Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2010, 22:49:28
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de petrut-angel Vezi mesajul
Acum cativa ani,la insistentele unui prieten penticostal am asistat la niste predici d-ale lor...ce a urmat dupa predica,m-a socat....si anume modul lor de rugaciune....
Atunci cand se roaga,fiecare isi spune rugaciunea proprie cu voce tare creindu-se un vacarm de nedescris....M-am speriat asa de tare ca am vrut sa ies afara dar nu puteam pentru ca ii deranjam si pe ceilalti. Eu unul nu as putea niciodata sa ma concentrez intr-o astfel de atmosfera si sa am o minte limpede in timp ce spun rugaciunea ! Stiu ca in NT se spune ca "D-zeu este un D-zeu al ordinii,si nu al dezordinii".
As dori sa stiu si parerea voastra cu privire la acest mod de rugaciune.
Îți explic eu cum stă treaba cu "rugăciunile" "pocăiților". Fiecare vrea de fapt să îl vadă vecinul cât este el de "credincios", fiecare vrea să se laude, conștient sau inconștient, cu "credința" lui înaintea celorlalți și, poate, dacă se încinge atmosfera, o pun și de o "limbarniță de la duhuri" așa ca să se "adeverească" minciunile care stau la baza doctrinei lor rătăcite !!!
Vechi 04.08.2010, 12:17:44
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Îți explic eu ...
Frate kesarion_breb tu nu ai cum sa „explici” nimic pe aceasta tema pentru ca tu esti sectar (SEO), nu ai sfanta credinta penticostala .

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
...o pun și de o "limbarniță de la duhuri" ...
Daca nu ai avea nestiinta drept circumstanta atenuanta acum s-ar fi considerat ca ai hulit impotriva Duhului Sfant.
Eu te-as sfatui insa sa nu te mai joci cu focul, nu stim cum ti se va considera la Judecata.
Vechi 04.08.2010, 13:17:35
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Frate kesarion_breb tu nu ai cum sa „explici” nimic pe aceasta tema pentru ca tu esti sectar (SEO), nu ai sfanta credinta penticostala .

Daca nu ai avea nestiinta drept circumstanta atenuanta acum s-ar fi considerat ca ai hulit impotriva Duhului Sfant.
Eu te-as sfatui insa sa nu te mai joci cu focul, nu stim cum ti se va considera la Judecata.
Vai de viața și de sufletul tău, sectarule !!! Ești ridicol, ești penibil !!! Eu te sfătuiesc pe tine să nu te mai joci cu focul, că altfel s-ar putea să arzi în focurile iadului cu biblia în mână și bolborosind "în limbi" !! Iar în ceea ce privește "sfințenia" credinței penticostale, orice comentariu este de prisos pe lângă acesta: au ajuns cristoșii mincinoși "pocăiți" să vorbească de Hristos, adică ați ajuns culmea în materie de șarlatanie religioasă !!!

Arsenie Papacioc
http://www.youtube.com/watch?v=7o7UGLTauHI

Ilie Cleopa -despre sectanti
http://www.youtube.com/watch?v=bMGsuG2I2e4

Moaștele făcătoare de minuni ale Sfântului Ioan Iacob Hozevitul
http://www.youtube.com/watch?v=4tm3VYSLkI0

Pr Arsenie Papacioc- marturisirea adevarului
http://www.trilulilu.ro/Petru3p/b177e12a1d0448
Vechi 04.08.2010, 13:46:36
Banned

Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Cezare, ma bucur ca ti-ai dat seama ca tu nu ai dreptul sa vorbesti despre penticostali.
Dar nici despre ortodocsi nu ai dreptul sa vorbesti.

Pentru simplul motiv ca tu nu esti nici ortodox nici penticostal.
Tu esti un simplu membru (aspirant la o functie de conducere) din SEO - Secta Extremistilor Ortodocsi.

Ca secta ta mai sunt o multime: Biserica Ortodoxa Libera, Biserica Ortodoxa Secreta, Turma Sfantului Ilie si celelalte.
Dar voi nu sunteti recunoscuti de BOR. Si nici voi nu recunoasteti din BOR decat ce va convine voua.

Spune tu cu mana pe inima: recunosti ca Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane este ales de Dumnezeu?
Vechi 04.08.2010, 13:47:59
Banned

Implicit

Citat:
Cezare, tu nu ai dreptul sa vorbesti nici despre penticostali nici despre ortodocsi.

Tu esti un simplu membru (aspirant la o functie de conducere) din SEO - Secta Extremistilor Ortodocsi.

Ca secta ta mai sunt o multime: Biserica Ortodoxa Libera, Biserica Ortodoxa Secreta, Turma Sfantului Ilie si celelalte.
Dar voi nu sunteti recunoscuti de BOR. Si nici voi nu recunoasteti din BOR decat ce va convine voua.

Spune tu cu mana pe inima: recunosti ca Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane este ales de Dumnezeu?
Vai de viața și de sufletul tău, sectarule !!! Ești ridicol, ești penibil !!! Eu te sfătuiesc pe tine să nu te mai joci cu focul, că altfel s-ar putea să arzi în focurile iadului cu biblia în mână și bolborosind "în limbi" !! Iar în ceea ce privește "sfințenia" credinței penticostale, orice comentariu este de prisos pe lângă acesta: au ajuns cristoșii mincinoși "pocăiți" să vorbească de Hristos, adică ați ajuns culmea în materie de șarlatanie religioasă !!!

Arsenie Papacioc
http://www.youtube.com/watch?v=7o7UGLTauHI

Ilie Cleopa -despre sectanti
http://www.youtube.com/watch?v=bMGsuG2I2e4

Moaștele făcătoare de minuni ale Sfântului Ioan Iacob Hozevitul
http://www.youtube.com/watch?v=4tm3VYSLkI0

Pr Arsenie Papacioc- marturisirea adevarului
http://www.trilulilu.ro/Petru3p/b177e12a1d0448
Vechi 04.08.2010, 13:59:11
Banned

Implicit

Citat:
Cezare, ma bucur ca ti-ai dat seama ca tu nu ai dreptul sa vorbesti despre penticostali.
Dar nici despre ortodocsi nu ai dreptul sa vorbesti.

Da, sectarule, fac parte din secta lui Iisus Hristos, cu numele de Biserica Una, Sfântă, Universală și Apostolică, din secta sfinților apostoli și a sfinților părinți ai Bisericii, din secta din care fac parte sfântul apostol Pavel, sfântul Atanasie cel mare, sfântul Vasile cel mare, sfântul Grigorie de Nazianz, sfântul Grigorie de Nyssa, sfântul Chiril al Ierusalimului, sfântul Chiril al Alexandriei, sfântul Ioan Damaschinul, sfântul Irineu al Lyonului, sfântul Ignatie al Antiohiei, sfântul Simeon Noul Teolog, sfântul Nicolae Cabasila, sfântul Grigorie Palama, sfântul Nicodim Aghioritul, sfântul Siluan Athonitul, sfântul Ioan de Kronstadt, sfântul Ignatie Briancianinov, sfântul Ioan Iacob Hozevitul, Dumitru Stăniloae și mulți, mulți alții !!!
Vechi 04.08.2010, 14:09:18
Banned

Implicit

Deci, am inteles, nu-l recunosti pe Patriarh.

In cazul acesta, tinand cont ca:

1. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a fost ales potrivit principiului „parutu-s-a potrivit Duhului Sfant si noua”,

2. Intreaga Biserica Ortodoxa Romana a fost reprezentata in Colegiul Electoral Bisericesc si acesta a ales actualul Patriarh la propunerea Sfantului Sinod,

3. Atunci cand s-a ales Patriarhul se stia cine este el,

4. Patriarhul nu si-a schimbat convingerile de atunci incoace,

Tu, prin nerecunoastea alegerii pe care Biserica si Duhul Sfant a facut-o, te situezi in afara Bisericii Ortodoxe Romane.
Tu consideri ca BOR, in intregimea ei greseste si nu e calauzita de Duhul Sfant.
Prin urmare lasa-i pe forumistii crestini ortodocsi adevarati sa vorbeasca in numele ortodocsilor, tu NU mai vorbi in numele ei pentru ca nu faci parte din BOR si nu o reprezinti. Doar o faci de ras

Poti insa sa vorbesti in numele tau si al sectantilor SEO.

Last edited by penticostalulmantuibil; 04.08.2010 at 14:15:22.
Vechi 04.08.2010, 14:23:19
Banned

Implicit

Citat:
Deci, am inteles, nu-l recunosti pe Patriarh.

In cazul acesta, tinand cont ca:

1. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a fost ales potrivit principiului „parutu-s-a potrivit Duhului Sfant si noua”,

2. Intreaga Biserica Ortodoxa Romana a fost reprezentata in Colegiul Electoral Bisericesc si acesta a ales actualul Patriarh la propunerea Sfantului Sinod,

3. Atunci cand s-a ales Patriarhul se stia cine este el,

4. Patriarhul nu si-a schimbat convingerile de atunci incoace,

Tu, prin nerecunoastea alegerii pe care Biserica si Duhul Sfant a facut-o, te situezi in afara Bisericii Ortodoxe Romane.
Tu consideri ca BOR, in intregimea ei greseste si nu e calauzita de Duhul Sfant.
Prin urmare NU mai vorbi in numele ei pentru ca nu faci parte din BOR si nu o reprezinti.

Poti insa sa vorbesti in numele tau si al sectantilor SEO.
Da, sectarule, fac parte din secta lui Iisus Hristos, cu numele de Biserica Una, Sfântă, Universală și Apostolică, din secta sfinților apostoli și a sfinților părinți ai Bisericii, din secta din care fac parte sfântul apostol Pavel, sfântul Atanasie cel mare, sfântul Vasile cel mare, sfântul Grigorie de Nazianz, sfântul Grigorie de Nyssa, sfântul Chiril al Ierusalimului, sfântul Chiril al Alexandriei, sfântul Ioan Damaschinul, sfântul Irineu al Lyonului, sfântul Ignatie al Antiohiei, sfântul Simeon Noul Teolog, sfântul Nicolae Cabasila, sfântul Grigorie Palama, sfântul Nicodim Aghioritul, sfântul Siluan Athonitul, sfântul Ioan de Kronstadt, sfântul Ignatie Briancianinov, sfântul Ioan Iacob Hozevitul, Dumitru Stăniloae și mulți, mulți alții !!!

Domnule "pocăit" nemântuit, dumneata vrei să bagi dezbinare acolo unde nu este așa ceva, așa încât să îți arăți încă o dată educația ta sectară separatistă !! Eu ca și creștin ortodox ascult de Dumnezeu în primul rând, adică de Sfânta Treime, Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, apoi de patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, precum și de episcopul locului, precum și de preoții ortodocși atâta timp cât se mențin în limitele trasate de Iisus Hristos și de Duhul Sfânt prin sfinții apostoli și sfinții părinți ai Bisericii lui Hristos; dacă însă vreun ierarh sau preot al Bisericii lui Hristos se abate de la Sfânta Scriptură și/sau de la Sfânta Tradiție, atunci eu ascult de Sfânta Scriptură și de Sfânta Tradiție, fără ca să mă lepăd de Sfânta Biserică a lui Hristos !!!
Vechi 04.08.2010, 14:27:45
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Logica sectara 100%.

Prin urmare, nu autoritatea Bisericii, reprezentata prin ierarhia eclesiala, stabileste cine, cum si cat respecta Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie, si credinciosul kesarion_breb stabileste daca autoritatea eclesiala respecta Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie.
Vechi 04.08.2010, 14:32:24
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Nu inteleg de ce nu va convine postarea lui Kesarion, pentru ca s-a exprimat corect sau ne acuzati pe noi de nesupunere daca de exemplu ierarhia ar hotari tinerea postului cu dezlegare la produse lactate si noi am refuza?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50