![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Bello intreb a treia oară , ai vb cu duhovnicul tau despre cele din Creta ?Ai binecuvantarea duhovnicului tau pt informatziile pe care le expui cu privire la sinodul din Creta ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu acum ma rog pentru duhovnicul meu. Pare ciudat, dar asta fac. Voi discuta atunci cand voi simti ca pot.
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci n-ai binecuvântarea duhovnicului.Pai n-ar fi mai bine sa iei binecuvântare înainte ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Exista un parinte care mi-a dat binecuvantare sa scriu, dar acesta a trecut la cele vesnice.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Întrebare:De ce răspândeÈti informaÈii privind Biserica fara avea binecuvântare in acest sens de la duhovnicul tau ? Last edited by Copacel; 27.12.2016 at 19:46:36. |
|
||||
|
||||
![]()
Se accentuează starea ta , mare grijă cu pastilutele si cu cele vesnice , delirezi din ce in ce mai mult !
|
||||
|
||||
![]()
Nimic nu e ciudat la afecțiunea ta , toate valorile sunt răsturnate si halucinatiile se accentuează din ce in ce mai mult !
|
||||
|
||||
![]()
Deci arunci cu gunoi în cei vii cu binecuvântare de la cei morți.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ești furios, eu nu sunt. Am scris niște opinii ale mele și ale altora, ca și tine. Tu ai scris pro, eu contra. În loc sa critici opera, vii sa arunci cu noroi în autori. Pur și simplu nu îmi pot modela discursul după model papist. Nu e genul meu. Observ ca tu te adaptezi mai ușor la ecumenism. Îl aperi cu toată ființa ta... |
|
|||
|
|||
![]()
Copăcel, duhovnicul ei este unul dintre cei excomunicați pentru neascultare de Biserică.
|
|