![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Homosexualitatea, e o boală psihică. La fel ca pedofilia. Să fim clari înțeleși.
Nu degeaba atenționează Dumnezeu, de Sodoma și Gomora, să nu fim ca ei. Sodomiții erau poponarii, știm; și gomoriții erau pedofilii, zoofilii și necrofilii, adică unire trupească cu copii, cu animalele și cu morții, înainte de putrefacție. Poponarii nu trebuie uciși, dar trebuie oporiți să-și manifeste boala psihică pe stradă, unde copii noștrii îi pot vedea, fiindcă familia este astfel, în pericol existențial. Să stea în încăperile lor, să-și practice iadul, nu să dea buzna în sufletele pure ale copiilor noștri. Eventual homosexualii trebuie castrați, la fel ca pedofilii. ![]() ![]()
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vad ce rost ar avea sa castrezi homosexuali... Mi se pare o actiune complicata, inutila si cruda.
|
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar, homosexualitatea este o boala psihica, care necesita tratament medical de specialitatea.
Ce face omul in casa lui si in spatiul privat (atata timp cat nu incalca vreo lege) nu este treaba autoritatilor de stat, insa in spatiul public statul are obligatia de a apara bunele moravuri si morala publica. Asadar, in spatiul public, orice fel de propaganda pentru aceasta anomalie numita homosexualitate (de asemenea si pentru alte anomalii sexuale- pedofilie, incest, etc), trebuie interzisa cu desavarsire, iar initiatorii unei astfel de propagande in spatiul public (inclusiv in mass-media, radio-tv), trebuie pedepsiti cu amenda penala. |
|
||||
|
||||
![]()
Joi, 21 mai 2015, la sărbătoarea Înălțării Domnului și Ziua Eroilor, după Sfânta Liturghie, vor fi oficiate slujbe de pomenire a eroilor neamului românesc în toate catedralele, bisericile, mănăstirile, cimitirele, la troițele și monumentele acestora din țară și străinătate.
La ora 12:00, clopotele tuturor locașurilor de cult ortodoxe vor fi trase în semn de recunoștință față de eroii care s-au jertfit pentru neam, credință și țară. Reamintim că pomenirea eroilor neamului românesc la praznicul Înălțării Domnului a fost hotărâtă de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în anul 1920. Această decizie a fost consfințită prin alte două hotărâri sinodale recente din anii 1999 și 2001 prin care această zi a fost proclamată ca sărbătoare națională bisericească. Legea 379/2003 privind regimul mormintelor și operelor comemorative de război a proclamat cea de-a patruzecea zi de la Sfintele Paști, sărbătoarea Înălțării Mântuitorului Iisus Hristos - Ziua Eroilor, ca sărbătoare națională a poporului român. Totodată, precizăm că la fiecare Sfântă Liturghie sunt pomeniți eroii, ostașii și luptătorii români din toate timpurile și din toate locurile, care s-au jertfit pe câmpurile de luptă, în lagăre și în închisori pentru apărarea patriei și a credinței strămoșești, pentru întregirea neamului, libertatea și demnitatea poporului român. (Biroul de presă al Patriarhiei Române) Am socotit potrivit să copiez aici postarea, pentru că este în spiritul threadului. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu să-i ierte pe toți și să-i pomenească întru Împărăția Sa, cum spunem și la Liturghie. Ne dorim să-i mântuiească Dumnezeu, că probabil, n-au știut ce fac, ucigând alți oameni, sărăcuții.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru un singur deal din tara asta. 400 de metri lungime. 11.000 de soldati eroi romani cazuti in 3 zile pentru fiecare palma de pamant din el.Trimisi la moarte sigura nu au ezitat.Au stiut foarte bine si ceea ce fac, si de ce o fac si ce ii asteapta in acele clipe. Eroii stiu mereu aceste lucruri, doar ca nu ni-le cer noua, trec ei prin ele pt noi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să mori pentru o bucată de pământ, este luciferic. Să îți dai viața pentru o graniță, care oricum va fi schimbată la următorul război, este demonic. Să ucizi alți oameni pentru apărarea unui pământ, care oricum se va înnoii la Judecată, este diavolesc. "diavolul L-a dus (pe Hristos) pe un munte foarte înalt și I-a arătat toate împărățiile lumii și slava lor. Și I-a zis Lui: Acestea toate Ți le voi da Ție, dacă vei cădea înaintea mea și Te vei închina mie. Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini și Lui singur să-I slujești"." - Matei 4, 8-10. TOATE războaiele sunt date de draci, pentru lăcomia oamenilor după cele materiale. Creștinii nu sunt ai lumii acesteia, ne spune Hristos. Creștinii sunt cetățeni ai Împărăției Cerurilor. Împărăție care nu are nevoie de apărare. "Dar voi nu credeți, pentru că nu sunteți dintre oile Mele. Oile Mele ascultă de glasul Meu și Eu le cunosc pe ele, și ele vin după Mine." - Ioan 10, 26-27. Care-i glasul lui Hristos ? "Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc, ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri" - Matei 5, 44-45. Oh... sunt atâtea de spus... Adevărații eroi sunt Sfinții Martiri, care au fost uciși de alți oameni pentru credința lor, fără să ia arma să-și apere credința Adică cei din primele 3 secole creștine și mulți alții după ei. Martirii sunt adevărații eroi, nu armatele nici unui stat, care apără idealuri, și apără materialismul și patimile, dar sunt antihristici, împotriva lui Hristos. Armatele sunt diavolești, la fel cu toți cei din armate, indiferent sub ce ideal luptă împotriva altor oameni. Vai vouă, că nu știți ce faceți... AMIN !
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 20.05.2015 at 00:01:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Igore, te lasa admin sa postezi, liber, ce vrei tu.Bucura-te, pretul a fost platit. Nu-ti face griji, Dumnezeu pune fiecaruia o cruce dupa puterile lui. Bucura-te.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă mint și îndepărtez oamenii de Rai, să nu mă lase. Să mă alunge, fiindcă atunci voi fi vrednic de iad, smintind turma lui Hristos, "Iar cine va sminti pe unul dintr-aceștia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării." - Matei 18, 6. Da, prețul a fost plătit de Hristos, nu-mi fac griji, deși nici dacă îmi dau întreaga viață lui Hristos, nu-i de ajuns să-I mulțumesc pentru prețul plătit pentru noi. Dumnezeu nu pune nimănui cruci de a ne ucide unul pe altul, ca și Cain pe Abel. Dumnezeu nu vrea asta. Asta-i nu-i cruce dată de Dumnezeu, nimănui. Te asigur de asta. Încă și cu poruncă expresă încă din Vechiul Testament: "să nu ucizi". N-a zis Dumnezeu: păi dacă vă atacă cineva, atunci puteți să-l omorâți pe ăla. Legea Talionului e dată de Moise, nu de Dumnezeu. Drept urmare, Hristos vine și o desființează, prin Noul Testament. Tu nu te bucura, că mântuirea nu o poți avea în erezie. Calvinist fiind, ești departe de mântuire. Vai ție, că nu știi ce faci... Tu crezi că mântuirea e o glumă, că vine și te gâdilă harul... Vai ție... Daca-i avea ochi, să vezi demonul care te gâdilă și îți șoptește că ai primit har... Ai cere pe loc, ajutorul și rugăciunile Sfinților lui Hristos. Dumnezeu să te ierte și să te ajute.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 20.05.2015 at 00:21:56. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum ar fi sa iti zica cineva ca TU trebuie sa fi castrat? Cum ti-ar conveni? Si unde ai vazut tu homosexuali carte sa aiba relatii intime in public? Ca doar asa ar derajna ochiul copiilor, ba chiar ochii tuturor, ca mie nu mi-ar conveni sa vad in public nici cupluri hetero ca se imperecheaza. Ce fac in intimitatea casei lor nu te priveste nici pt tine, nici pe mine, la fel cum nu ne priveste ce fac cei hetero in intimitatea lor proprie. Nici mie nu imi pkac paradele gay; sunt de ff mare prost gust; dar cei de la parade sunt doar cei amatori de senzational, cei care vor sa iasa in evidenta cu orice pret. Daca intrebi un gay normal la cap, iti va spune ca detesta paradele de genul, pentru ca in loc sa fie acceptati in societate, sunt mai marginalizati din cauza ridiculozitatii participantilor la astfel de parade. si inceteaza sa compari homosexualii cu pedofilii; e ca si cum ai compara mere cu portocale... Ah, si cica uram pacatul, nu pacatosul; ei bine, daca doresti castrarea lor, inseamna ca deja urasti si pacatosul, omul. ah, si vorbind de mintit,,, minti Igorm destul. Ti s-a demonstrat asta pe alte topicuri de catre altii. Si uite ca tot postezi liber; nu ti-a ingradit nimeni libertatea, asa cum ai face-o tu homosexualilor si chiar si altor oameni diferiti de tine. Cat de tare te crezi, sa zi tuturor celor diferiti ca sunt departe e mantuire. Pai TU nu ai de une sa sti cat sunt de departe omenii e mantuire, pentru ca TU NU ESTI DUMNEZEU. Cand ai sa fi, atunci sa dai verdicte. Poate tu esti mai departe de mantuire decat pelerinul, dar in mandria ta nu poti vedea asa ceva. Nu uita, ca Dumnezeu ii va judeca pr neortodocsi dupa alte criterii. poate va intra el mai degraba in Rai decat alti ortodocsi. Ah, Igor, cand vei sti cum se traieste in orfelinate, atunci sa fi impotriva adoptiilor de catre homosexuali. Pana atunci nu ai nici un drept nici tu, nici altii sa fie impotriva a ceva ce acei copii si-ar dori. Habar nu ai ce vorbesti; de fapt, multi habar nu aveti despre ce vorbiti cand doriti interzicerea adoptiei de catre homosexuali. Si crede-ma, nu ti-ai dori sa fi trait intr-un orfelinat nici o secunda!!!
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. Last edited by Corinusha; 20.05.2015 at 08:37:02. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 19:48:25 |
|