![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumesc frumos Marina ! Mă bucur că peste puțin timp voi spune "Sărut mâna Părinte ", că Dumnezeu mi-a dăruit și această nouă zi . Chiar dacă nu v-am trecut pe toți pe pomelnic, vă am în sufletul meu pe toți cei de aici . O zi binecuvântată !
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani, Cristiboss! Zile senine, fericire si mantuire!
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani d-le Cristian Stefan, sa aveti parte de toate cele bune, sanatate, bucurii in familie, spor in toate
![]()
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani, bucurii duhovnicesti, sanatate, spor in tot ce-ti doresti!Dumnezeu sa te binecuvinteze in toti anii ce vor veni!Sa fii fericit alaturi de cei dragi ai tai si... de noi cei care ne aflam in aceasta mare familie crestina, am zis:FORUM CRESTIN ORTODOX !Cu drag, Georgeta
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]()
Îți doresc să ai numai bucurii,să fii sănătos,să ai pace în suflet și bunăstare în casă.
Îți doresc sporire în cele duhovnicești, în lucrarea celor bune și folositoare sufeletului Last edited by dorinastoica14; 27.12.2009 at 15:18:29. |
|
|||
|
|||
![]()
LA MULȚI ANI Ștefan .Deși ești destul de vechi pe forum nu te cunosc.Aceleași urări și pentru tine cu ocazia zilei onomastice.Sfântul Ștefan să te ocrotască.
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani Cristi Stefan,
![]() ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta.
|
||||
|
||||
![]()
Sanatate si zile multe binecuvantate sa aveti alaturi de cei dragi.
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani tuturor care poarta numele intaiului mucenic Stefan si celor care-si sarbatoresc ziua de nastere. Multa sanatate.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumesc din suflet celor ce s-au gândit la mine , acum când am mai pus un an la cei 52 ! Mulțumesc și pentru mesajele primite pe privat ce realmente mi-au adus multă bucurie în suflet . Mulți ani binecuvântați tuturor ! Cu mult drag : Cristian Ștefan
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|