Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2010, 15:46:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Zambet sfidator? Ce zambet sfidator sa aiba un om fara viitor? Cum sa se complaca in situatia aia? Oare tu vezi ce scrii? Sunt si care fura, dar sunt si foarte multi oameni in varsta care nici nu fura si nici nu cersesc. Mafiotii cersitului ii culeg de pe strada pe foarte multi din ei si le rup cate un picior, cate o mana ca sa fie numai buni de cersit.
Sunt foarte multi care nici nu fura si nici nu cersesc.
Nu inseamna ca toti se incadreaza aici.

Si ce, crezi ca ai sa pagubesti din aia 10-20 ron pe care ii dai pe luna la cersetori? Daca ii dai si pe aia.

Sau te temi cumva ca Dumnezeu o sa-ti zica "stai ca banii aia care i-ai dat atunci lu' cutare nu au fost milostenie, ca desi n-ai stiut, respectivul cutare era de fapt racolat de mafia cersitului si din banii tai aia multi pe care i-ai dat milostenie, si-a luat unu' A6 "?
Reply With Quote
Vechi 21.02.2010, 15:47:22
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
apropo, adu-ti aminte vorba "Dati Cezarului ce este al Cezarului".
Am uitat de treaba asta. Inca un lucru care imi sustine argumentele. Pai complet e : “Dati Cezarului ce este al Cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu”. Sa inteleg ca plata care o dam preotului este de fapt un dar pentru Cezar? Deci preotul e Cezarul? Pentru ca banii nu cred nici in ruptul capului ca sunt ai lui Dumnezeu.
Si daca este asa, uitati si lucrul care ne interzice sa facem lucrul asta:
"Și au început să-L pârască, zicând: Pe Acesta L-am găsit răzvrătind neamul nostru și împiedicând să dăm dajdie Cezarului și zicând că El este Hristos rege." (Luca 23,2)

Last edited by Don_Juan; 21.02.2010 at 15:53:21.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2010, 15:52:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu e vorba de zgarcenie. E vorba ca inca mai sunt oameni necajiti care nu-si permit toate serviciile bisericesti.
Serios? Cati din astia ai cunoscut tu personal??

Citat:
Pai admiti cheltuirea a milioane de lei pe alte lucruri deci la tine nici nu se pune problema sa nu ai bani de biserica.
La cati bani mi s-au cerut mie de la biserica, cred ca si ala care statea in fata ei cu mana intinsa isi permitea sa plateasca.

Si da-mi voie sa ma indoiesc ca tu insuti ai facut gaura mare in portofel cu cati bani ai dat la biserica.
Cine citeste indignarile tale pentru ce bani ai fost "obligat" sa-i dai, il pufnesti rasul.

Sa te duci la adventisti sau la unii baptisti sa vezi cum trebuie sa scoti 10% din venituri (sa nu-ti mearga prost!!) sau chiar 20% (ca sa-ti mearga bine!!) ba chiar inca din venitul brut.
Atunci da, o sa ai de ce plange.

Citat:
Si nu inteleg ce nume ai fi vrut sa imi pun. Daca e site crestin ortodox democratia dispare automat?
Nici vorba, daca numele asta te caracterizeaza, chiar asa, ce altceva ai fi putut sa-ti pui? Ar fi fost curata ipocrize sa fii Don Juan si sa-ti pui St. Miguel.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2010, 15:56:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bilibox_ Vezi mesajul
De ce nu intretine Dumnezeu curentul lumina si caldura in biserici ?
Ba chiar asta si face.

Din cand in cand mai da niste banii la unii si le zice "mai omule, du-te vezi ca are nevoie parohia de niste bani pentru unele, altele, ia de aici si da acolo".

N-ai auzit niciodata de glasul asta? Atunci probabil ai niscai surzenie duhovniceasca.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2010, 15:59:27
Don_Juan's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Serios? Cati din astia ai cunoscut tu personal??

Sa te duci la adventisti sau la unii baptisti sa vezi cum trebuie sa scoti 10% din venituri (sa nu-ti mearga prost!!) sau chiar 20% (ca sa-ti mearga bine!!) ba chiar inca din venitul brut.
Atunci da, o sa ai de ce plange.
Am cunoscut destui necajiti.
Si dupa cum am mai zis nu ma intrereseaza ce se intampla in celelalte religii. Este o mare greseala sa faci lucruri de felul asta cum fac ei, dar nu am eu dreptul sa-i judec. Eu nu judec pe nimeni ci vreau sa ma golesc de dubii.
Vechi 21.02.2010, 16:02:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Am cunoscut destui necajiti.
Necajiti sunt fara doar si poate.
Eu te-am intrebat daca ai cunoscut necajiti care sa nu poata intra in biserica ca nu si-a putut plati biletul de la intrare.

Citat:
Si dupa cum am mai zis nu ma intrereseaza ce se intampla in celelalte religii. Este o mare greseala sa faci lucruri de felul asta cum fac ei, dar nu am eu dreptul sa-i judec. Eu nu judec pe nimeni ci vreau sa ma golesc de dubii.
Care le-ai expus pana acum cred ca au fost clarificate, mai ramane sa nu mai fii asa strans la mana in numele altora pe care nici nu-i cunosti.
Si daca ii cunosti, oricum nu le scapi nici un ban pentru ca fac parte din cei cu cersetoria organizata.

Alte dubii mai ai?
Reply With Quote
Vechi 21.02.2010, 16:06:19
Don_Juan's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Necajiti sunt fara doar si poate.
Eu te-am intrebat daca ai cunoscut necajiti care sa nu poata intra in biserica ca nu si-a putut plati biletul de la intrare.

Care le-ai expus pana acum cred ca au fost clarificate, mai ramane sa nu mai fii asa strans la mana in numele altora pe care nici nu-i cunosti.
Si daca ii cunosti, oricum nu le scapi nici un ban pentru ca fac parte din cei cu cersetoria organizata.

Alte dubii mai ai?
Uau! Tu stii sa citesti gandurile sau ce? De unde stiu tu ca mi-am clarificat dubiile? Ba chiar argumentele voastre nefondate mi le-au intarit.
Vechi 21.02.2010, 16:10:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Uau! Tu stii sa citesti gandurile sau ce? De unde stiu tu ca mi-am clarificat dubiile? Ba chiar argumentele voastre nefondate mi le-au intarit.
Nu e nevoie sa citesc gandurile, am vazut ca n-ai avut obiectii la cele afirmate de mine, deci pot sa consider ca esti de acord cu ele.

Te-am mai intrebat daca mai ai si alte obiectii si n-ai mai venit cu niici una.

Deci ce ar mai ramas de clarificat?

Asta in cazul in care esti o persoana de buna credinta si chiar ai venit sa-ti clarifici ceva, nu doar sa sustii absurdul pana in panzele albe doar-doar ca sa-i denigrezi pe altii cu argumente care oscileaza intre ridicol si absurd.

Ca sa nu mai vorbim si de hilar..
Reply With Quote
Vechi 21.02.2010, 16:18:38
Don_Juan's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu e nevoie sa citesc gandurile, am vazut ca n-ai avut obiectii la cele afirmate de mine, deci pot sa consider ca esti de acord cu ele.

Te-am mai intrebat daca mai ai si alte obiectii si n-ai mai venit cu niici una.

Deci ce ar mai ramas de clarificat?

Asta in cazul in care esti o persoana de buna credinta si chiar ai venit sa-ti clarifici ceva, nu doar sa sustii absurdul pana in panzele albe doar-doar ca sa-i denigrezi pe altii cu argumente care oscileaza intre ridicol si absurd.

Ca sa nu mai vorbim si de hilar..
In legatura cu cersetorii n-am nici o obiectie referitor la ce-ai spus. Insa cu biserica da.
Referitor la ce-ai zis cu necajitii: daca este necesar numai sa intri in biserica si nu sunt necesare celelalte servicii bisericesti, atunci toate sunt bune si frumoase. Dar nu este asa.
Banul este o ispita pana la urma. Noi in realitate ispitim preotii. Cum poti sa afirmi ca Dumnezeu va avea mai multa grija de tine dupa ce vei fi oferit in schimb ochiul dracului?
Vechi 21.02.2010, 16:22:36
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bilibox_ Vezi mesajul
De ce nu intretine Dumnezeu curentul lumina si caldura in biserici ?
Exact si Biserica are cheltuielile sale.

Citat:
Am uitat de treaba asta. Inca un lucru care imi sustine argumentele. Pai complet e : “Dati Cezarului ce este al Cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu”. Sa inteleg ca plata care o dam preotului este de fapt un dar pentru Cezar? Deci preotul e Cezarul? Pentru ca banii nu cred nici in ruptul capului ca sunt ai lui Dumnezeu.
Si daca este asa, uitati si lucrul care ne interzice sa facem lucrul asta:
"Și au început să-L pârască, zicând: Pe Acesta L-am găsit răzvrătind neamul nostru și împiedicând să dăm dajdie Cezarului și zicând că El este Hristos rege." (Luca 23,2)

Luca 23,2 este o marturie mincinoasa.Hristos a platit dajdie si a dat darile cele ce se cuveneau.Asta inseamna si dati cezarului cele ce sunt ale cezarului.Nicidecum ce au zis aceia ci sa ne indeplinim datoria si fata de cele lumesti.Adica sa ne supunem atat legilor si necesitatilor dumnezeiesti, cat si legilor si necesitatilor omenesti.Nu doar celor dumnezeiesti ci si celor lumesti dand fiecaruia ce i se cuvine: cele lumesti lumii si cele dumnezeiesti lui Dumnezeu.Apostolii au invatat supunerea atat fata de legile dumnezeiesti cat si de legile lumesti.La fel si Hristos.

Last edited by Danut7; 21.02.2010 at 16:24:57.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Avort - pro sau contra? Bast-et Generalitati 224 25.02.2018 20:42:21
Radiestezie pro sau contra? mirabela Generalitati 52 26.07.2012 14:32:28
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost Alina-Ana_Truta Stiri, actualitati, anunturi 0 24.04.2008 13:56:47
Contra prostitutiei Laurentiu Generalitati 1 25.10.2006 12:48:23