Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.06.2010, 23:20:32
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Lasa-i pe cei ce agaseaza, ei sunt cazuri nefericite. Uita-te la ucenicii Domnului, la misionari...Ei zidesc Biserica. Incep cu rugaciune...multa rugaciune pentru cei fara Dumnezeu. Apoi, cand Dumnezeu le deschide usa merg si ii ajuta, le spun despre Hristos, fac tot ce pot ca sa-i mantuie. Crestinul e misionar prin definitie. Poate nu in Africa sau Amazonia, dar e o lumina la locul de munca, in tramvai, in parc, oriunde...Oamenii se uita la el si inteleg ca Hristos ii iubeste si pe ei.
Uite am sa ma rog Maicii Domnului pentru tine.
noapte buna.
Vechi 28.06.2010, 23:24:50
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
Uite am sa ma rog Maicii Domnului pentru tine.
noapte buna.
Ia sa vedem ce iese...
Noapte buna!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 28.06.2010, 23:25:32
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
ca sa inchei si sa nu intru in derizoriu: mi-e sila de gandirea sectara. si mai lasati-o moale cu citatele din Sfanta Scriptura care le folositi ca sa va mascati adevaratele intentii.
tie ti-e sila de Cuvantul lui Dumnezeu. o dai intr-una cu gandirea sectara, dar de fapt tu ai o problema cu ceea ce a zis Dumnezeu in Cuvantul Lui. Cum citeaza cineva din Biblie cum deja incepi sa critici si sa ai o problema.

Citat:
poate oi fi bine intentionat, si crezi ca faci bine, dar pe un site crestin ortodox n-ai nici o sansa sa-ti faci adepti, decat printre sectari. oricum e mare pacat sa-l folositi se Dumnezeu ca sa smintiti lumea. mare pacat. noapte buna.
Sa imi fac adepti pt ce? nici nu stii ce confesiune sunt. si in plus de asta ti-am zis tie sa faci ce fac si "sectarii" si anume sa vestesti Cuvantul lui Dumnezeu, asa cum faceau si apostolii. Nu ti-am zis sa vii la sectari ci sa aduci tu oameni la ortodoxie.
Vechi 29.06.2010, 09:28:10
vidoveczandrei's Avatar
vidoveczandrei vidoveczandrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.02.2010
Locație: oradea
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vidoveczandrei
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Draga Andrei(dc asa te cheama)
ca sa ajungi Acolo trebuie sa te increzi in Domnul Iisus. El este Calea catre Dumnezeu. Milostenia e buna dar nu te mantuie. Poti face fapte bune si sa traiesti in pacat. In cazul asta ce se intampla?
Vad ca tare ii urasti pe Sfintii Marturisitori ai credintei ortodoxe,lasati-ne in pace,si mergeti pe forumul vostru e acolo unde si molia si rugina le strica.Sfintii siau dat viata cu sangele lor sati fie rusine,nu ai voie sa vorbesti depre aceste persoane care siau dat sufletul in mainile Domnului pentru asi marturisi credinta zicand ca sunt crestinii lui Hristos Cel Ce a inviat din morti si ca au avut in credere in El.
Vechi 29.06.2010, 09:33:24
vidoveczandrei's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Draga Andrei(dc asa te cheama)
ca sa ajungi Acolo trebuie sa te increzi in Domnul Iisus. El este Calea catre Dumnezeu. Milostenia e buna dar nu te mantuie. Poti face fapte bune si sa traiesti in pacat. In cazul asta ce se intampla?
da ca vrei sa stii e un nume sarbesc din zona Banatului,dar sa stii eu port prenumele a unui Sfant care portectorul Romaniei si protectorul meu care se roaga pentru sufletul meu ce l pacatos,incat mie pare si rau si el care sia dat viata pentru credinta in Hristos si acela e Sfantul Apostol Andrei si sunt vrednic sa port numele sau,dar nu-s vrednic,dar il accept ca este al Ortodoxiei Romanesc.Dar ajuns in Rai unde sta cu prietenul sau Iisus Hristos si eu ma bucur pentru zicand:"Fi binecuvantat Sfinte Apostole Andrei Ocrotitorul Romaniei si cu Iisus Hristos prietenul tau."lasati-ne in pace Biserica Ortodoxa.Asta e o biserica luptatoare impotriva minciunilor.

Last edited by vidoveczandrei; 29.06.2010 at 09:55:20.
Vechi 29.06.2010, 10:03:13
vidoveczandrei's Avatar
Senior Member

Implicit

Poti face fapte bune si sa traiesti in pacat. In cazul asta ce se intampla?

Ce se intampla simplu:Taina Spovedaniei si Taina Impartasaniei si Liturghia,n-a ce mai zici.Aceste Taine dumnezeiesti si cu aceasta slujbe sunt singure,aproape singurele leacuri pentru sufletul.
Vechi 29.06.2010, 11:23:01
Senior Member

Implicit

[quote=postasul.;264295]
Omul (sufletul viu) a fost facut din tarana si suflare de viata (Facerea 2:7). La moarte, tarana se intoarce in tarana si suflarea de viata (care nu este ceva constient) la Dumnezeu, care a dat-o (Eclesiastul 12:7). Si gata. Asta-i tot. Pana la INVIERE. [/qruotye]

Deci nu doarme nimeni,de fapt...Doar dispar. Atunci de ce se insista pe somn?

Citat:
În prealabil postat de postasul. Vezi mesajul
P.S. Te rog, descrie ce este acel "duh separat de trup" (despre care ai pomenit in postarea ta).
Este un om care a lepadat corpul fizic si a imbracat trup de slava.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 29.06.2010, 11:23:50
Senior Member

Implicit

Citat:
Omul (sufletul viu) a fost facut din tarana si suflare de viata (Facerea 2:7). La moarte, tarana se intoarce in tarana si suflarea de viata (care nu este ceva constient) la Dumnezeu, care a dat-o (Eclesiastul 12:7). Si gata. Asta-i tot. Pana la INVIERE.
Deci nu doarme nimeni,de fapt...Doar dispar. Atunci de ce se insista pe somn?

Citat:
P.S. Te rog, descrie ce este acel "duh separat de trup" (despre care ai pomenit in postarea ta).
Este un om care a lepadat corpul fizic si a imbracat trup de slava.

Scuze pt postarea dubla...
Vechi 29.06.2010, 11:52:17
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vidoveczandrei Vezi mesajul
Vad ca tare ii urasti pe Sfintii Marturisitori ai credintei ortodoxe,lasati-ne in pace,si mergeti pe forumul vostru e acolo unde si molia si rugina le strica.Sfintii siau dat viata cu sangele lor sati fie rusine,nu ai voie sa vorbesti depre aceste persoane care siau dat sufletul in mainile Domnului pentru asi marturisi credinta zicand ca sunt crestinii lui Hristos Cel Ce a inviat din morti si ca au avut in credere in El.
de ce sa ii urasc? nu mai trage concluzii pripite. Problema e ca tu nu vei fi mantuit pe baza trairii lor ci pe baza trairii tale si asta e ceea ce am afirmat, daca tu ai inteles altceva imi pare rau. Nu neaga nimeni viata martirilor si jertfa lor pentru Dumnezeu, numai ca tu nu poti fi mantuit pe baza vietii lor ci Dumnezeu viata ta o va judeca.
Vechi 29.06.2010, 11:53:39
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vidoveczandrei Vezi mesajul
da ca vrei sa stii e un nume sarbesc din zona Banatului,dar sa stii eu port prenumele a unui Sfant care portectorul Romaniei si protectorul meu care se roaga pentru sufletul meu ce l pacatos,incat mie pare si rau si el care sia dat viata pentru credinta in Hristos si acela e Sfantul Apostol Andrei si sunt vrednic sa port numele sau,dar nu-s vrednic,dar il accept ca este al Ortodoxiei Romanesc.Dar ajuns in Rai unde sta cu prietenul sau Iisus Hristos si eu ma bucur pentru zicand:"Fi binecuvantat Sfinte Apostole Andrei Ocrotitorul Romaniei si cu Iisus Hristos prietenul tau."lasati-ne in pace Biserica Ortodoxa.Asta e o biserica luptatoare impotriva minciunilor.
ce-ai baiatule? ce vii cu fel si fel de acuze? nici nu iti mai raspund, eu zic una tu incepi sa acuzi ca am ceva cu BO, de unde ai tras concluzia asta?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42