Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2016, 19:25:28
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Ecumenismul legiferat la Creta are mari probleme, nu Biserica Ortodoxa! Persoana care a scris comentariul postat anterior nu a exagerat prea mult. Implicatiile hotararilor luate sunt grave.
Bello intreb a treia oară , ai vb cu duhovnicul tau despre cele din Creta ?Ai binecuvantarea duhovnicului tau pt informatziile pe care le expui cu privire la sinodul din Creta ?
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:25:31
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Zi Antonia,. Ai discutat cu duhovnicul tau cele prezentate noua aici cu privire la sinodul din Creata ?
Eu acum ma rog pentru duhovnicul meu. Pare ciudat, dar asta fac. Voi discuta atunci cand voi simti ca pot.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:30:40
Banned

Implicit

Citat:
Eu acum ma rog pentru duhovnicul meu. Pare ciudat, dar asta fac. Voi discuta atunci cand voi simti ca pot.
Deci n-ai binecuvântarea duhovnicului.Pai n-ar fi mai bine sa iei binecuvântare înainte ?
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:34:45
antoniap
Guest

Implicit

Exista un parinte care mi-a dat binecuvantare sa scriu, dar acesta a trecut la cele vesnice.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:43:54
Banned

Implicit

Citat:
Exista un parinte care mi-a dat binecuvantare sa scriu, dar acesta trecut la cele vesnice.
Binecuvântare de la duhovnicul tau și nu alt preot.Ca tu trebuie sa faci ascultare de duhovnicul tau.Deci nu ai binecuvântarea duhovnicului tau pentru cele afirmate inlegatura cu sinodul din Creta.
Întrebare:De ce răspândești informații privind Biserica fara avea binecuvântare in acest sens de la duhovnicul tau ?

Last edited by Copacel; 27.12.2016 at 19:46:36.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:48:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Exista un parinte care mi-a dat binecuvantare sa scriu, dar acesta a trecut la cele vesnice.
Se accentuează starea ta , mare grijă cu pastilutele si cu cele vesnice , delirezi din ce in ce mai mult !
Vechi 27.12.2016, 19:52:00
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Nimic nu e ciudat la afecțiunea ta , toate valorile sunt răsturnate si halucinatiile se accentuează din ce in ce mai mult !
Vechi 27.12.2016, 20:10:09
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Deci arunci cu gunoi în cei vii cu binecuvântare de la cei morți.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 20:28:09
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Se accentuează starea ta , mare grijă cu pastilutele si cu cele vesnice , delirezi din ce in ce mai mult !
Despre pastilute nu e chiar o rușine sa vorbim, dacă subiectul discuției o impune. Însă acum dai cu bățul în balta și nu e frumos. Probabil de la vodca....

Tu ești furios, eu nu sunt. Am scris niște opinii ale mele și ale altora, ca și tine. Tu ai scris pro, eu contra. În loc sa critici opera, vii sa arunci cu noroi în autori.

Pur și simplu nu îmi pot modela discursul după model papist. Nu e genul meu. Observ ca tu te adaptezi mai ușor la ecumenism. Îl aperi cu toată ființa ta...
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 20:42:00
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Copăcel, duhovnicul ei este unul dintre cei excomunicați pentru neascultare de Biserică.
Reply With Quote
Răspunde