![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Din desenul acesta, postat si pe prima pagina, eu am dedus ca ar fi un sombrero, de aceea am atasat acea palarie mexicana, pentru exemplificare.
![]() Banuiesc ca patratul asta e de forma sau daca nu e atunci ar fi o noua ipoteza aparuta pe "piata formelor planetei" si anume un paralelipiped dreptunghic, cu o fata sculptata si cinci fete netede. Mi se pare impropriu sa spui "pamant plat", ca uitandu-te la desenul asta numai o suprafata plana nu avem: ori e un ozn (sombrero), ori un paralelipiped. Last edited by ioanna; 10.11.2012 at 20:12:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt trist si profund nefericit ca nu mai imi citesti postarile...dar cred ca pot trai si fara asta, pacatosul de mine...imi voi duce mai departe viata de sceptic pe un Pamant rotund si deloc in centrul Universului...si deloc creat...:P Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 10.11.2012 at 20:30:54. |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă-l iei pe sin(x)/x și-l învîrți în jurul verticalei... mda.
Las' că vine el Vsovivi și vă arată el vouă sumbrero.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Foarte profund spus! Vorbesc serios; se pare ca Pamantul a fost ales ca loc de "joaca-spre-invatare" pentru specia umana, in forma ei actuala.
|
|
||||
|
||||
![]()
Stati linistiti, nu peste multi ani (avand in vedere cum evolueaza stiinta) va fi posibil zborul in spatiu, dupa cum spuneam. Adica posibil si pentru omul de rand. Sau cel putin un zbor la altitudini foarte mari, care sa permita concluzionarea cum ca pamantul e sferic. Sa-i vad atunci mutra lui @vsovivivi! Cred ca o sa ma prapadesc de ras.
|
|
|||
|
|||
![]()
Raoul! De cate ori ti-a repetat Florin ca geamurile de la avion, nave spatiale, lentilele foto, etc deformeaza "realitatea" afisandu -ti pamantul ca fiind sferic in loc de plat? Si daca o sa ajunga colegul sa zboare in spatiu tot prin "hublou" trebuie a priveasca pamantul, farfuria sau ruleta ce-o fi!
Deci varianta asta pica.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|