![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
:)...de viermii cei neadormiti,mie mi-e o scarba de viermi.....ce m-oi face daca ajung in iad...va dati seama ca va trebui sa-mi fac provizii de Metoclopramid?
|
|
|||
|
|||
![]()
de moarte nu, de judecata da....:(
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca undeva mai sus am afirmat sus si tare ca nu ma tem, acum spun: MA TEM!!! CU ADEVARAT MA TEM DE MOARTE...nadajduiesc ca Maicuta Domnului sa nu ma paraseasca..am mare nevoie de EA.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi-e frica si de moarte si de ce vine dupa. Mi-e o frica groaznica de o moarte in chinuri si mi-e frica sa nu ajung in Iad. De asemenea mi-e frica sa nu mai pot face nimic pentru lumea aceasta dupa moarte, eu vreau sa fac bine dupa moarte.
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Cristian exista UN SINGUR adevar, dar din "experienta" am invatat sa TAC:rolleyes:
|
|
|||
|
|||
![]()
:)DE PESTE TIMP
Va-mbratisez, de peste timp, cu gândul Atotcuprinzator precum a mea credinta........ Salasluind în suflet, pe Dumnezeu avându-l Iubire, mai presus de fiire si fiinta. Las voua, tuturor, de m-ati iubit ori ba, E testamentul meu si l-am semnat cu sânge... |
|
|||
|
|||
![]()
jenica, deja iti lasi testament?
|
|
|||
|
|||
![]()
mie nu mi-e frica de moartea in sine cat de fpt ca ma poate gasi nepregatita, adica nespovedita si cu sufletul neimpacat
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai si ai de gand sa te spovedesti? Daca ai de gand sa te spovedesti, uite aici un link cu indreptarul de spovedanie: http://biserica.org/Publicatii/2005/NoI/01_index.html, din care sa vezi in ce pacate te regasesti si sa intocmezi o lista completa, ca sa iti fie usor la spovedanie sa le marturisesti, pentru ca a-ti citi pacatele este mult mai usor decat a le spune din minte, plus ca daca te duci fara lista, risti sa uiti multe din pacatele tale. Succes si multa initiativa in acest sens! :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Frica de cel rau | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 5 | 03.09.2011 21:58:02 |
Frica de moarte | T-Bone | Generalitati | 55 | 15.03.2011 19:59:51 |
mi-e frica | arle | Exorcismul | 90 | 11.11.2010 16:23:06 |
Mi-e frica ca ma duc in iad | doarunom | Generalitati | 39 | 05.04.2009 22:22:02 |
Frica | silverstar | Generalitati | 26 | 04.11.2006 16:04:52 |
|