![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poi daca ne gandim la sf Ioan Botezatorul care este [COLOR=red]Nash[/COLOR]-ul Domnului, atunci poate vom pricepe ce inseamana [COLOR=blue]Nash[/COLOR]tetzi shi va inmultzitzi intru binecuvantare..., sau cum spune par prooroc Arsenie Boca (Trambita Domnului nr3) indemnand : "Nashtetzi-va sfintzi!" poi nu asha ca iuda ori ca petru acela care s-a lepadat sau ca Saul care lovea cu piciorul in Tzepushe ca o jertfa pentru Dumnezeu asemenea regelui Saul care prigonea pe unsul Domnului cel Nou ori care judeca shi ucidea ce nu ii ceruse Dumnezeu dintre cei pacatoshi, din exces de zel, shi din pisma pentru ca David biruise miriade iar el abea cateva mii, ci asha o inmultzire shi nashtere cum a facut Petru cel care s-a pocait shi Pavel care a dus lupta cea buna. iar roada Duhului este, printre multe altele, bunatatea de sus, de la Dumnezeu... impotriva careia nu este lege... sau cum exemplifica sf Pavel cand vorbeshte despre dragostea care nu se bucura de nedreptate shi nu cauta ale sale shi care nu cade niciodata ... in pacat shi in ispita... caci toate le rabda shi toate le nadajduieshte... intru Dumnezeu shi de la Hristos... caci dragostea nu se ingamfa shi nu judeca shi nu osandeshte shi nu defaimeaza shi ea se bucura numai de Adeavar. |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]113. Pucioșii cheamă noi adepți la propovăduire (partea a II-a)
[/COLOR] Liderii pucioși sunt din nou scoși în evidență, pretinzându-se o oarecare echivalență valorică între vorbirea lor și vorbirea “Dumnezeului de la Pucioasa”: [COLOR=blue]“ – Așa vom lucra, vă răspund Eu, Domnul, ucenici din cer, la masa Mea împreună cu voi în zi de sărbătoare pentru voi. Stăm la masă cu poporul cuvântului Meu de azi și privim la lucrul său din ziua aceasta ca să grăim pe viu apoi pe cele ce se așează pe masă din gura Mea și din gura lor,[…]” [/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009) Liderii pucioși sunt îndemnați apoi să-și ridice noi ucenici, care să-i înlocuiască pe cei plecați în ultima vreme și cu care să se ușureze în lucrul lor cel greu. Aceștia sunt chemați la vestirea “Cuvântului de la Pucioasa” peste tot pământul, și vor fi numiți și apoi trimiși unul câte unul…tot de către liderii pucioși, care vor face alegerile în numele Dumnezeului lor: [COLOR=blue]“[…] voi, copii din porți, să deosebiți între ucenici și pentru lucrul cel pentru Mine, și numai pentru el, căci voi sunteți sub greul cel pentru vestirea Mea peste pământ, iar grijile pentru poporul sfințit sunt multe, multe, tată, și vă lasă pe voi fără ucenici, fără ajutor pentru lucrul cel care rămâne, cel care nu se va lua de la voi și de la poporul Meu. O, e mare, mare nevoie de vestire a Mea peste pământ, tată. Vin sfinții din cer cu Mine și mărturisesc pe pământ la masa cuvântului Meu de la voi, iar cei de azi ucenici ai Mei, care se aleg să facă lucrul mărturisirii venirii Mele, trebuie să fie numiți de Mine prin voi, și nu fără de trimitere să facă ei lucrarea aceasta, ci după Mine să lucreze ei, și după cum Eu cuvintez. Amin.”[/COLOR] (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009) Noii aleși ca ucenici primesc și ei binecuvântare la “lucrarea de cuvânt”, adică la propovăduirea pucioșească, la care vor trebui să se miște vioi: [COLOR=blue]“ Și acum, în zi de praznic de ucenici și de ucenițe din cer și de pe pământ laolaltă, Eu, Domnul, binecuvintez lucrarea Mea cu voi, și a voastră cu Mine, și între ucenici lucrare de cuvânt, și fiți, tată, vioi, căci voiesc să vadă cei din cer ucenici ai Mei creșterea voastră din cuvântul Meu cel de ieri și cel de azi peste voi. “ [/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009) Apoi se sugerează că urmează un război distrugător pe pământ, cu avioane și rachete: [COLOR=blue]“ Să plângi, omule, când auzi de la Dumnezeu ce ai făcut tu înaintea Lui de când El te-a zidit și până azi! Să plângi […] că te-ai suit apoi și în văzduh cu toate făcăturile tale cele spre slujirea ta, și care se vor năpusti ca niște arme dușmane curând, curând împotriva ta, căci tu spui: „Am de toate, și sufletul meu se desfată“. O, bucuria omului se preface în plâns la capătul ei[…]” [/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009) Pucioșii lansează apoi o învățătură nouă, care, dacă va fi acceptată de Biserică, va duce la modificarea Crezului Niceeo-Constantinopolitan: “Fiul purecede din Tatăl ”: [COLOR=blue]“ – În cor de Duh Sfânt rostim cuvânt, Doamne, căci Tu ne-ai îmbrăcat pe noi în Duhul Sfânt, în puterea cea de sus după ce Te-ai dus la Tatăl prin învierea și prin înălțarea Ta apoi iarăși în Tatăl, din Care purcezi și prin Care Te slăvești, slăvindu-L pe El întru Tine.”[/COLOR] (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009) [COLOR=blue]“[/COLOR]Dumnezeul Pucioasei” se plânge mereu că e un Dumnezeu necăjit: toate îi merg pe dos; noroc cu șfinții din cer care-i vin în ajutor: [COLOR=blue]“ O, grăirea din cer ar fi să nu se mai sfârșească pe pământ, că e vremea ei acum, dar ai nevoie de ucenici, o, Doamne. O, necăjit ești Tu pe pământ acum! Venim cu Tine, Îți venim în ajutor noi, cei din cer ucenici ai Tăi, așa cum Ți-am fost și pe pământ, ba și mai mult acum[…]”[/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009) Apoi, creștinii de rând sunt îndemnați să meargă la preoții bisericii și să le ceară, ca unor învățători, să le arate ei pe Domnul și pe Duhul Sfânt. Iar ei desigur că n-o să le poată arăta nimic, pentru că acum Domnul și Duhul sunt numai la Pucioasa, și de aici nu se mai duc nicăieri în lume: [COLOR=blue]“ O, fii ai oamenilor, înțelegeți voi că suntem cei vii atunci când voi ne cereți vouă pe noi mijlocitori prin grăirea voastră cu noi? Vă îndemnăm pe voi să mergeți în cete-cete la cei ce s-au așezat peste voi în nume de învățători ai mântuirii voastre cea de la Domnul și să-i întrebați de Domnul și de voi și de Scripturile cele de apoi și de Duhul Sfânt Mângâietorul, Cel promis de Domnul că vine pe pământ, și să vi le arate ei pe acestea, căci s-au pus vouă învățători. ”[/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009) Și atunci, iată că li se oferă și soluția: să asculte de cuvântul “ucenicilor Domnului de la Pucioasa” și să se facă și ei propovăduitori neabătuți ai cuvântului pucioșesc care le grăiește din ceruri: [COLOR=blue]“ O, ascultați de cuvântul ucenicilor Domnului, căci vă grăim vouă. Fiți cuvânt, fiți purtători de sfințenie, și nu vă veți lepăda de Cel ce grăiește vouă din ceruri, căci sfințenia vă ajută să-L cunoașteți. ”[/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009) “Sfinții” de la Pucioasa dezvăluie taina că vrăjmașii lui Dumnezeu sunt îmbrăcați acum cu haine de sfânt și lucrează cu taină mare: [COLOR=blue]“ O, e mare războiul prin cele ce nu se văd ale lui! O, e vreme de îndemnare la luptă prin sfințenie și prin credință și prin rugăciune, căci satana e îmbrăcat pe deasupra cu haină de sfânt și lucrează cu ascundere mare așa cum numai el lucrează, iar ascunderea este întuneric. Treziți-vă! Vrăjmașii sunt îmbrăcați în haine de oaie și vor fi descoperiți de sub haina lor,… ”[/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009) Șpiritul Șfântului Ioan Evanghelistul propovăduiește acum la Pucioasa o nouă Evanghelie și un nou Cuvânt și o poruncă nouă: iubirea de “Frații “ de la Pucioasa: [COLOR=blue]“ O, Doamne mare în cuvânt, așa am lucrat și noi în ziua noastră de serbare între ai Tăi de azi pe vatra neamului român. Ajută-i pe ei să fie mai mult decât noi! Dă-le lor frați ajutători sporului Evangheliei Tale celei noi, căci ea este cuvântul Tău cel de azi, cuvânt nou, iubire nouă, Doamne. Amin. [/COLOR] [COLOR=blue]Iar eu, acum, ucenicul Tău cel iubit de Tine, Ioan, intru cuvânt și le spun lor cum le-am spus și ucenicilor de atunci, căci așa le-am spus după ce Tu ai mers la Tatăl: [/COLOR][COLOR=blue]«Vă scriu vouă poruncă nouă, ca să umblați în lumină, căci întunericul se duce. Iubiți-vă frate pe frate, căci cine zice că este în lumină, iar pe fratele său îl urăște, acela este în întuneric până acum, dar cel ce iubește pe frați rămâne în lumină și sminteală nu este întru el, pentru că întunericul nu orbește ochii lui». ”[/COLOR](Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009) [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] [COLOR=purple]Estera [/COLOR] [COLOR=purple]8 mai 2009[/COLOR] [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Estera:
"Pucioșii lansează apoi o învățătură nouă, care, dacă va fi acceptată de Biserică, va duce la modificarea Crezului Niceeo-Constantinopolitan: “Fiul purecede din Tatăl ”: [COLOR=blue]“ – În cor de Duh Sfânt rostim cuvânt, Doamne, căci Tu ne-ai îmbrăcat pe noi în Duhul Sfânt, în puterea cea de sus după ce Te-ai dus la Tatăl prin învierea și prin înălțarea Ta apoi iarăși în Tatăl, din Care purcezi și prin Care Te slăvești, slăvindu-L pe El întru Tine.”[/COLOR] (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a treia după Paști, a mironosițelor, 3 mai 2009)" Aici e vorba de Fiul: Duhul Sfant, care s-a lasat peste Fiul Iisus atunci cind a fost Botezat de Ioan shi a ramas peste El, shi care a fost suflat peste ucenici in Duminica Invierii shi care a primit putere de sus de Rusalii in Apostoli shi ucenici; al treilea Ipostas shi a Treia Persoana a Sfintei Treimi, deci nu se modifica absolut nimic din crez, ci se deslusheshte Adevarul, despre Fiul Hristos, a doua Putere Cereasca (Fiul Omului) shi despre Fiul (Duhul Sfant) care din Tatal purcede, a treia putere Cereasca asemenea unuia dintre cei doi tineri ce erau cu Dumnezeu cand i-a primit Avraam shi Sarra pe acei Oameni straini shi asemenea lui Avraam, respectiv Iacov devenit Israil (fiul lui Isaac)... ca icoana umana a Sfintei Treimi... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sau daca dumneata nu pricepi inseamna ca e erezie ce scriu eu? poi eu doar repet din ce este scris shi ce am priceput ca o placa stricata ca eu defapt nu zic nimic ci doar repet ca sa-mi fie mie cu folos, ca sa shtiu shi sa nu uit Adevarul, pentru ca Acela ne va face slobozi. deci ce erezie se nashte? ca dumneata nu shtii shi nu pricepi scripturile sunt eu vinovat de nashterea ereziilor? poi cu lupul imbracat in haina de oaie cu lucrarea cea neagra shi ascunsa ca ala este ereticul sectant creshtin ortodox interior cu ala ma lupt ca ala vrea sa-shi impuna stapanirea injurashilor sai in locurile cele cereshti ca sa nu ne mai inchinam Domnului ci sa credem shi sa slujim minciunii... dar candva se va vadi chipul sulimenizat al ereticului pe care gLumea il urmeaza pentru ca i-a dat balaurele scaunul lui de imparatzie shi tiranie... deci draga Florina77, care este erezia ce se nashte? care? ca sunt unii care nu vor sa creada in Cuvantul lui Dumnezeu? poi e treaba lor... dar daca ei nu cred, asta nu inseamna ca cei ce cred sunt eretici shi ca ar trebui sa fie shi ei necredincioshi ca sa fie pace intre oameni, caci pacea este cu Dumnezeu iar daca pe Dumnezeu il lepezi shi nu-L crezi shi nu-L urmezi atunci cum vei avea pace cu oamenii sau ce va fi paceea aia din sufletul tau? lupii-shi schimba parul de sub haina de oaie dar naravul ascuns ba! |
|
|||
|
|||
![]()
Biblia nu vorbește nicăieri despre doi Fii ai Tatălui, dintre care unul este Fiul Hristos, iar celălalt este Fiul-Duhul Sfânt. Biblia vorbește despre un singur Fiu:
[COLOR=darkred]Sfânta Evanghelie după Ioan: [/COLOR] [COLOR=darkred]Cap. 1[/COLOR] [COLOR=darkred]18[/COLOR][COLOR=darkred]. Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată; Fiul cel[/COLOR] Unul-Născut[COLOR=darkred], Care este în sânul Tatălui, Acela L-a făcut cunoscut. [/COLOR] [COLOR=darkred]Cap. 3[/COLOR][COLOR=darkred]16[/COLOR][COLOR=darkred]. Căci Dumnezeu așa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel[/COLOR] Unul-Născut [COLOR=darkred]L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică. [/COLOR] [COLOR=#8b0000][/COLOR] [COLOR=darkred]Întâia epistolă sobornicească a Sfântului Apostol Ioan :[/COLOR] [COLOR=darkred]Cap. 4[/COLOR] [COLOR=darkred]9[/COLOR][COLOR=darkred]. Întru aceasta s-a arătat dragostea lui Dumnezeu către noi, că pe Fiul Său cel[/COLOR] Unul Născut [COLOR=darkred]L-a trimis Dumnezeu în lume, ca prin El viață să avem. [/COLOR] [COLOR=#8b0000][/COLOR] [COLOR=black]Așadar, un singur Fiu a fost născut din Tatăl dinainte de veci, după cum un singur Duh Sfânt a purces din Tatăl și a fost trimis de Fiul oamenilor.[/COLOR] În textul pucioșilor este vorba clar despre un Iisus despre care se pretinde că a purces din Tatăl. Aceasta este (doar una dintre mai multe) erezia pucioșilor: [COLOR=#0000ff]“ – [...] [COLOR=red]Doamne[/COLOR], căci Tu ne-ai îmbrăcat pe noi în Duhul Sfânt, [...] după ce Te-ai dus la Tatăl [COLOR=red]prin învierea și prin înălțarea Ta[/COLOR] apoi iarăși [COLOR=red]în Tatăl,[/COLOR] [COLOR=red]din Care purcezi[/COLOR] și prin Care Te slăvești, slăvindu-L pe El întru Tine.”[/COLOR] Nu pote fi vorba despre Duhul Sfânt și pentru motivul că Duhul nu a murit pe cruce, nu a înviat și nu S-a înălțat la ceruri, ba dimpotrivă, a coborât din ceruri la Cincizecime , peste Apostoli, în chip de limbi de foc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sau atunci cand se deschid Cerurile shi Duhul Sfant ce din tatal purcede in chip de porumb se coboara prin botezul sf Ioan Bptezatorul peste Domnul Hristos shi ramane peste El in veac, despre Acesta Marturiseshte Dumnezeu: Despre Cei doi Fii ai Sai ca Unul: "Acesta este Fiul Meu Preaiubit, de El sa Ascultatzi" caci Hristos smerindu-se vorbea despre sine ca fiu al omului spunand ca cine ii va greshi Lui se va ierta lui dar marturisind ca cine va greshi impotriva Duhului Sfant, impotriva Adevarului acelea nu i se vor ierta lui, nici atunci shi nici in veacul viitor... shi despre El vorbea, despre Acel alt Mangaietor pe care il voi trimite voua, care va va calauzi in tot Adevarul, deci ne va carmui spre Viatza pe Calea Sfanta, shi pe Acela l-a suflat imediat dupa inviere aratand ca intru El este puterea a treia a lui Dumnezeu de a ierta sau a lega shi ceea ce este iertat sau legat asha va ramane shi in Cer shi pe Pamant, shi in ziua de Rusalii prin El, prin Duhul Sfant au primit Apostolii putere de sus, de la Tatal, caci atunci a venit din Cer puterea Duhului Sfant, shi i-a imbracat pe Apostoli shi ucenici cu putere de sus ca totzi cei stranshi sa primeasca Pace shi incredintzre ca Hristos a inviat din Mortzi shi sa poata vesti la tot neamul shi poporul Bucuria sfanta a Invierii... deci scriptura marturiseshte mereu despre Cele trei Ipostasuri ale lui Dumnezeu, iar voi ridicatzi nemultzumirea afirmand ca Domnul, Cuvantul lui Dumnezeu nu este Dumnezeu ci erezie? sau Duhul Sfant in chip de Porumb nu este Fiu al lui Dumnezeu? poi din Tatal purcede, dar nu este Tatal ci este Duhul Sfant ca altfel ar fi zis ca este Tatal, dar peste tot este reprezentat distinct, in toata iconografia, deci nu are cum fi Tatal, ci prin Hristos, in Duhul Sfant toate s-au facut, deci daca Hristos este Cuvantul am putea spune ca Duhul este Lucrarea/Lucratorul/Vistierul cel Intzelept shi Tainic al lui Dumnezeu... deci daca nu ne nashtem de sus prin El in Dragoste sfanta shi sfintzita de Dumnezeu shi aproape, la nimic nu ne foloseshte orishice am face, ori am crede, ori a face, ori a marturisi, ori am cugeta, ori a munci... pentru slava de la oameni. Deci oricat ne-am da chinval rasunator, strigand mereu, eres, eres, secta, antichrist, tot degeaba... ca barna din propriul ochi tot nu o scoatem shi ne facem ca nu o vedem. |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=blue] [COLOR=black]Citat:[/COLOR]
sau atunci cand se deschid Cerurile shi Duhul Sfant ce din tatal purcede in chip de porumb se coboara prin botezul sf Ioan Bptezatorul peste Domnul Hristos shi ramane peste El in veac, despre Acesta Marturiseshte Dumnezeu: Despre Cei doi Fii ai Sai ca Unul: "Acesta este Fiul Meu Preaiubit, de El sa Ascultatzi" [/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue][COLOR=black]Nici vorbă ca Dumnezeu să mărturisească o așa aberație: că ar avea [COLOR=red]doi Fii[/COLOR], [COLOR=red]ca Unul[/COLOR]. Dimpotrivă, El spune foarte limpede: "Acesta este Fiul Meu cel preaiubit..." deci Fiul zice , nu Fiii...[/COLOR][/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue][COLOR=black]Alt citat:[/COLOR] deci scriptura marturiseshte mereu despre Cele trei Ipostasuri ale lui Dumnezeu, iar voi ridicatzi nemultzumirea afirmand ca Domnul, Cuvantul lui Dumnezeu nu este Dumnezeu ci erezie? sau Duhul Sfant in chip de Porumb nu este Fiu al lui Dumnezeu? [/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=black]Noi credem că Domnul Iisus este Cuvântul lui Dumnezeu, dar nu credem că invenția pucioșilor intitulată "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa" este de la Dumnezeu, ci este o minciună și o erezie.De asemenea, considerăm că formularea "[COLOR=#0000ff]Duhul Sfant in chip de Porumb este Fiu al lui Dumnezeu[/COLOR]" este o formulare lipsită de fundament scripturistic, deci eretică.[/COLOR] Alt citat: [COLOR=blue]poi din Tatal purcede, dar nu este Tatal ci este Duhul Sfant ca altfel ar fi zis ca este Tatal, dar peste tot este reprezentat distinct, in toata iconografia, deci nu are cum fi Tatal, ci prin Hristos, in Duhul Sfant toate s-au facut, deci daca Hristos este Cuvantul am putea spune ca Duhul este Lucrarea/Lucratorul/Vistierul cel Intzelept shi Tainic al lui Dumnezeu... [/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=black]Din acest citat reiese că logica folosită pentru a afirma că Duhul Sfânt este al doilea Fiu al lui Dumnezeu este următoarea: Dacă nu este Tatăl, înseamnă că este Fiul, căci tot ce nu este Tatăl, este Fiul. Deci Duhul Sfânt este și El un Fiu, este al doilea Fiu al Tatălui.[/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poi draga MM, nu credeam sa fi atat de incapatzanata in a tzine ca orbul de bata de cioarba de potroace cu care ar vrea sa ne otraveasca mereu marele injurash din desfranata jidoavca, ala care se ocupa cu despartzitul oilor de capre, el fiind un fel de tzap, afirmand la orishice eres, secta, minciuna, hula, caci se shtie ca furul striga cel mai tare prindetzi hotzii, sau n-a patzit-o chiar sarmanul rege David cand a zis la pilda proorocului Natan ca acela ce a savarshit asha o fapta este demn de moarte, aratandu-se fara mila shi necrutzator shi foarte foarte drept... iar cand proorocul Natan a zis: poi draga rege David: tu eshti acela... atunci sarmanul rege, strafulgerat a simtzit Adevarul de la Dumnezeu shi cum faptele sale au fost desconspirate shi shtiute de catre Domnul a zis recunoscandu-shi vina: Vai mie caci am greshit Domnului... iar proorocul Natan a zis ca pentru ca a recunoscut greshala sa a fost iertat dar sabia a stat deaspra casei sale din pricina pacatului Sau, caci sarmanul David s-a folosit de Duhul ca sa para ca moartea generalului Sau a fost de la Domnul... deci a mintzit pe Dumnezeu folosindu-se de Dumnezeu ca sa-shi ascunda pacatul sau... shi spune Sarmanul David, in psalm, vazand cata varsare de sange al lui Israil s-a facut in popor din pricina Sa: "Fereshte-ma Doamne de varsarea de sange, Dumnezeule, Dumnezeul mantuirii mele; Bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta" deci iata draga MM, cu te intreb shi eu asha ca shi ghicitoarea aia: "sta intr-un picior shi pare o umbrela, ghici ciuperca ce e?" poi daca purcede din Tatal shi nu e Tatal, ramane peste Fiul Hristos care era nascut de la Duhul Sfant shi din Fecioara Maria shi este suflat peste apostoli shi apoi se asheaza peste ei puterea Lui de Rusalii, shi este alt Mangaietor pe care il voi trimite voua de la Tatal, shi este reprezentat in Scripturi prin al treilea om de la stejarul Mamvri shi este numit Israil prin rebotezarea lui Iacov, vazandu-se prin el poporul lui Israil asha ca un singur om, deci este nu doar o energie ci este o persoana, un ipostas, al treilea Ipostat al lui Dumnezeu, in chip de porumb, care s-a ashezat peste Domnul shi a ramas peste El caci peste ceilaltzi botezatzi nu a ramas caci au pacatuit, shi este vistierul bunatatzilor shi datatorul de viatza, shi care ia de la Domnul Iisus shi ne da noua shi Marturiseshte Adevarul, shi care este a treia putere Cereasca dupa Tatal shi dupa Fiul, atunci draga MM margareta, ce este oare Duhul Sfant, daca intru El devenim shi noi fii shi fratzi ai Domnului? Deci este asha ca shi fratele cel mic shi care marturiseshte pe fratele Sau mai Mare, pe primul Nascut al lui Israil, pe Domnul Hristos... deci Noi suntem Duhul Sfant shi tzara stralucirilor Domnului, Romania shi Israel cel din romani, caci noi marturisim inaintea lumii Calea, Adevarul shi Viatza, dar fireshte intru Duhul sfant marturisim daca marturisim, caci se shtie ca noi suntem nishte umili pacaoshi mireni din BOR ce ne straduim sa plinim tot ce ne cere Cuvantul lui Dumnezeu, caci defapt trebuie sa ne lasam ca papushile in mana Lui caci plineshte Domnul tot ce mai are de plinit cu credincioshii sai, floricele Sale pucioase sau de pretutindenea care cred shi urmeaza calea cea stramta ce duce la desavarshire shi viatza veshnica... deci care este erezia? ca am spus ca Duhul sfant este fiul lui Dumnezeu? Sa nu fie Domnul Dumnezeu, Dumnezeul lui Avraam, Isaac shi Iacov devenit Israil? Deci daca Mielul este intaiul nascut, Porumb-ul este al treilea ipostas al lui Dumnezeu caci este o persoana care cu suspinuri negraite se roaga pentru noi, caci cele ce se greshesc fiului omului se vor ierta lor dar cele ce se greshesc fatza de Duhul sfant, nu se vor ierta lor nici in veacul acesta shi nici in veacul viitor... deci iata: Cuvantul lui Dumnezeu ne va carmui toate neamurile cu toiag de fier shi pe coapsa lui shi pe fruntea lui sta scris un nume pe care nimeni nu-l shtie decat cel ce-l primeshte, shi numele lui este Cuvantul lui Dumnezeu shi haina lui este alba shi plina de sange iar oshtile Cerului il urmeaza shi sfintzii shi ingerii au haine albe fara pata shi vin in urma Lui.... daca nu crezi, nu-tzi fa o piatra de poticnire shi pashtetzi iarba pe care o cunoashtetzi, caci oricum doar cu cei ce cred shi care raman credincioshi shi iubitori pana la sfarshit ishi va duce la indeplinire Hristos-Dumnezeu planul Sau de la Tatal... de a plinii proorocirile pentru vremurile acestea din urma shi tot ce a ieshit din gura Lui Dumnezeu shi apoi a fost scris prin proorocii shi sfintzii Sai... |
|
|||
|
|||
![]()
Citat:
[COLOR=blue]Deci este asha ca shi fratele cel mic shi care marturiseshte pe fratele Sau mai Mare, pe primul Nascut al lui Israil, pe Domnul Hristos...[/COLOR] Asta spun și neoprotestanții eretici: că [COLOR=red]Isus a fost "[/COLOR][COLOR=#0000ff]primul Nascut [/COLOR][COLOR=red]" din Maria, nu "Unul născut", deci, Maria a mai avut și alți fii, deci nu mai era Fecioară...[/COLOR] [COLOR=red][COLOR=black]Dar noi mărturisim că Iisus Hristos este Unul născut din Tatăl, înainte de veci, și Unul născut din Fecioară, la plinirea vremii vestite prin prooroci. Și mărturisim că este erezie să considerăm pe Duhul Sfânt fratele mai mic al lui Iisus, care este Fratele Lui mai mare ( adică, un fel de Big Brother!!!)[/COLOR][/COLOR] [COLOR=red][COLOR=#000000]Altminteri, credem că Duhul Sfânt este o Persoană din Sfânta Treime, care are Dumnezeirea întreagă, la fel cu celelalte două. [/COLOR][/COLOR] [COLOR=red][COLOR=#000000]Dar a amesteca și a schimba însușirile Persoanelor Dumnezeiești nu ni se cade nouă să facem, altminteri călcăm pe urmele celor care au inventat "Filioque", zicând (după capul lor) că Duhul Sfânt de la Tatăl și de la Fiul purcede. Și pucioșii calcă apăsat pe urmele lor, zicând că și Fiul purcede de la Tatăl.[/COLOR][/COLOR] [COLOR=red][COLOR=#000000]Alt citat:[/COLOR][/COLOR] [COLOR=blue]deci Noi suntem Duhul Sfant shi tzara stralucirilor Domnului, Romania shi Israel cel din romani, caci noi marturisim inaintea lumii Calea, Adevarul shi Viatza, [/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=black]Care [COLOR=blue]Noi[/COLOR]? că nu e prea limpede. [COLOR=blue]Noi, Pucioșii[/COLOR]??[/COLOR] Alt citat (replicile sunt trecute în paranteze): [COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=blue]noi suntem nishte umili pacaoshi mireni din BOR ce ne straduim sa plinim tot ce ne cere Cuvantul lui Dumnezeu, [COLOR=black](Care? cel de la Pucioasa?)[/COLOR] caci defapt trebuie sa ne lasam ca papushile in mana Lui [COLOR=black](Asta e o manevră lansată tot de pucioși în Cuvântul lor, ca să-i manipuleze mai bine pe adepții lor, să-i facă niște marionete de cârpă) [/COLOR]caci plineshte Domnul tot ce mai are de plinit cu credincioshii sai, floricele Sale pucioase [COLOR=black](frumoasă mărturisire de credință a unuia care se crede a fi[/COLOR] [COLOR=black]"[/COLOR]umil păcătos mirean din BOR[COLOR=black]"![/COLOR][COLOR=black]) [/COLOR]sau de pretutindenea care cred shi urmeaza calea cea stramta ce duce la desavarshire shi viatza veshnica... deci care este erezia? ca am spus ca Duhul sfant este fiul lui Dumnezeu? [COLOR=black](da, bineînțeles!)[/COLOR] [/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue][COLOR=black]Alt citat:[/COLOR] daca nu crezi, nu-tzi fa o piatra de poticnire shi pashtetzi iarba pe care o cunoashtetzi, [/COLOR][COLOR=black]Păi, asta zicem și noi: Pașteți iarba pe care o cunoașteți nu mai alergați pe plaiurile dâmbovițene, în speranța că iarba de acolo e mai grasă. Pentru sănătatea dumneavoastră, reduceți consumul de grăsimi și o să vă fie mai bine.[/COLOR] |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|