Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2010, 11:58:06
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Am vorbit noi ceva de genul "Dracu sa-i ia pe jidani" sau "Blesteme sa cada asupra evreilor" sau "Sa dea Domnul sa piara in chinuri" ?

Nu, ci pur si simplu am subliniat un lucru adevarat.
Cand spui ca romanii sunt lasi si lenesi, nu-i hulesti, ci spui un adevar.

Asa ca, unde-i hula ca eu tot n-o vad.
vai de acela care vede pacatele altuia, dar pe-ale lui nu le vede...
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 12:01:09
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Sa nu mi-o iei in nume de rau, dar avem idei f diferite despre ce inseamna hula.
Tu sustii pe zeci de threaduri ca trebuie sa acordam respect tuturor religiilor! Aceasta este esenta mesajului tau.
Sunt religiile egale = HULA!
A spune ca religiile au aceeasi valoare = a spune ca Iisus a murit degeaba! Ca in fond fiecare se putea mantui in religia lui, nu?

Spui: "Prezenta lui Dumnezeu este intre cei ce se aduna impreuna si-si ridica inima catre Dumnezeu in rugaciune si este peste cei drepti, oriunde sunt."
De unde ai aceasta invatatura?? In Biblie scrie despre Hristos.. Este cu totul altceva.
Nu ti-a placut ortodoxia ca ti s-a parut ca ortodocsii nu arata destula dragoste? Ca cica i-am judeca pe evrei si alte neamuri? Ca nu ne place invatatura altora (cica lipsa de respect).
Si atunci, Maria Luisa, ai dedus ca tu stii mai bine ce este dragostea si ne deschizi si noua ochii. Mare atentie cu atata "dragoste" sa nu devenim intemergatorii lui antihrist!
Te citez:"Timpul lui Mesia este un timp al pacii si al intelegerii dintre oameni. Am putea cu totii sa-i grabim venirea sau intoarcerea daca ne-am iubi unii pe altii si am inceta cu luptele astea, dar dupa cum vezi, chiar si intre cei care cred in acelasi mantuitor sunt lupte si neantelegeri. "

Intoarce-te la invatatura ortodoxa.
Anna, fiecare om e la fel de liber ca si tine sa-si aleaga si sa-si urmeze credinta. Daca calci in picioare credinta altora, cum vrei ca altii s-o respecte pe a ta?
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 12:06:54
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Anna, fiecare om e la fel de liber ca si tine sa-si aleaga si sa-si urmeze credinta. Daca calci in picioare credinta altora, cum vrei ca altii s-o respecte pe a ta?
Dom'le, am o intrebare pentru tine. Tu il respecti pe SATANA?

Nu! Si de aceea eu nu respect nici Iudaismul, nici pe jidani, caci il slujesc pe drac.
Ce respect vrei sa dai celor ce asupresc credinta Ortodoxa intru Iisus Hristos, care este Calea, Adevarul si Viata ??

Ah, sau tie nu-ti pasa, nu esti Ortodoxa, si esti vreo sectanta ori ecumenista.
Ce respect sa-i dau unei mizerii de religie care se inchina lu' dracu' sau unor zei inventati sau altor porcarii.

Eu respect omul ce sta la locul lui si decizia omului aceluia de a urma o religie oarecare. Eu insa religie aia nu o voi respecta niciodata, atata timp cat nu e Crestinismul, mai ales Ortodoxia!
Iar pe oamenii care asupresc sau ataca Adevarul Ortodox din pricina religiei lor false si tampite, pe aceia nu ii voi respecta in veci!

Prea esti ecumenista Mario, adica ce mai sa lasam ereziile, paganismele si satanistii sa ne invadeze? Ar trebui sa-L respecti pe Iisus Hristos, Cela ce S-a rastignit pentru noi cei pacatosi si rataciti, si nu pe ratacitori si pe profetii falsi !
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 12:15:17
Senior Member

Implicit

Citat:

Nu! Si de aceea eu nu respect nici Iudaismul, nici pe jidani, caci il slujesc pe drac.
Ce respect vrei sa dai celor ce asupresc credinta Ortodoxa intru Iisus Hristos, care este Calea, Adevarul si Viata ??

Ah, sau tie nu-ti pasa, nu esti Ortodoxa, si esti vreo sectanta ori ecumenista.
Ce respect sa-i dau unei mizerii de religie care se inchina lu' dracu' sau unor zei inventati sau altor porcarii.

Eu respect omul ce sta la locul lui si decizia omului aceluia de a urma o religie oarecare. Eu insa religie aia nu o voi respecta niciodata, atata timp cat nu e Crestinismul, mai ales Ortodoxia!
Iar pe oamenii care asupresc sau ataca Adevarul Ortodox din pricina religiei lor false si tampite, pe aceia nu ii voi respecta in veci!

Prea esti ecumenista Mario, adica ce mai sa lasam ereziile, paganismele si satanistii sa ne invadeze? Ar trebui sa-L respecti pe Iisus Hristos, Cela ce S-a rastignit pentru noi cei pacatosi si rataciti, si nu pe ratacitori si pe profetii falsi !
vad ca fiecare ia doar ce-i place si ce-i convine din aceasta credinta. Considerati ca vorbind asa, va comportati in acord cu aceasta credinta? Asta inseamna ortodoxia? Sa ocarati religia altora si pe alti semeni pe care nici macar nu-i cunoasteti?

"Nu! Si de aceea eu nu respect nici Iudaismul, nici pe jidani, caci il slujesc pe drac."
Vedeti, singur va judecati.

Last edited by maria-luisa; 16.05.2010 at 12:19:50.
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 12:31:16
Makavelli Makavelli is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.05.2007
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Makavelli
Smile

maria luisa probabil e evreica si de asta le sare in aparare.
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 12:31:57
Senior Member

Implicit

Citat:
Uita-te afara! Uita-te la primarie sa vezi steagul Noii Uniuni Sovietice (Europene) cum e arborat, aceeasi uniune care vrea desfiintarea religiei si scoaterea icoanelor din case.

Uita-te la societatea din ziua de astazi! Asta e 100% vina Masoneriei si a jidanilor. Este un razboi ascuns, in care ei nu mai dau cu parul, nu ne mai lovesc, ca s-au desteptat (doar uite-te la moastele legionarilor din inchisorile comuniste ce au purces pe calea muceniciei), ci cu parfum, cu bani, cu bunuri lumesti. Ne cumpara! Ne paralizeaza Ortodoxia din interior. Asta nu e razboi?

Nu vezi tunuri, tancuri, artilerie si ostiri la orizont, dar tot razboi e. Este o lupta dusa din umbre, cu scopul de a distruge Crestinismul si pe urmasii ei.
Si aici nu e vorba sa ne atace pre noi, dar ataca Biserica Lui Hristos!
“Dați-i, așadar, Cezarului ceea ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu” (Matei 22:21).
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 12:37:37
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Makavelli Vezi mesajul
maria luisa probabil e evreica si de asta le sare in aparare.
Si daca (sa presupunem ca as fi Makavelli), consideri ca iti urmezi credinta, scuipandu-ma in fata si insultandu-mi religia ?
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 12:51:25
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:

Parca nu aveati ceva decat cu iudeii masoni si cu magnatii finantelor care distrug economia mondiala.

Acum, dintr-o data, intreg iudaismul e rau si toti „jidanii” il slujesc pe drac.

Nici vorba sa fiti antisemit, domnule colaps!

Doar ca din postarea dumneavoastra dar si din cele anterioare incep sa inteleg ce inseamna expresia „vicleano-roman” din titlul topicului. Fericit sunt insa ca mai sunt si multi romani nevicleni.

Si ma gandesc si la ce ar insemna un vicleano-italian, bunaoara: „ - tiganii de romani!”

„ - Cum domnule italian, romanii sunt tigani?”

„ - Nu domle ce am zis eu asta? Eu vorbesc de tiganii care sunt romani, mama lor de tigani de romani .”

Last edited by penticostalulmantuibil; 16.05.2010 at 12:55:16.
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 13:33:32
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
Si daca (sa presupunem ca as fi Makavelli), consideri ca iti urmezi credinta, scuipandu-ma in fata si insultandu-mi religia ?
Nu le mai fa jocul,din pacate sunt oameni care in loc sa puna osul la treaba ca sa-si poata trai viata in conditii decente, arunca vina pe cine poate.Sa nu ne punem mintea cu cei ce o au...odihnita.
Reply With Quote
Vechi 16.05.2010, 14:11:42
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
vad ca fiecare ia doar ce-i place si ce-i convine din aceasta credinta. Considerati ca vorbind asa, va comportati in acord cu aceasta credinta? Asta inseamna ortodoxia? Sa ocarati religia altora si pe alti semeni pe care nici macar nu-i cunoasteti?

"Nu! Si de aceea eu nu respect nici Iudaismul, nici pe jidani, caci il slujesc pe drac."
Vedeti, singur va judecati.
Maria -Luisa daca religia ortodoxa e in pericol e normal sa atacam pe cei care vor sa o distruga ,adica sa ne spunem punctul de vedere.
Nu inteleg ,nu ne-ai spus ce religie imbratisezi .
Eu evit sa ma conversez cu ereticii.
Chiar azi la slujba parintele ne-a amintit despre ereticul Arie.
Penticostalulmantuibil
-Cei care isi exprima dezacordul cu iudaismul nu sunt nicidecum vicleni ,eu ii consider curajosi.

Pentru amandoi :
A venit vremea marturisirii ,nu e cazul sa ne dam pe dupa degete.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preotul roman omnipod Preotul 21 09.03.2012 19:52:15
Dictionar forum Melissa Generalitati 38 10.02.2011 10:26:18
A fi roman,o rusine mihailt Generalitati 129 05.09.2010 19:52:32
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) LapetiteMoc Generalitati 0 27.04.2010 11:38:20
Episcop roman rapit de k.G.B. praxis Intamplari adevarate 2 18.11.2008 01:48:05