![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu! Si de aceea eu nu respect nici Iudaismul, nici pe jidani, caci il slujesc pe drac. Ce respect vrei sa dai celor ce asupresc credinta Ortodoxa intru Iisus Hristos, care este Calea, Adevarul si Viata ?? Ah, sau tie nu-ti pasa, nu esti Ortodoxa, si esti vreo sectanta ori ecumenista. Ce respect sa-i dau unei mizerii de religie care se inchina lu' dracu' sau unor zei inventati sau altor porcarii. Eu respect omul ce sta la locul lui si decizia omului aceluia de a urma o religie oarecare. Eu insa religie aia nu o voi respecta niciodata, atata timp cat nu e Crestinismul, mai ales Ortodoxia! Iar pe oamenii care asupresc sau ataca Adevarul Ortodox din pricina religiei lor false si tampite, pe aceia nu ii voi respecta in veci! Prea esti ecumenista Mario, adica ce mai sa lasam ereziile, paganismele si satanistii sa ne invadeze? Ar trebui sa-L respecti pe Iisus Hristos, Cela ce S-a rastignit pentru noi cei pacatosi si rataciti, si nu pe ratacitori si pe profetii falsi ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu! Si de aceea eu nu respect nici Iudaismul, nici pe jidani, caci il slujesc pe drac." Vedeti, singur va judecati. Last edited by maria-luisa; 16.05.2010 at 12:19:50. |
|
|||
|
|||
![]()
maria luisa probabil e evreica si de asta le sare in aparare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca (sa presupunem ca as fi Makavelli), consideri ca iti urmezi credinta, scuipandu-ma in fata si insultandu-mi religia ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum, dintr-o data, intreg iudaismul e rau si toti „jidanii” il slujesc pe drac. Nici vorba sa fiti antisemit, domnule colaps! Doar ca din postarea dumneavoastra dar si din cele anterioare incep sa inteleg ce inseamna expresia „vicleano-roman” din titlul topicului. Fericit sunt insa ca mai sunt si multi romani nevicleni. Si ma gandesc si la ce ar insemna un vicleano-italian, bunaoara: „ - tiganii de romani!” „ - Cum domnule italian, romanii sunt tigani?” „ - Nu domle ce am zis eu asta? Eu vorbesc de tiganii care sunt romani, mama lor de tigani de romani .” Last edited by penticostalulmantuibil; 16.05.2010 at 12:55:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu le mai fa jocul,din pacate sunt oameni care in loc sa puna osul la treaba ca sa-si poata trai viata in conditii decente, arunca vina pe cine poate.Sa nu ne punem mintea cu cei ce o au...odihnita.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inteleg ,nu ne-ai spus ce religie imbratisezi . Eu evit sa ma conversez cu ereticii. Chiar azi la slujba parintele ne-a amintit despre ereticul Arie. Penticostalulmantuibil -Cei care isi exprima dezacordul cu iudaismul nu sunt nicidecum vicleni ,eu ii consider curajosi. Pentru amandoi : A venit vremea marturisirii ,nu e cazul sa ne dam pe dupa degete. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Dictionar forum | Melissa | Generalitati | 38 | 10.02.2011 10:26:18 |
A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 11:38:20 |
Episcop roman rapit de k.G.B. | praxis | Intamplari adevarate | 2 | 18.11.2008 01:48:05 |
|