:47:32 |
|