![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2.nu toate afirmatiile pot fi dovedite,pen ca nu este logistica necesara. ptr.existenta lui dumnezeu sunt doua alegeri: a.crezi b.nu crezi,si nu sunt eu in masura sa dovedesc cu documente crearea universului pen ca io nu am fost de fata. este alegerea libera a fiecarei persoane sa decida credinta sa.si aprepo io nu ti-am cerut sa-mi dovedesti cu docomente afirmatiile tale referitoare la subiectul credinta.
|
|||
|
|||
![]()
bine, dar haideti sa ne intoarcem asupra subiectului "astrologia" - credeti ca cititul horoscopului sau audierea lui la tv. este o distractie inocenta si nevinovata? un moft si atat?
|
|
|||
|
|||
![]()
Deși s-ar putea să ne influențeze un pic și stelele, horoscopul e o PROSTIE, parcă ai putea zice că unei mase mari de oameni de aceeași zodie i se va întâmpla același lucru, ni se va întâmpla ce va vrea Dumnezeu, nu stelele.
|
|
|||
|
|||
![]()
eu zic ca nu ne influenteaza absolut deloc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Un lucru e foarte clar si palpabil : un astru(si anume Luna cand se afla in opozitie cu soarele,adica faza de Luna Plina) ne influienteaza data in care sarbatorim Pastele!
Deci chiar ortodoxia admite implicarea astrologiei ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu acelasi lucru se poate spune despre astrogramele natale,facute de catre un astrolog profesionist,care cerceteaza pentru fiecare individ in parte harta natala. Mai sunt zodiacele de tot felul care aspecteaza si ele trasaturile generale pentru fiecare zodie in parte.Nu am intalnit pe cineva care sa nu se identifice macar cu 2-3 aspecte din zodia lui. Cele mai bine aspectate trasaturi am concluzionat ca sunt in zodiacul chinezesc. Nodurile lunare ,care sunt niste puncte virtuale pe cer,niste conventii astronomice reprezentand punctele de intersectie dintre orbita Lunii in jurul Pamantului, cu orbita Pamantului in jurul Soarelui,ne ofera de asemenea informatii interesante despre noi. Last edited by Melissa; 26.12.2010 at 02:00:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astrologia e ceva radical diferit de astronomie. Astronomia se ocupă cu studiul astrelor, este știință. Astrologia este superstiția antiștiințifică, falsă și irațională că astrele influențează caracterul și destinul omului.
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 26.12.2010 at 03:31:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Melissa, cred ca esti copil care merge la scoala generala, dar chiar si asa, trebuia sa stii, deci astrologia este una, implica ghicitul in stele, iar astronomia este altceva, e o stiinta care se ocupa cu studiul corpurilor ceresti, a legilor miscarii lor si a Universului. Nu are legatura respectarea unui calendar cu ghicirea sortii unui om sau prezicerea unor evenimente.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astronomia ne ofera inainte de toate o parere obiectiva despre univers si un punct de reper spatio-temporal fara de care nu am mai avea spre exemplu calendare sau calatorii indelungate pe Pamant sau in Cosmos. Astrologia incearca sa ne ofere explicatii cat mai subiective privind corelarea dintre aspectul boltii ceresti si viata de pe Pamant. Deci aspectul de Luna Plina tine de astronomie si colerarea dintre Luna Plina si data Pastelui tine de astrologie deoarece LUNA este asociata destinului omenesc inexorabil marcat de nastere, vietuire si moarte, EA simbolizand conditia umana. Prin urmare, Luna Plina simbolizeaza noua conditie a omenirii, asumata pe deplin de Cel Inviat. De aceea Pastele se fixeaza in functie de Luna Plina! |
|
|||
|
|||
![]()
Melissa, tu esti ortodoxa? Luna nu simbolizeaza nimic in crestinism, si nici Soarele. Dimpotriva, inchinarea la Soare sau Luna este idolatrie, se arata clar in Scripturi. Deuteronomul 17:3
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Astrologia adevar sau minciuna? | Templier Knight | Generalitati | 5 | 15.01.2011 09:16:01 |
Astrologia, idolatrie, vrajitorie | Vladimir-Adrian | Vrajitoria | 0 | 24.04.2010 14:24:19 |
|