![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Din fericire, Scriptura nu privește "diferit" starea morților, de aceea caut să prezint doctrina biblică nu cea ortodoxă sau adventistă. Last edited by osutafaraunu; 14.11.2011 at 16:51:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Raspunsul la intrebarea cu Poarta Oilor a fost corect, puteti continua cu o noua intrebare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Atunci Eliașib, marele preot, și frații săi, preoții, s-au ridicat și au construit Poarta Oilor. (Nem 3:1)
|
|||
|
|||
![]()
Și atunci care trebuie să fie atitudinea noastră? Ce principii de interpretare ale Scripturilor ar trebui să ne călăuzească? Putem găsi ceva principii în însăși Scriptura? Pentru că dovada scripturistică e cerută și de regulamentul jocului, acestea pot fi întrebări (mai grele, e drept) pentru dezbatere.
|
|
||||
|
||||
![]()
Domnule 99, azi nu am dispozitia pentru polemici stiti foarte bine la ce m-am referit. Daca doriti continuati cu o intrebare, daca nu dati cuvantul altcuiva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e polemică, e pur și simplu o întrebare mai complexă ce necesită probă scripturistică. Dacă considerați că trebuie să pun doar întrebări de grădiniță, mă conformez ca să vă fac pe plac. De fapt aveți un anumit drept în acest joc interactiv...
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca eu as intreba: “care e baza Scripturistica pentru cultul moastelor” dumneavoastra , ati spune un “nu exista”, in timp ce un crestin-ortodox ar reda versetele biblice, deci ar veni cu proba scripturistica ceruta si implicit raspunsul e valid. Idem, daca dumneavoastra ati pune o intrebare ce trimite la un anumit verset, care pentru adventisti are o alta semnificatie decat pentru ortodocsi, se ajunge la aceeasi situatie, in care raspunsul e valid unilateral, fara consens. Acest gen de intrebari ar trebui evitate pentru a nu intra in polemici, la asta m-am referit. Nu era nevoie sa fiti ironic, daca doriti continuati, daca nu va retrageti , daca e un nivel prea jos pentru cultura dmv. teologica si dati cuvantul altcuiva, pentru a continua jocul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Apostolul Pavel aminteste de Agar si Sara in Galateni. Explicati contextul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi nu suntem iudei, asta cu Seol e din invatatura iudaica. Vad tot mai mult ca adventismul e de fapt un iudaism combinat cu crestinism. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|