Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2016, 21:32:45
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul

ni se cere sa . . .
Ti se cere doar sa-ti iei pastilutele la timp , sa stai cat mai relaxată si sa nu te stresezi :)
Vechi 27.12.2016, 21:35:20
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Da , dar nu are legătură cu secția de psihiatrie pe care o frecventezi , draga noastră Antonia :)
Nu răspund la astfel de provocări. Nu ești în măsura sa revii la subiect, totuși?
Cred ca mi-ai mai scris de câteva ori în seara aceasta așa ceva. Greu cu sărbătorile astea!
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 21:37:04
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Antonia, iartă-mă, nu vreau să te jignesc, dar cu multe ocazii ai dovedit că nu stăpânești nici măcar un minim de noțiuni de bază în ceea ce privește învățătura ortodoxă. Sfinții Părinți, și chiar și Părinții contemporani cu coloană vertebrală sănătoasă, ne sfătuiesc să ascultăm de Biserică și nu de Părintele X sau monahul Y. Dacă Sinodul este eretic trebuie îndreptat printr-un alt Sinod, nu de tot felul de adunări ciudate.

Last edited by simpllu; 27.12.2016 at 21:57:16.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 21:38:27
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ti se cere doar sa-ti iei pastilutele la timp , sa stai cat mai relaxată si sa nu te stresezi :)
Frumos, deștept, modest și sănătos. Acesta este cristiboss ! Vorbim după ce te trezești din mahmureala.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 21:40:29
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Frumos, deștept, modest și sănătos. Acesta este cristiboss ! Vorbim după ce te trezești din mahmureala.
Cu adevarat m-ai mahmurit cu nebunia ta !
Esti irecuperabila:)
Vechi 27.12.2016, 21:54:23
Senior Member

Implicit

Citat:
Biserica ortodoxa este acolo unde se rostește adevărul cu dragoste și cu frica de Dumnezeu.
Vrei să spui că numai în Bisericile unde nu se mai pomenesc înalții se rostește adevărul?

Citat:
A-I acuza pe ortodocși pentru faptul ca își apără credința cum se cheama? Tu ai putea sa stai la masa cu cineva care o înjură pe mama ta?
Probabil că nu, pentru că sunt slab. Dar ce-mi recomanzi, să-l iau de gât și dau cu el de pământ? Nici mie nu-mi plac anumite aspecte, dar nu e treaba mea.

Citat:
În urma sinodului din Creta, ni se cere sa le recunoaștem ca fiind biserici și cofesiunile care au deraiat grav. Dacă recunoastem acest lucru, ne facem părtași la ereziile lor. Așa ca, un pic de documentare e binevenita.
Eu zic să pui mâna serios mâna pe catehismul ortodox. Dacă ești sub ascultare față de Biserică, nu te faci părtaș greșeliilor altora mai mari ca tine. Ei vor da socoteală, asta în cazul în care au greșit. Nu este treaba mireanului, a preotului sau monahului să îndrepte un Sinod. Sinodul se îndreaptă printr-un alt Sinod.

Last edited by simpllu; 27.12.2016 at 22:09:17.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 21:59:01
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Frumos, deștept, modest și sănătos. Acesta este cristiboss !
Antoniaaa , ce frumoasă declarație, dar mai încet ca te aude nevastă -mea :)
Nebunatica mai esti , Antonia , Antonia :)))
Vechi 27.12.2016, 22:07:56
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Antonia, iartă-mă, nu vreau să te jignesc, dar cu multe ocazii ai dovedit că nu stăpânești nici măcar un minim de noțiuni de bază în ceea ce privește învățătura ortodoxă. Sfinții Părinți, și chiar și Părinții cu coloană vertebrală sănătoasă, ne sfătuiesc să ascultăm de Biserică și nu de Părintele X sau monahul Y. Sinodul dacă este cum spui tu, trebuie îndreptat printr-un alt Sinod, nu de tot felul de adunări ciudate.
Nici minim? Nu sunt eu teolog, dar, când nu știu, dau citate și tot o scot la capăt. As vrea sa mă mântuiesc, nu sa fac ascultare oarba de X sau de Y. Trăim vremuri de cernere. Am citit pe aceasta tema. Trăim vremurile lui ,,Scapă cine poate!" Trebuie sa fim atenți și cu ascultarea asta. Dacă ni se spune că putem primi cipuri implantate, ca așa a zis sinodul, nu merg în iad cu el cu tot? Dacă intru în comuniune cu cei care se considera infailibili, vai de capul meu! Hristos este capul Bisericii. De El trebuie sa facă ascultare toți, de la vladică pana la opinca.
Eu trebuie sa fac ascultare de Dumnezeu și de Biserica, dar trebuie sa și veghez ca aceasta sa ramana mireasa lui Hristos, nu sa fie întinata. Asta inseamna ca trebuie sa am habar despre modul cum au privit Sfinții Părinți anumite probleme cu care se confrunta azi Biserica.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 22:34:43
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu trebuie sa fac ascultare de Dumnezeu și de Biserica.
Ti-ai creat propriul tau dumnezeu si propria ta biserică, după nebunia si imaginația ta .
Te rogi pentru un duhovnic imaginar si ceri binecuvantari de la raposati , precum declari ceva mai sus.
Toți îți spun că esti pe aratura, însă tu in nebunia ta te crezi in adevăr .
Antonia esti de tot râsul, esti ridicolă în nebunia si rătăcirea ta !
Vechi 27.12.2016, 22:35:56
Senior Member

Implicit

Citat:
Nici minim? Nu sunt eu teolog, dar, când nu știu, dau citate și tot o scot la capăt. Dacă ni se spune că putem primi cipuri implantate, ca așa a zis sinodul, nu merg în iad cu el cu tot?
Ce spuneam, iarăși dovedești că nu înțelegi ce înseamnă lepădarea de credință. Nu un implant înseamnă lepădare, ci mărturisirea "mă lepăd". Tu poți să tot citezi monahi isterici care ar trebui să cunoască catehismul ortodox și apoi să dea lecții de lepădare. Ti-am mai spus, eu nu am găsit nici o justificare concretă...nu e suficient să-mi trântești două verste din Apocalipsă facând tot felul de asocieri cu numerele, cipurile sau codurile de bare. Apocalipsa nu se tâlcuiește de oricine și oricum. Sfinții Părinții s-au ferit să tâlcuiască Apocalipsa, te întrebi de ce?

Citat:
As vrea sa mă mântuiesc, nu sa fac ascultare oarba de X sau de Y. Trăim vremuri de cernere. Am citit pe aceasta tema. Trăim vremurile lui ,,Scapă cine poate!"
Ca să scapi e musai să rămâi în Biserică, tulburarea și dezbinarea nu aduc nici un folos în momentul de față.

Citat:
Trebuie sa fim atenți și cu ascultarea asta.
Îți repet nici mie nu-mi plac anumite aspecte și am convingerea că sunt foarte mulți care ar avea ceva de spus, dar nu este momentul, un nou Sinod va clarifica toate aspectele.
Treaba noastră este să păstrăm calmul, pacea și să rămânem uniți. Cunosc Părinți care au trecut prin locuri unde oamenii se împotrivesc Sinodului din Creta. Acești Părinți ne-au mărturisit că pe perioda în care au stat în acel cerc de oameni au simțit multă tulburare.
Reply With Quote
Răspunde