![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa e.
Tot cei nu-i in Canalul tau, NU exista. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu am zis că nu ar exista, eu am cerut probe. Aveți milioane de predici și profeții pe Yt dar niciun caz de vorbire în limbi de tip penticostal - cincizecimal, ca semn pentru necredincioși.
Iar matale dai exemple doar din auzite... |
|
||||
|
||||
![]()
Pocăiții, când scot demoni, întotdeauna vorbesc în limbi. Ei spun că sunt limbi de război. Eu nu am găsit o astfel de practică în Scripturi. Când pocăiții scot demonii vorbind în limbi, niciodată nu traduc ce spun și nimeni nu traduce pentru ei.
În felul acesta se încalcă normele biblice, fiindcă aceste exorcizări se fac ...public, chiar cu spectatori plătitori de bilet. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Asta e învățătura pocăiților, că limbile pot fi o unealtă eficace în lupta contra dracilor. Dar ei nu traduc ce spun și nimeni nu traduce pentru ei. Eu cred că dracul înțelege și românește și tu te împotrivești lui în credință nu prin faptul că ai o limbă cu care poți fi înțeles de drac și acesta se sperie de ce-i spui și iese. De fapt, nici nu trebuie să spui dracilor multe lucruri decât unul singur, să iasă afară din posedat.
https://youtu.be/lSq_vXxzYAw |
|
|||
|
|||
![]()
Bagi un clip cu "limbi de razboi" sau nu gasesti in toata gheena?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ti-am dat videoclip în care se prezintă teologhia limbilor de exorcizare, pe scurt, foarte scurt. Tu voiai unul în care se scot draci prin limbi? O, dar sunt destule! Vrei cu fata asta drăgută si cam prostută, Agustina? A trecut prin mai multe mâini, adică a luat legătura cu mai multi exorcisti. Toti acestia bolborosesc în limbi contra demonilor. De ce trebuie să vorbească ore în sir cu demonii tot nu înteleg. Mie îmi pare spiritism. Tie nu?
Războinic în limbi...pentru tine. Warring In Tongues...for you! https://youtu.be/G9m79JfgNBs Agustina's deliverance by Kelly Robinson - Canada https://youtu.be/Mj03jexUgdo Last edited by Cornel Urs; 31.12.2017 at 19:56:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Fiule rătăcit, caută și tu pe Yt, dai search după termenii ”warring in the spirit”, ”tongues”, ”rebuking in the spirit”, ”warring prayer”, ”spiritual warfare”
Scoți dracul prin poruncă directă, dacă nu iese, te rogi lui Dumnezeu pentru asta. Dar voi carismaticii vorbiți cu dracul ore în șir până ”iese” -----> Spiritism curat. Și transformați pe posedat într-un medium. Asta faceți! Ce nevoie este să vă adresați dracului în limbi? Aveți nevoie de conversații cu dracul? Spuneți-i în românește, simplu, să iasă. Rugați-vă lui Dumnezeu. Dar vorbire în limbi pentru a exorciza eu nu înțeleg ce ar fi asta decât ocultism! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta e exact ceea ce eu nu fac. Nu am facut in 2017, nu fac astazi, nu voi face in 2018. Doamne ajuta! Daca voi face cautari prin Canal YT e posibil sa ajung poate chiar in halul in care ai ajuns tu. No, merci. Prefer sa-L caut pe Domnul in rugaciune, in Scripturi. Si asa te sfatuiesc si pe tine sa faci de azi-nainte! |
|
||||
|
||||
![]()
Penticostalule montanist, în Biblie Duhul sfânt era dat de Dumnezeu, și dacă unii au vorbit în limbi au făcut-o pentru că au primit acest dar, spre deosebire de aceștia voi vă provocați tot felul de semitranse, stând ore în șir ca să repetați în cor un cuvânt prestabilit, glorie, pace, botez sau slavă, ori alt cuvânt, tocmai pentru a vi se încurca limba. Practic voi învățați și vă ajutați creierul să deprindă această bolboroseală. În Biblie, lucrurile vin natural, condiția fiind doar ascultarea și nu sesiunile aceasta bizare care se țin noaptea de obicei, cum faceți voi pocăiții.
Noi suntem martori ai acestor lucruri, ca si Duhul Sfant pe care L-a dat Dumnezeu celor ce asculta de El." (Fapt.5:32) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|