![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Imi poti explica cum ai dedus, acum in scurt...ca el a citit numai niste carti, si nu e teolog, din mesajul postat de el?( acum pare chiar ceva suspect...pentru ca reiese ca stii exact ce a facut, si ce nu a facut!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() De cand ati facut frontul comun, cate oite ati castigat...ca o statistica asa?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca pot spune acum ca am studiat teologie ![]() De altfel, Andrusca, tu nu te gandesti putin, ce fel de teologie poate fi la NP? Apa de ploaie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ba ai afirmat ca a citit si el niste carti, si ca asta poti face si tu...ceea ce inseamna ca din mesajul respectiv, desi el pomeneste de facultati...tu ai exclus posibilitatea ca el sa fi urmat o facultate, desi in opinia mea cand spui teolog=cineva care a studiat teologia...si medic=cineva care a studiat medicina! Exista Facultate de Teologie Penticostala...asa ca, a trecut Penticostalul mantuibil pe acolo, si e teolog, ori a citit numai niste carti acasa...fara a putea fi considerat teolog in baza acestei ipoteze(!?!)? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Oricum statisticile nu le raportam decat mai-marilor nostri. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acelasi lucru l-a spus si ea...insa in mesajul pe care s-a bazat, tu nu zici nimic de carti citite, tentative nereusite, si teologie plictisitoare ( de aici deducandu-se ca nu ai avut ce aprecia nici macar tu in acele carti, daramite eu!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am zis ca eu pot studia teologia pentru ca am carti in biblioteca, nu ca ar fi studiat-o el in felul in care inteleg eu sa o studiez. Andrusca, la tine o fi mai devreme, dar asta nu e motiv sa discutam non-sensuri.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
ce mai spuneti de vorbirea in limbi la penticostali eu am scris ceva acolo dar vati facut ca ploua [in special penticostalul]reactii?nime . ati completat repede 2-3pagini ingropind comentariu meu,dar ce spun eu doar era de asteptat de la niste firi viclene care stiu sa ocoleasca ceia-ce nu le convine punctind doar ce ii avantajaza. uneori chear cred ca aici sunt doar sectari pe acest forum, ortodocsii sunt putini se recunosc dupa reactie,restul fiind doar vopsiti[probabil sectari care isi spun ortodocsi]
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|