Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.08.2010, 20:46:49
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

"Ca daca cu gura ta vei marturisi ca Iisus este Domnul, si'n inima ta crezi ca Dumnezeu L-a inviat din morti, te vei mantui. " Romani 9:9
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 09.08.2010, 22:25:19
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit Cuvinte folositoare

"Răbdare în boală, răbdare în ocară, răbdare cu mulțumire, pentru scumpa mântuire!"
Părintele Paisie Olarul
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 10.08.2010, 09:28:59
Scotianul
Guest

Implicit I Corinteni 15:54-56

,,Iar când ființa aceasta stricăcioasă se va îmbrăca în nestricăciune și ființa aceasta muritoare se va îmbrăca în nemurire, atunci va fi cuvântul care este scris: Înghițitu-s'a moartea'ntru biruință.Unde-ți este, moarte, biruința? Moarte, unde-ți este boldul?
Iar boldul morții este păcatul, iar puterea păcatului este legea."
Reply With Quote
Vechi 11.08.2010, 00:10:21
Senior Member

Implicit

"Domnul Dumnezeu e puterea mea
si-mi va intari pasii s'ajunga la'mplinire
El ma urca deasupra inaltimilor
ca eu sa biruiesc intru cantarea Lui ." Avacum 3:19
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 11.08.2010, 10:25:21
Scotianul
Guest

Implicit Luca 23:39-43

,,Iar unul din răufăcătorii răstigniți Îl defăima, zicând: „Nu ești tu Hristosul?; Mântuiește-te pe tine și pe noi! Iar celălalt, certându-l, i-a zis: „Nu te temi tu de Dumnezeu, de vreme ce ești în aceeași osândă? Noi, cu dreptate primim ce ni se cuvine după faptele noastre, dar Acesta nici un rău n'a făcut.Și-I zicea lui Iisus: „Pomenește-mă, Doamne, când vei veni întru împărăția Ta!“ Iar Iisus i-a zis: „Adevăr îți spun Eu ție: astăzi vei fi cu Mine în Rai!“
Reply With Quote
Vechi 13.08.2010, 19:51:09
Senior Member

Implicit

"Si te vei face acestui popor ca un zid puternic de arama;
se vor lupta cu tine, dar nu te vor birui, caci Eu cu tine sunt ca sa te scap
Si te voi scoate din mana celor rai si din mana ucigasilor te voi izbavi."

Ieremia 16:20,21
Reply With Quote
Vechi 20.09.2010, 18:46:24
Senior Member

Implicit

"Adevărat, adevărat zic vouă că voi veți plânge și vă veți tângui, iar lumea se va bucura. Voi vă veți întrista, dar întristarea voastră se va preface în bucurie.
Femeia, când e să nască, se întristează, fiindcă a sosit ceasul ei; dar după ce a născut copilul, nu-și mai aduce aminte de durere, pentru bucuria că s-a născut om în lume.
Deci și voi acum sunteți triști, dar iarăși vă voi vedea și se va bucura inima voastră și bucuria voastră nimeni nu o va lua de la voi." Ioan 16:20-22
Reply With Quote
Vechi 21.09.2010, 16:07:34
Senior Member

Implicit Ps 16

" Domnul este partea mea de moștenire și paharul meu, Tu îmi îndrepți sorțul meu.
Eu binecuvântez pe Domnul care mă sfătuiește, căci până și noaptea îmi dă îndemnuri inima.
Am necurmat pe Domnul înaintea ochilor mei: când este El la dreapta mea, nu mă clatin.
De aceea inima mi se bucură, sufletul mi se înveselește, și trupul mi se odihnește în liniște."
Reply With Quote
Vechi 22.09.2010, 14:54:27
Senior Member

Implicit Matei 5: 44-48

"Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc,

Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele și peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți.

Căci dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veți avea? Au nu fac și vameșii același lucru?

Și dacă îmbrățișați numai pe frații voștri, ce faceți mai mult? Au nu fac și neamurile același lucru?

Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este."
Reply With Quote
Vechi 24.09.2010, 06:56:01
Senior Member

Implicit Romani 12:9-21

9. Dragostea să fie nefățarnică. Urâți răul, alipiți-vă de bine.
10. În iubire frățească, unii pe alții iubiți-vă; în cinste, unii altora dați-vă întâietate.
11. La sârguință, nu pregetați; cu duhul fiți fierbinți; Domnului slujiți.
12. Bucurați-vă în nădejde; în suferință fiți răbdători; la rugăciune stăruiți.
13. Faceți-vă părtași la trebuințele sfinților, iubirea de străini urmând.
14. Binecuvântați pe cei ce vă prigonesc, binecuvântați-i și nu-i blestemați.
15. Bucurați-vă cu cei ce se bucură; plângeți cu cei ce plâng.
16. Cugetați același lucru unii pentru alții; nu cugetați la cele înalte, ci lăsați-vă duși de spre cele smerite. Nu vă socotiți voi înșivă înțelepți.
17. Nu răsplătiți nimănui răul cu rău. Purtați grijă de cele bune înaintea tuturor oamenilor.
18. Dacă se poate, pe cât stă în puterea voastră, trăiți în bună pace cu toți oamenii.
19. Nu vă răzbunați singuri, iubiților, ci lăsați loc mâniei (lui Dumnezeu), căci scris este: „A Mea este răzbunarea; Eu voi răsplăti, zice Domnul”.
20. Deci, dacă vrăjmașul tău este flămând, dă-i de mâncare; dacă îi este sete, dă-i să bea, căci, făcând acestea, vei grămădi cărbuni de foc pe capul lui.
21. Nu te lăsa biruit de rău, ci biruiește răul cu binele.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Luca 13 Versetul 21 Fratziorul Din Noul Testament 14 11.11.2009 22:28:37
Versetul care ne invata sa ne smerim cristiboss56 Despre Sfanta Scriptura 7 11.11.2009 22:23:38
Versetul zilei Daniela-Iulia Din Noul Testament 1 13.05.2009 09:22:30