![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() noapte buna.
|
|||
|
|||
![]()
Ia sa vedem ce iese...
Noapte buna!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa imi fac adepti pt ce? nici nu stii ce confesiune sunt. si in plus de asta ti-am zis tie sa faci ce fac si "sectarii" si anume sa vestesti Cuvantul lui Dumnezeu, asa cum faceau si apostolii. Nu ti-am zis sa vii la sectari ci sa aduci tu oameni la ortodoxie. |
|
||||
|
||||
![]()
Vad ca tare ii urasti pe Sfintii Marturisitori ai credintei ortodoxe,lasati-ne in pace,si mergeti pe forumul vostru e acolo unde si molia si rugina le strica.Sfintii siau dat viata cu sangele lor sati fie rusine,nu ai voie sa vorbesti depre aceste persoane care siau dat sufletul in mainile Domnului pentru asi marturisi credinta zicand ca sunt crestinii lui Hristos Cel Ce a inviat din morti si ca au avut in credere in El.
|
|
||||
|
||||
![]()
da ca vrei sa stii e un nume sarbesc din zona Banatului,dar sa stii eu port prenumele a unui Sfant care portectorul Romaniei si protectorul meu care se roaga pentru sufletul meu ce l pacatos,incat mie pare si rau si el care sia dat viata pentru credinta in Hristos si acela e Sfantul Apostol Andrei si sunt vrednic sa port numele sau,dar nu-s vrednic,dar il accept ca este al Ortodoxiei Romanesc.Dar ajuns in Rai unde sta cu prietenul sau Iisus Hristos si eu ma bucur pentru zicand:"Fi binecuvantat Sfinte Apostole Andrei Ocrotitorul Romaniei si cu Iisus Hristos prietenul tau."lasati-ne in pace Biserica Ortodoxa.Asta e o biserica luptatoare impotriva minciunilor.
Last edited by vidoveczandrei; 29.06.2010 at 09:55:20. |
|
||||
|
||||
![]()
Poti face fapte bune si sa traiesti in pacat. In cazul asta ce se intampla?
Ce se intampla simplu:Taina Spovedaniei si Taina Impartasaniei si Liturghia,n-a ce mai zici.Aceste Taine dumnezeiesti si cu aceasta slujbe sunt singure,aproape singurele leacuri pentru sufletul. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=postasul.;264295]
Omul (sufletul viu) a fost facut din tarana si suflare de viata (Facerea 2:7). La moarte, tarana se intoarce in tarana si suflarea de viata (care nu este ceva constient) la Dumnezeu, care a dat-o (Eclesiastul 12:7). Si gata. Asta-i tot. Pana la INVIERE. [/qruotye] Deci nu doarme nimeni,de fapt...Doar dispar. Atunci de ce se insista pe somn? Este un om care a lepadat corpul fizic si a imbracat trup de slava.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Scuze pt postarea dubla...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|