![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu n-am zis ca toate melodiile sunt asa dar in adunarile astea mari se merge preponderent spre un asemenea stil, se canta psalmi dar nu se psalmodiaza
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() De lautareasca te rog sa nu zici nimic. Eu stau printre romi si le mai fac cd-uri cu muzica crestina. Degeaba incerc sa le mai diversific gusturile macar cu o ardeleneasca, daca nu e lautareasca nu e buna.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ramane de vazut, cred ca se pune cam mult accent pe practica din biserica, mai mult conteaza practica din afara bisericii, sau dupa ce terminam serviciul se dezbraca haina de crestin? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu treziti tot cartierul folositi ce instrumente doriti fratilor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Conteaza atitudinea cu care cineva aduce inchinare prin cantec. Ar fi totusi de evitat sa fie in genul hip-hop sau trance.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incercam sa remediem acest neajuns. In timpul slujbelor de evanghelizare cele mai multe biserici reduc numarul rugaciunilor comune. Unele biserici chiar au scos rugaciunea comuna din modul lor de inchinare. Opinia mea este ca rugaciunea comuna este un mod acceptabil de inchinare. Motive: 1. Dumnezeu poate auzi rugaciunile tuturor crestinilor in acelasi timp. 2. Acest tip de rugaciune pare a avea un fundament biblic, Fapte 4:24 "Cînd au auzit ei aceste lucruri, si-au ridicat glasul toti împreunã cãtre Dumnezeu, si au zis: ,,Stãpîne, Doamne, care ai fãcut cerul, pãmîntul, marea si tot ce este în ele!..." 3. Ofera posibilitatea ca mai multe persoane sa poata inalta rugaciuni lui Dumnezeu. 4. Alte confesiuni folosesc forme inrudite: triplete de rugaciune, rugaciune in grupuri mici. Da, rugaciunea comuna este o forma confesionala specifica penticostalilor. Daca exista disponibilitate de acceptare a diversitatii confesionale intelegerea ei nu intampina dificultati de netrecut. Daca se doreste ridiculizarea "celorlalti" este un bun argument. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|