![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mă limitez să mi-L amintesc doar de două ori pe an: o dată legat în scutece și o dată legat pe cruce... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Si in Vechiul Testament trupurile celor drepti si sfinti li se dadea deosebita cinte (Fac. 50, 1-14; Ies. 13, 19; IV Regi 23, 18 ; Sir. 49, 11 si altele.) 2. Trupurile sfintilor sunt biserici si lacasuri ale Duhului Sfant (I Cor. 3 , 16-17). 3.Dumnezeu se proslaveste si in trupul si in sufletul celor sfinti , care sunt ale lui Dumnezeu. (I Cor. 6, 19-20) 4.Trupurile celor sfinti sunt vase de cinste ale lui Dumnezeu, sfintite, potrivite pentru lucru bun (II TIM. 2, 21). 5.Trupurile unor sfinti, dupa moarte , sunt inzestrate de Dumnezeu cu puteri minunate, precum: fac minuni, vindeca boli, nu putrezesc , raspandesc buna mireasma , s.a (Matei 27, 52-53). 6.Trupurile sfintilor , uneori, inca fiind ei in viata, faceau minuni (Fapte 19, 11-12; 5, 15) 7.Trupul Sfantului Prooroc Elisei , la un an de zile dupa moartea sa, a inviat un mort ( IV Regi 13 , 20-21; Sir. 48, 14-15) 8.In Testamentul Nou, trupurile crestinilor morti nu mai sunt spurcate, caci ele sunt biserici si lacasuri ale Duhului Sfant ( I Cor. 6 , 19-20; 3, 16-17 ; s.a) 9.In multe biserici crestine si azi se gasesc sfinte moaste ale sfintilor, care se pastreaza neputrezite de sute de ani si prin care Dumnezeu lucreaza nenumarate minuni cu cei credinciosi. 10.Practica Bisericii - de la inceput si pana azi - a pastrat aceasta traditie sfanta de a ne inchina la sfintele moaste ale sfintilor. 11. Si ingerii cinstesc trupurile oamenilor sfinti (Iuda 5,9) 12. Chiar si hainele oamenilor sfinti - care au acoperit trupurile lor - au facut minuni, cum au fost , de pilda , cojocul lui Ilie (IV Regi 2, 14) sau mahramele Apostolului Pavel (Fapte 19, 11-13) Vedeti voi sectarilor importanta moastelor? Vedeti? Si mai adaug ceva, o intamplare adevarata la care au participat si parintii mei. Mai demul la Manastirea Putna , nu stiu cat timp a trecut , s-a intamplat sa fie si parinti mei la Sfanta Liturghie. La aceasta manastire dupa slujba se citeste o rugaciune de dezlegare. In timpul rugaciunii o femeie a inceput sa scoata sunete ciudate. Sunetele si gesturile nefiresti se intensificau odata cu citirea rugaciunii. Dupa rugaciune , bineinteles ca preotii de la manastire si-au dat seama despre ce este vorba. Au inceput o slujba speciala pentru a scoate duhul cel rau din biata femeie. La aceasta slujba s-au folosit de Sfinte moaste. La manastirea Putna sunt moastele Sfantului Ghenadie. Auziti aici sectarilor rataciti de la adevar, cand a atins-o pe aceasta femeie , care si asa se manifesta cu niste gesturi nedescrise, o voce din ea , ca de barbat cand a racnit odata "GHENADIE MA ARZIIIIIII" aceste sunete auzindu-se de la poarta manastirii. Vedeti voi. Cine uraste moastele? Cine ? demonii si pe langa ei , mai ratacesc si pe altii. Aveti mare grija si sa dea Domnul sa va intoarceti la ADEVARATA BISERICA A LUI HRISTOS. Si inca ceva putem vorbi si despre altele. Cu ajutorul cartilor Parintelui Cleopa si in primul rand cu ajutorul LUI DUMNEZEU noi crestinii ortodocsi va vom raspunde la nelamurirea voastra. Doamne ajuta! |
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Poate sectarii văd, eu sincer deloc! Apreciez totuși efortul ce l-ați depus pentru o postare atât de lungă și punctuală. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=KSQqZ...eature=related Așa le închid sfinții gura blestemaților sectari. |
|
|||
|
|||
![]()
eram sigur ca o sa raspunda asa! eram sigur. Oricum sectarii sunt 0. pentru ca sunt impotriva Bisericii lui Hristos! Din aceasta cauza! Voi ce aveti nimic. Ziceti ca aveti traire. Dar aveti mai multa mandrie. Si inca ceva ati plecat toti buluc de la Ortodoxie si in cele din urma o sa veniti inapoi dar din cauza mandriei, nu o sa veniti toti.
La parintele Cleopa au mers multi multi predicatori si sectari , multi multi. La toti le-a raspuns! La toti! Orice intrebare. Si dupa raspunsurile parintelui sectarii statea toti si isi inghiteau vorbele. Si sunt inca alti parinti care inca traiesc. Acum sa iti pun si eu o intrebare ce religie ai? Foarte bun materialul. Voi sectarilor aveti asa ceva? Raspunsul este scurt : NU! Sper sa nu ramaneti cu habotniceala voastra. Si inca ceva: In ziua de azi oricine isi poate face secta. Cauta in Biblie un verset, il intelege cu mintea sa intunecata si isi creaza o secta! Si o intituleaza ca fiind credinta ce dreapta. Vai voua celor ce nu intelegeti Biblia. Last edited by anatolie; 06.11.2010 at 20:04:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Răspuns: religia creștină de confesiune adventistă de ziua a șaptea. Iar "Biblia adventistă" ce tocmai a fost link-uită este de fapt... versiunea Cornilescu - cea mai răspândită Biblie a unui ortodox român ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
au............. si voi stiti care e ziua in care va veni Mantuitorul ? A doua venire???
Ia zicetine si noua ce spun calculele voastre. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu avem asemenea calcule și conform Scripturii nu știm ziua și ceasul venirii Lui. Dar ne pregătim. Căci știm că nu e departe. Așa credeau și sfinții apostoli. Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]()
a , bine macar ca nu aveti acest concept! asta e adevarat sunt de acord cu tine. Traim vremurile de pe urma.
si inca ceva sectarilor, de ce demonizatii cand sunt atinsi de moaste fac si mai rau , se tulbura diavolul mai tare , am dat mai sus exemplu si voi nu puteti contesta asta. Last edited by anatolie; 07.11.2010 at 16:28:36. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|