Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2010, 00:03:30
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Imi cer scuze, poate am creat confuzie, nu am zis ca fratele e teolog, ci ca a studiat teologia. Asta pot sa fac si eu , caci am carti de teologie in biblioteca, numai ca nu m-a pasionat. Nu stiu ce studii are fratele meu, dar am citat de aici...
Pai teologi sunt cei care studiaza teologia, iar Penticostalul mantuibil a afirmat ca exista facultati, si chiar el a studiat teologia!!!

Imi poti explica cum ai dedus, acum in scurt...ca el a citit numai niste carti, si nu e teolog, din mesajul postat de el?( acum pare chiar ceva suspect...pentru ca reiese ca stii exact ce a facut, si ce nu a facut!!!)
Vechi 10.05.2010, 00:06:13
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
M-ai prins, tre` sa recunosc. Acum pentru ca tot am fost desconspirati vom face front comun pana la castigarea tuturor oitelor de pe forum .
Front comun oricum ati facut din start, de ce crezi ca eu as crede ca voi abia acum incepeti coalitia?

De cand ati facut frontul comun, cate oite ati castigat...ca o statistica asa?
Vechi 10.05.2010, 00:06:50
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai teologi sunt cei care studiaza teologia, iar Penticostalul mantuibil a afirmat ca exista facultati, si chiar el a studiat teologia!!!

Imi poti explica cum ai dedus, acum in scurt...ca el a citit numai niste carti, si nu e teolog, din mesajul postat de el?( acum pare chiar ceva suspect...pentru ca reiese ca stii exact ce a facut, si ce nu a facut!!!)
Nu am dedus nimic, am citat exact cuvintele lui. Nu-mi place sa deduc ceea ce nu stiu sigur si nici nu am afirmat ca doar a citit. Asa ca nu-ti mai stresa mintea ta pretioasa cu probleme de semantica, sa nu faci riduri, c-ar fi si pacat. Hai la nani.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 10.05.2010, 00:12:31
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:

Iti pot spune eu, direct de la sursa: am citit vreo 10 pagini dintr-o carte de teologie si m-am plictisit. Apoi am mai avut vreo cateva astfel de incercari nereusite.

Asa ca pot spune acum ca am studiat teologie .
De altfel, Andrusca, tu nu te gandesti putin, ce fel de teologie poate fi la NP? Apa de ploaie.
Vechi 10.05.2010, 00:14:02
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu am dedus nimic, am citat exact cuvintele lui. Nu-mi place sa deduc ceea ce nu stiu sigur si nici nu am afirmat ca doar a citit. Asa ca nu-ti mai stresa mintea ta pretioasa cu probleme de semantica, sa nu faci riduri, c-ar fi si pacat. Hai la nani.
Tot asa intelegi si Biblia?

Ba ai afirmat ca a citit si el niste carti, si ca asta poti face si tu...ceea ce inseamna ca din mesajul respectiv, desi el pomeneste de facultati...tu ai exclus posibilitatea ca el sa fi urmat o facultate, desi in opinia mea cand spui teolog=cineva care a studiat teologia...si medic=cineva care a studiat medicina!

Exista Facultate de Teologie Penticostala...asa ca, a trecut Penticostalul mantuibil pe acolo, si e teolog, ori a citit numai niste carti acasa...fara a putea fi considerat teolog in baza acestei ipoteze(!?!)?
Vechi 10.05.2010, 00:17:08
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
De cand ati facut frontul comun, cate oite ati castigat...ca o statistica asa?
E o strategie, nu ne asteptam la rezultate imediate, ce crezi ca suntem novici? Deocamdata suntem la pasul unui atac prin invaluire. Avem un plan in 10 puncte. Abia suntem la pasul 2.

Oricum statisticile nu le raportam decat mai-marilor nostri.
Vechi 10.05.2010, 00:18:00
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Iti pot spune eu, direct de la sursa: am citit vreo 10 pagini dintr-o carte de teologie si m-am plictisit. Apoi am mai avut vreo cateva astfel de incercari nereusite.

Asa ca pot spune acum ca am studiat teologie .
De altfel, Andrusca, tu nu te gandesti putin, ce fel de teologie poate fi la NP? Apa de ploaie.
Dar de unde stie Doriana ca te-ai rezumat la atat totusi?

Acelasi lucru l-a spus si ea...insa in mesajul pe care s-a bazat, tu nu zici nimic de carti citite, tentative nereusite, si teologie plictisitoare ( de aici deducandu-se ca nu ai avut ce aprecia nici macar tu in acele carti, daramite eu!!)...zau asa!
Vechi 10.05.2010, 00:19:34
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
E o strategie, nu ne asteptam la rezultate imediate, ce crezi ca suntem novici? Deocamdata suntem la pasul unui atac prin invaluire. Avem un plan in 10 puncte. Abia suntem la pasul 2.

Oricum statisticile nu le raportam decat mai-marilor nostri.
Eu cred ca pasul prin invaluire nu e un pas, ci e insasi strategia intreaga, celelalte 10 puncte sunt...subpuncte doar!
Vechi 10.05.2010, 00:20:21
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:

Ba ai afirmat ca a citit si el niste carti, si ca asta poti face si tu..
unde?

Citat:
nu am zis ca fratele e teolog, ci ca a studiat teologia. Asta pot sa fac si eu , caci am carti de teologie in biblioteca, numai ca nu m-a pasionat.
Am zis ca eu pot studia teologia pentru ca am carti in biblioteca, nu ca ar fi studiat-o el in felul in care inteleg eu sa o studiez. Andrusca, la tine o fi mai devreme, dar asta nu e motiv sa discutam non-sensuri.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 10.05.2010, 00:23:59
gibilan
Guest

Implicit

ce mai spuneti de vorbirea in limbi la penticostali eu am scris ceva acolo dar vati facut ca ploua [in special penticostalul]reactii?nime . ati completat repede 2-3pagini ingropind comentariu meu,dar ce spun eu doar era de asteptat de la niste firi viclene care stiu sa ocoleasca ceia-ce nu le convine punctind doar ce ii avantajaza. uneori chear cred ca aici sunt doar sectari pe acest forum, ortodocsii sunt putini se recunosc dupa reactie,restul fiind doar vopsiti[probabil sectari care isi spun ortodocsi]
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10