![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ar lua cineva copilul tai si i-ar face ce a facut Corogeanu fetei, tot marunta ar fi? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vorbeam despre insuficienta respiratorie ci despre antecedente de natura patologica depistate inclusiv la necropsie. Ma mir ca nu stii.
Si nu a avut nici o carpa indesata in gura ci un plasture la gura, este o diferenta. Lipsirea de libertate este o infractiune marunta in comparatie cu omorul calificat. M-ai omorat cu expresia asta: "lipsire ilegala de libertate"! Pai crezi ca exista in C.P.si alternativa "legala"???? Despre ceea ce imi spui sa demasc, sau cum vrei tu, afla ca nu cred ca merita contextul, oricum nu ai face decat sa-l declari probabil in afara BOR, desi este in Sf. Sinod, numai ca sa nu recunosti ca poate nu cunosti tot ce s-a intampat la Tanacu in mod real. Inca o data ai hotarat sa osandesti, sa numesti un preot "criminal", chiar daca justitia l-a achitat pt acest cap de acuzare. Te consideri mai bun decat Corogeanu? Nu astept un raspuns... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Plasture? Curios. Ei au declarat ca este vorba de un prosop. Si prosopul a fost ridicat si de criminalisti ca proba. Curios, ma asteptam sa stii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Las-o balta mirene, devii penibil in stradania ta de a demonstra cum toti sunt in inselare, numai tu esti in adevar... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista o forma simpla a infractiunii (alin 1) si opt agravante (alin. 2-5). Zic sa mai studiezi CP..:). Cred ca tu devii penibila in incercarea de a demonstra ca chiar stii despre ce vorbesti... |
|
|||
|
|||
![]()
draga marilena Fara a lua in considerare in mod concret acest caz a lega o persoana de o cruce, a -i pune un plasture pe gura, a o obliga la post si a te ruga in acelasi timp asteptand ca prin asta Dumnezeu sa alunge demonii ce presupui ca ii are consider ca e cel putin "dubios". Iar daca pt tine un plastore sau un prosop fac diferenta in ideea ca daca era un pastore e treaba buna e iarasi o treaba...Acuma indiferent care fusese motivul mortii oricum ultimele zile nu au fost prea fericite nu? Cred ca a fi mobilizat fara voia ta si cu un plasture pe gura se incadreaza in definitia a ceva chinuitor. Ori a chinui astfel un om este condamnabil mai ales untr-un mediu al iubirii (devine chiar dureros de contranstant). Acum cateva secole ii dadeau si foc in timp ce si-ar fi facut cruce iar cei ce ar fi privit spectacolul ar fi inaltat rugaciuni spre cer. Si astea nu -s scenarii
Cat despre sufocarea in urma legarii pe o cuce nu este afirmatia mea ci ceea ce am citit "Supliciul răstignirii trebuia să se încheie cu moartea condamnatului la sfârșitul agoniei ce putea dura de la câteva ore la câteva zile în funcție de modalitățile folosite pentru răstignire. Cauza cea mai răspândită a morții pe cruce era asfixia: când condamnatul nu mai avea forțe destule ca să se ridice pentru a respira, rămânea definitiv într-o poziție sufocantă și în scurt timp murea prin asfixie." Probabil ca lucrurile se ptrec mai repede si mai violent cand crucea este ridicata. Oricum faptul ca nu a putut respira pe gura corelat cu faptul ca probabil in acest timp a avut si o activitate psihomotorie intensa a putut duce la axfixiere. Din ce am citit asta ar fi fost in fapt cauza mortii. Oricum a fi bolnav psihic nu determina moartea. Cert e ca avem o femeie moarta care a fost tinuta mai multe zile legata, privata de mancare, cu un plasture pe gura. Putem crede ca a murit din niste cauze patologice? In fine chiar si fara a muri ceea ce a facut parintele si maicile nu se inscrie in canoanele bisericii ortodoxe, nu cred ca este o manifestare a harului preotiei |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
COMUNICAT DE PRESA TANACU | TANACU | Stiri, actualitati, anunturi | 50 | 15.01.2011 16:00:37 |
Cazul Ungheni | PadreCory | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 15 | 22.05.2008 12:13:01 |
cazul tanacu | crypo | Din Vechiul Testament | 3 | 06.04.2008 15:06:52 |
Cazul Seraphim Rose si altii | veilur | Intamplari adevarate | 15 | 14.12.2007 22:38:12 |
|