![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa vedem lucrurile obiectiv... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu iti dau dreptate, dar nici nu iti mai aduc contrargumente. Sincer ma simt prea rau ca sa ma mai enervez! Vezi lucrurile cum vrei tu Mirean..si Dzeu si Maica Domnului sa te aibe in paza!
|
|
|||
|
|||
![]()
Si inca ceva Mirean, daca ma doare ceva din toata povestea asta..nu e nici Corogeanu nici maicuta care a murit saraca (Dzeu sa o ierte ca a mers la Bucurie, nici IPS Corneliu (care va seama in fata Lui Dzeu ptr oile sale.. ma DOARE ca tvr a transformat totul intr-un film de groaza! A facut din taina TEATRU! Nu iti doresc sa vezi cu adevrat un demonizat, eu am vazut cu ochii mei si nu unul..crede-ma nu mai vreau sa vad! As avea o singura intrebare, daca consideri ca sunt bolnavi psihic ( unii da sunt) de ce reactioneaza la Aghiazma? De ce se linstesc DOAR CU AGHIAZMA si nu cu medicamentele? Sa nu imi spui ca Nu crezi..pentru ca Dzeu mi-e martor, EU am vazut cu ochii mei! DE CE? care e logica? Dar e mai bine sa judecam la nesfarsit un biet preot, sa scriem aici romane de "vorbe in vant"..in timp ce Timpul nostru zboara. Ca maine mor si atunci nu voi fi intrebata de corogeanu ci de timpul meu..asa ca eu ma retrag. Iti doresc Mantuire!
am fost obraznica stiu dar!! NU ma scuz! ASTA SIMT! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am spus ca am vazut "demonizati". Nu citesti tot? Irina nu era maica...era "sora de ascultare". Se calma cu medicamente si asista la Sf. Taine fara probleme. Se comporta ciudat numai in lipsa medicamentelor. Asta inseamna demonizare? In cazul asta spitalele de psihiatrie ar trebui desfiintate, nu? |
|
|||
|
|||
![]()
1.eu ma indoesc nu de existenta demonizati ci d efaptul ca Pr Corogeanu ar fi avut capacitatea de a discerne ( asa ca la o prima vedere nu mi-a inspirat ca ar ar fi un parinte induhovnicit, nu cred ca asa se comporta in situatii limita/ de stress un astfel de parinte- ma refer la reactiile sale etc)
2. chiar daca fata era demonizata nu astfel se procedeaza. Personal nu am asistat la nici un Sf maslu (daca asta e taina despre care se vorbeste ) facut de un singur preot. Poate ca si acest lucru a contat si a aratat ca nu e de joaca cu astfel de lucruri si ca trebuie facute dupa randuiala. Stiu de demonizati legati dar asta se facea doar in biserica in timpul maslului dar nu am auzit sa le puna calus sau plasture chiar daca deranjau prin ceea ce ziceu. Si nici nu am auzit ca un parinte sa dea sfat ca un bolnav sa nu isi ia medicamentele prescrise de medic 3. jenica diferenta intre povestea ta si asta este ca probabil nimeni nu va crede ca acel medic a procedat bine. In schimb in acest caz Corogeanu pentru unii e un fel de "sacrificat" etc 4. a fi preot este ceva cu totul deosebit, ai altfel de asteptari de la un astfel de om. Nu este suficinet sa stie tipul de la slujba ci sa aiba anumite calitati in toata viata sa. Ca vezi un om in postul mare mancand o gaina e una si sa vezi un preot e alta nu? Il condamni mai asupru De ce? Pentru el ne este un exemplu, este cel care ne indruma spre calea cea buna. Cum ai putea sa ajungi acolo unde trebuie cand indicatorul este gresit? De la maici, preoti astepti ca acestia se poarte cu dragoste calitate pe care cel care "face diferenta" Ori modul in care s-au purtat cu acea fata nu e deloc un mod iubitor. Este condamnabil fiindca prin fapta sa a lovit in ideea de ortodoxie etc. Nu este un simplu om care a legat o fata ci a facut-o intr-o anumita calitate, intr-o institutie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
COMUNICAT DE PRESA TANACU | TANACU | Stiri, actualitati, anunturi | 50 | 15.01.2011 16:00:37 |
Cazul Ungheni | PadreCory | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 15 | 22.05.2008 12:13:01 |
cazul tanacu | crypo | Din Vechiul Testament | 3 | 06.04.2008 15:06:52 |
Cazul Seraphim Rose si altii | veilur | Intamplari adevarate | 15 | 14.12.2007 22:38:12 |
|